35 inspirerende Phil Knight-citater om succes

1. “Vi vidste, at vi kunne fejle; det troede vi bare ikke, vi ville.” Phil Knight 2. “Når du virkelig forstår, hvem du er, gør det dig i stand til at kæmpe og tro.” Phil Knight 3. “I løb var det eneste udstyr, der virkelig betyder noget – i det mindste mentaliteten var dengang – det par sko, du havde på.” Phil Knight 4. “Hvis der er én ting, så har jeg været ret god til at evaluere mennesker.” Phil Knight 5. “Jeg tror, ​​at internationale handelsaftaler altid gavner begge nationer.” Phil Knight 6. “Det er klart, at størstedelen af ​​mine Nike-aktier er blevet oprettet i en trust.” Phil Knight 7. “Jeg har været heldig at være sammen med gode mennesker.” Phil Knight 8. “Enhver iværksætter skal forberede sig på en masse mørke dage, og de skal virkelig kunne lide det, de laver, og de skal have en grund til, at det lykkes.” Phil Knight 9. “Jeg er Phil Knight, og jeg tror ikke på reklamer.” Phil Knight 10. “Du kan ikke forklare meget på 60 sekunder, men når du viser Michael Jordan, behøver du ikke. Så enkelt er det.” Phil Knight 11. “Jeg sagde ikke, at jeg går væk. Jeg sagde, at jeg trådte tilbage som formand. Jeg vil ikke gå væk. Jeg bliver revet med.” Phil Knight 12. “Løb er en grundlæggende ingrediens for dit helbred, lige så meget som at spise og sove, men at gå ud og løbe alene og tage et øjeblik til at tænke skaber også en vis ro.” Phil Knight 13. “En skohund er en, der virkelig elsker sko, og det var mig. Jeg var en løber – det blev vigtigt for mig, og det har været med mig lige siden.” Phil Knight 14. “Ingen forældre bør få deres barn til at dø, før han eller hun gør det.” Phil Knight 15. “Vi kunne se, at han var en karismatisk fyr, der hopper over månen og er meget konkurrencedygtig, men ingen kunne have forudset, hvad han ville blive til vores kultur.” Phil Knight 16. “Sport er ligesom rock ‘n’ roll. Begge er dominerende kulturelle kræfter, begge taler et internationalt sprog, og begge handler om følelser.” Phil Knight 17. “Jeg tror bestemt, at jeg ikke er en naturligt født sælger, men hvis jeg har et produkt, jeg virkelig tror på, kan jeg overvinde noget af genertheden og komme igennem de ting, der ikke er naturlige for mig.” Phil Knight 18. “Vi udnyttede løbebommen, som blev joggingbommen, som blev fitnessboomet, og vi har nydt godt af alt det.” Phil Knight 19. “Jeg bliver stadig rigtig nervøs, når jeg går foran mere end to mennesker.” Phil Knight 20. “Jeg betragter ikke mig selv som gådefuld, men jeg bruger ikke meget tid på at tænke på min offentlige person.” Phil Knight 21. “Vi ønskede, at Nike skulle være verdens bedste sports- og fitnessfirma. Når du siger det, har du fokus. Du ender ikke med at lave vingetips eller sponsorere den næste Rolling Stones verdensturné.” Phil Knight 22. “Enhver forretningsmand, eller enhver person, der har en passion for sit arbejde, er revet i stykker for den tid, man bruger på arbejdet, og den tid, man bruger sammen med din familie.” Phil Knight 23. “Jeg ved, da Berlinmuren gik ned, og jeg gik ind i det, der var Østberlin og så to store Nike-bannere – det gav mig en kuldegysning.” Phil Knight 24. “Jeg tror, ​​at alle født i Oregon er miljøforkæmpere af fødslen.” Phil Knight 25. “Indtil jeg var 14 år gammel, var jeg sikker på, at jeg ville blive en baseballspiller i den store liga. Men den drøm kom til en uhøflig opvågning, da jeg blev skåret fra mit high school baseballhold.” Phil Knight 26. “Der er en uforanderlig konflikt på arbejdet i livet og i erhvervslivet, en konstant kamp mellem fred og kaos. Ingen kan mestres, men begge kan påvirkes. Hvordan du gør det, er nøglen til succes.” Phil Knight 27. “Hvis du prøver at komme ind i sportsbranchen, skal du virkelig finde en niche.” Phil Knight 28. “Da jeg tog iværksætterklassen på Stanford, handlede det første foredrag om en iværksætter og hans personlighed. De beskrev det som værende anderledes end en forretningsmand, som er en overordnet videnskabelig leder.” Phil Knight 29. “I begyndelsen kunne vi ikke være etablering, for vi havde ingen penge. Vi var guerilla marketingfolk, og det er vi stadig lidt. Men da vi blev nr. 1 i vores branche, har vi været nødt til at ændre vores kultur og blive en smule mere planlagte.” Phil Knight 30. “At møde sportsatleter, der er de bedste i verden, er en spænding den dag i dag.” Phil Knight 31. “Problemet i Amerika er ikke, at vi laver for mange fejl, men at vi laver for få.” Phil Knight 32. “Jeg tror, ​​at en forretningsmand kan være en kunstner lige så meget som en forfatter eller en billedhugger, så jeg er virkelig stolt af, hvad virksomheden er blevet til.” Phil Knight 33. “Jeg har sagt mange gange, at jeg lige så godt kunne have spind mellem tæerne.” Phil Knight 34. “Hvis der ikke var nogen Bill Bowerman, ville der ikke have været nogen mig. Han havde omtrent lige så stor indflydelse på mit liv, som nogen person kunne have. Han lærte mig om konkurrence og indgroede det i mig. Han lærte mig ikke at rose almindelige præstationer.” Phil Knight 35. “Der er intet drama som dramaet på atletikbanen.” Phil Knight

1. “Vi vidste, at vi kunne fejle; det troede vi bare ikke, vi ville.” Phil Knight 2. “Når du virkelig forstår, hvem du er, gør det dig i stand til at kæmpe og tro.” Phil Knight 3. “I løb var det eneste udstyr, der virkelig betyder noget – i det mindste mentaliteten var dengang –…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *