35 Fortolkningscitater om succes

1. “Kunsten at fortolke er ikke at spille, hvad der er skrevet.” Pablo Casals 2. “Alle ting er underlagt fortolkning, hvilken fortolkning der er fremherskende på et givet tidspunkt, er en funktion af magt og ikke sandhed.” Friedrich Nietzsche 3. “En stor fortolker af livet burde ikke selv have behov for fortolkning.” John Morley 4. “Så vores dyder ligger i fortolkningen af ​​tiden.” william Shakespeare 5. “Det er vores fortolkning af fortiden, vores begrænsende overbevisninger og vores ufordøjede smerte, der forhindrer os i at kunne komme videre med klar retning.” Debbie Ford 6. “Fortolkningen af ​​drømme er den kongelige vej til en viden om sindets ubevidste aktiviteter.” Sigmund Freud 7. “Al menneskelig viden tager form af fortolkning.” Walter Benjamin 8. “Verden er et komplekst sted, og mediernes indflydelse i dets repræsentation og dets magt til kommunikation og fortolkning er en bemærkelsesværdig forstærker af følelser og illusioner.” Tariq Ramadan 9. “Vi ser og hører og oplever i høj grad, som vi gør, fordi vores samfunds sprogvaner prædisponerer visse fortolkningsvalg.” Edward Sapir 10. “Fortolkning er den intellektuelles hævn over kunst.” Susan Sontag 11. “Visuelle ideer kombineret med teknologi kombineret med personlig fortolkning er lig med fotografering. Hver skal holde sin egen; hvis det ikke gør det, kollapser tingen.” Arnold Newman 12. “Troen kan for ofte tage fejl, men illusionen om at komme i direkte kontakt med fortiden er berusende og overbevisende og kan resultere i en fortolkning, der bærer overbevisning. Nogle gange er selvtillid alt, der skal til.” Charles Rosen 13. “Alle i et komplekst system har en lidt anden fortolkning. Jo flere fortolkninger vi samler, jo lettere bliver det at få en fornemmelse af helheden.” Margaret J. Wheatley 14. “Se på essensen af ​​en ting, hvad enten det er et punkt med doktrin, praksis eller fortolkning.” Marcus Aurelius 15. “Fortolkningen af ​​vores virkelighed gennem mønstre, der ikke er vores egne, tjener kun til at gøre os stadig mere ukendte, stadig mindre frie, stadig mere ensomme.” Gabriel Garcia Marquez 16. “Historie er fortolkningen af ​​den betydning, som fortiden har for os.” Johan Huiziniga 17. “Du forstår måske ikke dine forældres fortolkning af kærlighed, og hvad de synes er bedst for dig, men du er nødt til at stole på det.” Jovan Adepo 18. “Jeg har ikke meget tålmodighed med en ting af skønhed, der skal forklares for at blive forstået. Hvis det har brug for yderligere fortolkning af en anden end skaberen, så stiller jeg spørgsmålstegn ved, om det har opfyldt sit formål.” Charlie Chaplin 19. “Der var en tid, hvor betydninger var fokuseret, og virkeligheden kunne fikseres; Da den slags tro forsvandt, blev tingene usikre og åbne for fortolkning.” Bridget Riley 20. “Vi ser på indramningstidens historie og til den mellemliggende fortolkningshistorie. Men det ultimative spørgsmål må være, hvad tekstens ord betyder i vor tid.” William J. Brennan, Jr. 21. “Man skal kanalisere fortolkningen og forestillingen til 100 personer. Og med publikum, kritikerne.” Riccardo Muti 22. “Fotografiets natur har altid modstået den fristelse af fortolkning. Jeg ser, og det, jeg ser, ser tilbage på mig.” Gerard Malanga 23. “Jeg formoder, at jeg har en virkelig løs fortolkning af ‘arbejde’, fordi jeg tror, ​​at bare det at være i live er så meget arbejde med noget, man ikke altid har lyst til at gøre. Maskineriet er altid i gang. Selv når du sover.” Andy Warhol 24. “Nødvendighed er ikke et etableret faktum, men en fortolkning.” Friedrich Nietzsche 25. “Udfordringen for en forfatter, der ser på historien, er at finde ud af, hvad der er historie, og hvad der er myte. Det, du ser på, er jo en fortolkning af historien, og så på et eller andet niveau bliver det en fortolkning af en fortolkning.” Dan Brown 26. “Hvad er en moderat fortolkning af teksten? Halvvejs mellem, hvad det egentlig betyder, og hvad du gerne vil have, at det skal betyde?” Antonin Scalia 27. “Fortolkningen af ​​fakta på en bestemt måde stimulerer andre videnskabsmænds tanker.” Robert Barany 28. “Sproget er en proces af fri skabelse; dens love og principper er faste, men måden, hvorpå generationsprincipperne bruges, er fri og uendelig varieret. Selv fortolkningen og brugen af ​​ord involverer en proces med fri skabelse.” Noam Chomsky 29. “Fortolkningen af ​​drømme er en stor kunst.” Paracelsus 30. “Hvis vi er ærlige over for os selv, må vi indrømme, at nogle gange er vores antagelser og forudfattede meninger forkerte, og derfor er vores fortolkning af begivenheder forkert. Dette får os til at overreagere, tage ting personligt eller dømme folk uretfærdigt.” Elizabeth Thornton 31. “Kunsten fejrer flere perspektiver. En af deres store lektioner er, at der er mange måder at se og fortolke verden på.” Elliot W. Eisner 32. “Historie er i sidste ende historiefortælling. Jeg tror, ​​jo flere historier du skriver i livet – og jeg har skrevet en masse manuskripter, en masse noveller – du indser, at det er din fortolkning af begivenheder, som folk læser, og de absorberer det.” Jay Chandrasekhar 33. “Hvordan kan man prædike godhed og kærlighed til mennesker uden på samme tid at tilbyde dem en fortolkning af verden, der retfærdiggør denne godhed og denne kærlighed?” Pierre Teilhard de Chardin 34. “Alle betydninger, vi ved, afhænger af fortolkningens nøgle.” George Eliot 35. “Mange mennesker begår den fejl at forveksle information med viden. De er ikke det samme. Viden involverer fortolkning af information. Viden involverer at lytte.” Henning Mankell

1. “Kunsten at fortolke er ikke at spille, hvad der er skrevet.” Pablo Casals 2. “Alle ting er underlagt fortolkning, hvilken fortolkning der er fremherskende på et givet tidspunkt, er en funktion af magt og ikke sandhed.” Friedrich Nietzsche 3. “En stor fortolker af livet burde ikke selv have behov for fortolkning.” John Morley 4.…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *