25 lykkecitater om succes

1. “Lykke er et valg, ikke et resultat. Intet vil gøre dig glad, før du vælger at være glad. Ingen person vil gøre dig glad, medmindre du beslutter dig for at være lykkelig. Din lykke vil ikke komme til dig. Det kan kun komme fra dig.” Ralph Marston 2. “Lykke er afhængig af selvdisciplin. Vi er de største forhindringer for vores egen lykke. Det er meget lettere at kæmpe med samfundet og med andre end at bekæmpe vores egen natur.” Dennis Prager 3. “Det er nok at hengive sig og være egoistisk, men sand lykke er virkelig, når du begynder at give tilbage.” Adrian Grenier 4. “Din succes og lykke ligger i dig. Beslut dig for at blive glad, og din glæde og du vil danne en uovervindelig vært mod vanskeligheder.” Helen Keller 5. “Lykke er, når det du tænker, hvad du siger, og hvad du gør er i harmoni.” Mahatma Gandhi 6. “Vi har en tendens til at glemme, at lykke ikke kommer som et resultat af at få noget, vi ikke har, men snarere af at erkende og værdsætte det, vi har.” Friedrich Koenig 7. “Der er kun én vej til lykke, og det er at holde op med at bekymre sig om ting, der ligger uden for vores vilje.” Epiktet 8. “Handling giver måske ikke altid lykke; men der er ingen lykke uden handling.” Benjamin Disraeli 9. “Vores lykke afhænger af den sindsvane, vi dyrker. Så øv dig i at tænke glad hver dag. Dyrk det glade hjerte, udvikle lykkevanen, og livet vil blive en konstant fest.” Norman Vincent Peale 10. “Dem, der ikke leder efter lykke, har størst sandsynlighed for at finde den, fordi de, der søger, glemmer, at den sikreste måde at være lykkelig på er at søge lykke for andre.” Martin Luther King, Jr. 11. “Lykke afhænger mere af sindets indre disposition end af ydre omstændigheder.” Benjamin Franklin 12. “Lykke kan ikke rejses til, ejes, fortjenes, bæres eller forbruges. Lykke er den åndelige oplevelse af at leve hvert minut med kærlighed, nåde og taknemmelighed.” Denis Waitley 13. “Den eneste måde at finde sand lykke på er at risikere at blive skåret helt åben.” Chuck Palahniuk 14. “Optimisme er en lykkemagnet. Hvis du forbliver positiv, vil gode ting og gode mennesker blive tiltrukket af dig.” Mary Lou Retton 15. “For at have stor lykke skal du have stor smerte og ulykke – ellers hvordan ville du vide, hvornår du er glad?” Leslie Caron 16. “Da jeg var 5 år, fortalte min mor mig altid, at lykke var nøglen til livet. Da jeg gik i skole, spurgte de mig, hvad jeg ville være, når jeg blev stor. Jeg skrev ‘glad’ ned. De fortalte mig, at jeg ikke forstod opgaven, og jeg fortalte dem, at de ikke forstod livet.” John Lennon 17. “Der er kun én lykke i dette liv, at elske og blive elsket.” George Sand 18. “Sand lykke er at nyde nuet uden ængstelig afhængighed af fremtiden.” Lucius Annaeus Seneca 19. “Hemmeligheden bag lykke er at beundre uden at ønske.” Carl Sandburg 20. “Prøv at gøre mindst én person glad hver dag. Hvis du ikke kan gøre en venlig gerning, så sig et venligt ord. Hvis du ikke kan sige et venligt ord, så tænk en venlig tanke. Tæl op, hvis du kan, den skat af lykke, som du ville uddele om en uge, om et år, i et helt liv!” Lawrence G. Lovasik 21. “Hemmeligheden bag lykke, kan du se, findes ikke i at søge mere, men i at udvikle evnen til at nyde mindre.” Sokrates 22. “Dit livs lykke afhænger af kvaliteten af ​​dine tanker: vogt derfor i overensstemmelse hermed, og sørg for, at du ikke har forestillinger, der er uegnede til dyd og rimelig natur.” Marcus Aurelius 23. “Vent ikke på, at andre mennesker er glade for dig. Enhver lykke, du får, skal du gøre dig selv.” Alice Walker 24. “Succes er ikke nøglen til lykke. Lykke er nøglen til succes. Hvis du elsker det, du laver, vil du få succes.” Albert Schweitzer 25. “Lykke afhænger ikke af, hvad vi har, men det afhænger af, hvordan vi har det over for det, vi har. Vi kan være glade for lidt og elendige med meget.” William D. Hoard

1. “Lykke er et valg, ikke et resultat. Intet vil gøre dig glad, før du vælger at være glad. Ingen person vil gøre dig glad, medmindre du beslutter dig for at være lykkelig. Din lykke vil ikke komme til dig. Det kan kun komme fra dig.” Ralph Marston 2. “Lykke er afhængig af selvdisciplin. Vi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *