35 Unity-citater om succes

1. “Min visdom flyder fra den højeste kilde, jeg hilser den kilde i dig. Lad os arbejde sammen for enhed og fred.” Mahatma Gandhi 2. “Fred, enhed, kærlighed og ikkevold bør være vores samlingsråb og katalysatoren for forandring i vores nation.” Tony Evans 3. “Find det gode. Søg enhed. Ignorer splittelsen blandt os.” Aristoteles 4. “Grunden til, at verden mangler enhed og ligger knust og i dynger, er, at mennesket er uenigt med sig selv.” Ralph Waldo Emerson 5. “Den, der oplever livets enhed, ser sit eget jeg i alle væsener.” Gautama Buddha 6. “Du får ikke sammenhold ved at ignorere de spørgsmål, der skal stilles overfor.” Jay Weatherill 7. “Enhed er styrke. Når der er teamwork og samarbejde, kan vidunderlige ting opnås.” Mattie Stepanek 8. “Kun ydmyghed vil føre os til enhed, og enhed vil føre til fred.” Moder Teresa 9. “Enhed er vision; det må have været en del af processen med at lære at se.” Henry Adams 10. “Historien lærer os, at enhed er styrke, og advarer os om at fordybe og overvinde vores forskelligheder i stræben efter fælles mål, at stræbe, med al vores kombinerede styrke, for vejen til sandt afrikansk broderskab og enhed.” Hej Selassie 11. “Følg ikke andres ideer, men lær at lytte til stemmen i dig selv. Din krop og sind vil blive klar, og du vil indse alle tings enhed.” Dogen 12. “Nøjagtighed, hurtighed, utvetydighed, kendskab til sager, kontinuitet, diskretion, enhed, streng underordning, reduktion af friktion og af materielle og personlige omkostninger – disse løftes til det optimale punkt i den strengt bureaukratiske administration.” Max Weber 13. “Hvor der er enhed, er der altid sejr.” Publilius Syrus 14. “Frihedens enhed har aldrig været afhængig af ensartet mening.” John F. Kennedy 15. “Jeg vil nyde ikke at blive genkendt, mens det varer. Men masken er et symbol på enhed. Enhver kan være Walker.” Alan Walker 16. “Enhed kan kun manifesteres af det binære. Selve enhed og ideen om enhed er allerede to.” Buddha 17. “Der er mere magt i enhed end splittelse.” Emanuel Cleaver 18. “Det smukkes essens er enhed i variation.” W. Somerset Maugham 19. “Ingen mand kan lede mennesket, vi skal have enhed.” Bob Marley 20. “Enhed uden sandhed er ikke bedre end sammensværgelse.” John Trapp 21. “Enhed er styrke, splittelse er svaghed.” Swahili ordsprog 22. “Selv om en enhed af tro ikke er mulig, er en enhed af kærlighed.” Hans Urs von Balthasar 23. “Mennesket er denne plurale og kollektive enhed, hvor destinationens enhed og skæbnernes forskelle skal forstås gennem hinanden.” Paul Ricoeur 24. “Enhed og enkelhed er de to sande kilder til skønhed.” Johann Joachim Winckelmann 25. “Hverken mand eller kvinde er perfekt eller komplet uden den anden. Således er det sandsynligt, at intet ægteskab eller familie, ingen menighed eller stav vil nå sit fulde potentiale, før ægtemænd og hustruer, mødre og fædre, mænd og kvinder arbejder sammen i enhed af formål, respekterer og stoler på hinandens styrker.” Sheri L. Dew 26. “Det er ikke i antal, men i enhed, at vores store styrke ligger.” Thomas Paine 27. “Vi bør forsøge at bringe natur, huse og mennesker sammen i en højere enhed.” Ludwig Mies van der Rohe 28. “Mad fodrer vores sjæle. Det er den eneste store forener på tværs af alle kulturer. Bordet tilbyder et fristed og et sted at mødes for enhed og forståelse.” Lidia Bastianich 29. “I afgørende ting, enhed. I vigtige ting, mangfoldighed. I alle ting generøsitet.” George H. W. Bush 30. “Vores styrke som nation kommer i vores enhed. Vi er USA, ikke de splittede stater. Og dem, der ønsker at splitte os, forsøger at splitte os, og vi bør ikke lade dem gøre det.” Ben Carson 31. “Vores evne til at nå enhed i mangfoldighed vil være vores civilisations skønhed og prøve.” Mahatma Gandhi 32. “Det gode i denne verden opvejer langt det onde. Vores fælles menneskelighed overskrider vores forskelligheder, og vores mest effektive reaktion på terror er medfølelse, det er enhed, og det er kærlighed.” Loretta Lynch 33. “Jeg ved fra personlig erfaring, at det at engagere sig i dit samfund og hjælpe andre hjælper med at fremme en følelse af delt ofre, og – på et tidspunkt, hvor vores politik synes mere fokuseret på at rive os fra hinanden end at bringe os sammen – vil det fælles offer hjælpe os med at genoplive den nationale enhed, der har gjort os til den stærkeste nation i verden.” Tammy Duckworth 34. “Høj dig over sektionsinteresser og private ambitioner. Gå fra stof til ånd. Materie er mangfoldighed; ånd er lys, liv og enhed.” Muhammad Iqbal 35. “Lad os ikke lade verden blive defineret af ødelæggelsen udført af én virus, men oplyst af milliarder af hjerter og sind, der arbejder i enhed.” Pardis Sabeti

1. “Min visdom flyder fra den højeste kilde, jeg hilser den kilde i dig. Lad os arbejde sammen for enhed og fred.” Mahatma Gandhi 2. “Fred, enhed, kærlighed og ikkevold bør være vores samlingsråb og katalysatoren for forandring i vores nation.” Tony Evans 3. “Find det gode. Søg enhed. Ignorer splittelsen blandt os.” Aristoteles 4.…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *