25 venskabscitater om succes

1. “Venskab markerer et liv endnu dybere end kærlighed. Kærlighed risikerer at udarte til besættelse, venskab er aldrig andet end at dele.” Elie Wiesel 2. “De bedste ting i livet er gratis. Og det er vigtigt aldrig at miste det af syne. Så se dig omkring. Hvor end du ser venskab, loyalitet, latter og kærlighed, der er din skat.” Neale Donald Walsch 3. “Venskab anses for at være den alvorligste karaktertest. Det er nemt, tror vi, at være loyal over for en familie og klan, hvis blod er i dine egne årer.” Charles Eastman 4. “Husk, at en gestus af venskab, uanset hvor lille den er, altid værdsættes.” H. Jackson Brown, Jr. 5. “Sandt venskab kommer, når stilheden mellem to mennesker er behagelig.” David Tyson 6. “Venskab involverer mange ting, men frem for alt kraften i at gå udenfor sig selv og værdsætte, hvad der er ædelt og kærligt i en anden.” Thomas Huxley 7. “Venskabets herlighed er ikke den udstrakte hånd, ikke det venlige smil eller glæden ved samværet; det er den spirituelle inspiration, der kommer til en, når du opdager, at en anden tror på dig og er villig til at betro dig med et venskab.” Ralph Waldo Emerson 8. “Ens liv har værdi, så længe man tillægger andres liv værdi ved hjælp af kærlighed, venskab, indignation og medfølelse.” Simone de Beauvoir 9. “Venskab med sig selv er vigtigt, for uden det kan man ikke være venner med nogen anden i verden.” Eleanor Roosevelt 10. “En af de smukkeste egenskaber ved ægte venskab er at forstå og at blive forstået.” Lucius Annaeus Seneca 11. “Hvis en mand ikke stifter nye bekendtskaber, mens han går videre gennem livet, vil han snart finde sig selv alene. En mand, sir, burde holde sit venskab i konstant reparation.” Samuel Johnson 12. “Vi er født alene, vi lever alene, vi dør alene. Kun gennem vores kærlighed og venskab kan vi skabe illusionen for det øjeblik, at vi ikke er alene.” Orson Welles 13. “Jeg har lært, at venskab ikke handler om, hvem du har kendt længst, det handler om, hvem der kom og aldrig forlod din side.” Yolanda Hadid 14. “Hvert venskab går gennem op- og nedture. Dysfunktionelle mønstre sætter ind; eksterne situationer forårsager intern friktion; I vokser fra hinanden og hopper så sammen igen.” Mariella Frostrup 15. “Venskab forbedrer lykke og mindsker elendighed ved at fordoble vores glæde og dele vores sorg.” Marcus Tullius Cicero 16. “Venskabsreglen betyder, at der bør være gensidig sympati mellem dem, hver forsyner sig med det, den anden mangler og forsøger at gavne den anden, altid ved at bruge venlige og oprigtige ord.” Marcus Tullius Cicero 17. “Sandt venskab kan give sand viden. Det afhænger ikke af mørke og uvidenhed.” Henry David Thoreau 18. “Venskab er kilden til de største fornøjelser, og uden venner bliver selv de mest behagelige sysler kedelige.” Thomas Aquinas 19. “At bygge et venskab tager så meget tid og så mange år. For at ødelægge det, kun få sekunder.” Vlade Divac 20. “I venskabets sødme lad der være latter og deling af fornøjelser. For i de små tings dug finder hjertet sin morgen og bliver forfrisket.” Khalil Gibran 21. “Jeg tror, ​​at hvis jeg har lært noget om venskab, så er det at hænge i, forblive forbundet, kæmpe for dem og lade dem kæmpe for dig. Gå ikke væk, bliv ikke distraheret, vær ikke for travl eller træt, tag dem ikke for givet. Venner er en del af den lim, der holder liv og tro sammen. Kraftige ting.” Jon Katz 22. “En af opgaverne ved ægte venskab er at lytte medfølende og kreativt til de skjulte stilheder. Ofte afsløres hemmeligheder ikke i ord, de ligger skjult i stilheden mellem ordene eller i dybden af, hvad der er usigeligt mellem to mennesker.” John O’Donohue 23. “Et træ kendes på dets frugt; en mand ved sine gerninger. En god gerning går aldrig tabt; den, der sår høflighed, høster venskab, og den, der planter venlighed, samler kærlighed.” Sankt Basilikum 24. “Venskabets stærke bånd er ikke altid en afbalanceret ligning; venskab handler ikke altid om at give og tage lige dele. I stedet er venskab funderet i en følelse af, at du ved præcis, hvem der vil være der for dig, når du har brug for noget, uanset hvad eller hvornår.” Simon Sinek 25. “Venskab er det sværeste i verden at forklare. Det er ikke noget, man lærer i skolen. Men hvis du ikke har lært betydningen af ​​venskab, har du virkelig ikke lært noget.” Muhammad Ali

1. “Venskab markerer et liv endnu dybere end kærlighed. Kærlighed risikerer at udarte til besættelse, venskab er aldrig andet end at dele.” Elie Wiesel 2. “De bedste ting i livet er gratis. Og det er vigtigt aldrig at miste det af syne. Så se dig omkring. Hvor end du ser venskab, loyalitet, latter og kærlighed,…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *