35 inspirerende Dau Voire-citater om succes

1. “Mit liv er konstant under opbygning. Der er altid noget at forbedre.” Dau Voire 2. “Psykiske forbindelser overgår langt fysiske forbindelser. Stoffet er nøglen.” Dau Voire 3. “Jeg frygtede smerte, indtil jeg lærte, at det er nødvendigt for vækst.” Dau Voire 4. “Lad ikke blot en tanke ødelægge din dag. Det er trods alt bare en tanke.” Dau Voire 5. “Jeg er meget kræsen med, hvem jeg giver min energi til. Jeg foretrækker at reservere min tid, intensitet og ånd udelukkende til dem, der afspejler oprigtighed.” Dau Voire 6. “Et smukt hjerte kan bringe ind i dit liv, som alle pengene i verden ikke kunne få.” Dau Voire 7. “Neer undervurdere vigtigheden af ​​at have nogen i dit liv, der giver dig lyst til at blive et bedre menneske.” Dau Voire 8. “Jeg bliver aldrig træt af at bede Gud om at vejlede mig.” Dau Voire 9. “Samtaler er virkelig de bedste efter kl. 03.00. Jo tungere øjenlågene er, jo mere oprigtige ord, og tavshed er ikke akavet, det deles.” Dau Voire 10. “Vær modig nok til at starte en samtale, der betyder noget.” Dau Voire 11. “Der er ingen elevator til succes. Du er nødt til at tage trappen.” Dau Voire 12. “Universet vil blive ved med at ramme dig med de samme lektioner i cykler, indtil du lærer.” Dau Voire 13. “Bær din passion. Der er for meget at leve for til at føle sig håbløs. Gode ​​ting kommer til dem, der aldrig giver op. Dyrke. Bevare. Udvikle sig.” Dau Voire 14. “Jeg prøver at fokusere på det faktum, at hvad end jeg føler lige nu, uanset hvor intenst og smertefuldt det er, er midlertidigt.” Dau Voire 15. “Du tiltrækker det, du er klar til.” Dau Voire 16. “Det er så vigtigt at minde dig selv om, hvor modstandsdygtig du er, især midt i kampen mod dine egne dæmoner. Du føler måske ikke, som du altid er, men selvsikkerhed rækker meget meget langt” Dau Voire 17. “Nogle gange handler livet om at risikere alt for en drøm, som ingen kan se undtagen dig.” Dau Voire 18. “Jeg er klar til at være så glad og komfortabel i alle aspekter af mit liv, at jeg ikke engang ønsker at tale om det, bare leve det.” Dau Voire 19. “Du ved, når du bare skal gå væk fra ting, der ikke passer dig længere? Ja, jeg har lige sagt mit job op” Dau Voire 20. “Et mindre tilbageslag er en udsøgt opsætning til et større come back, husk det.” Dau Voire 21. ”Gode og interessante samtaler er en nødvendighed for mig. Jeg vil gerne føle, at du udvider mit sind. Jeg har brug for, at min opmærksomhed fanges.” Dau Voire 22. “At gå tilbage til dine rødder virker altid som den perfekte løsning.” Dau Voire 23. “Der kom aldrig store ting fra komfortzoner.” Dau Voire 24. “Du ved, at det er tid til at trække sig tilbage, genopstå og helbrede, når du ikke engang genkender dig selv mere.” Dau Voire 25. “Hold op med at gætte dig selv. Træf en beslutning, og gå yndefuldt væk i tillid til, at du har truffet den rigtige.” Dau Voire 26. “Intelligens vil aldrig stoppe med at være smuk.” Dau Voire 27. “Trenger ydmyghed. Pas dig selv. Tal mindre. Lyt hårdere.” Dau Voire 28. “Stærke kvinder har stadig brug for deres hænder holdt.” Dau Voire 29. “Du tabte en diamant, mens du hentede øre.” Dau Voire 30. “Viser altid påskønnelse. Det, der tages for givet, vil i sidste ende blive taget væk. Så ender du med at gå glip af det meste, du mindst satte pris på.” Dau Voire 31. “Når du holder op med at kæmpe mod ting og bare lever, trækker vejret og gør dit bedste for at behandle folk rigtigt, så flyder livet bare. Så enkelt er det.” Dau Voire 32. “Stillid og intelligens vil aldrig stoppe med at være smuk.” Dau Voire 33. “At være bange for, at tingene går galt, er ikke måden at få tingene til at gå rigtigt.” Dau Voire 34. “Mit liv ændrede sig, da jeg holdt op med at tro på tilfældigheder. Hvert øjeblik betyder noget og betyder noget. Hver fejl. enhver situation.” Dau Voire 35. “Omgiv dig med inspirerende mennesker. Der er absolut ingen mening i at underholde dem, der ikke inspirerer dig til at ville være stor.” Dau Voire

1. “Mit liv er konstant under opbygning. Der er altid noget at forbedre.” Dau Voire 2. “Psykiske forbindelser overgår langt fysiske forbindelser. Stoffet er nøglen.” Dau Voire 3. “Jeg frygtede smerte, indtil jeg lærte, at det er nødvendigt for vækst.” Dau Voire 4. “Lad ikke blot en tanke ødelægge din dag. Det er trods alt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *