25 citater om tilgivelse om succes

1. “Vi tror, ​​at tilgivelse er svaghed, men det er det absolut ikke; det kræver en meget stærk person at tilgive.” T. D. Jakes 2. “Du vil vide, at tilgivelsen er begyndt, når du husker dem, der sårede dig, og føler kraften til at ønske dem alt godt.” Lewis B. Smedes 3. “Tilgivelse er nøglen, der låser døren til vrede og hads håndjern op. Det er en magt, der bryder bitterhedens lænker og selviskhedens lænker.” Corrie Ten Boom 4. “Tilgivelse er den duft, som violen udskiller på hælen, der har knust den.” Mark Twain 5. “Praksis af tilgivelse er vores vigtigste bidrag til helbredelsen af ​​verden.” Marianne Williamson 6. “Tilgivelse er en indre korrektion, der letter hjertet. Det er for vores fred i sindet først. Når vi er i fred, vil vi nu have fred til at give til andre, og dette er den mest permanente og værdifulde gave, vi overhovedet kan give.” Gerald Jampolsky 7. “Glem aldrig de tre kraftfulde ressourcer, du altid har til rådighed for dig: kærlighed, bøn og tilgivelse.” H. Jackson Brown, Jr. 8. “Tilgivelse er nøglen til handling og frihed.” Hannah Arendt 9. “Tilgivelse er ikke at godkende det, der skete. Det vælger at hæve sig over det.” Robin Sharma 10. “Tilgivelse er hjertets økonomi, tilgivelse sparer omkostningerne ved vrede, omkostningerne ved had, spild af ånder.” Hannah More 11. “Sand tilgivelse er ikke en handling bagefter, det er en holdning, som du træder ind i hvert øjeblik.” David Ridge 12. “Vrede afføder mere vrede, og tilgivelse og kærlighed fører til mere tilgivelse og kærlighed.” Mahavira 13. “Tilgivelse siger, at du får en ny chance for at lave en ny begyndelse.” Desmond Tutu 14. “Sand tilgivelse er, når du kan sige: “Tak for den oplevelse.” Oprah Winfrey 15. “For mig er tilgivelse og medfølelse altid forbundet: hvordan holder vi mennesker ansvarlige for fejl og alligevel forbliver i kontakt med deres menneskelighed nok til at tro på deres evne til at blive transformeret?” Klokkekroge 16. “Et brudt venskab, der repareres gennem tilgivelse, kan være endnu stærkere, end det var engang.” Stephen Richards 17. “Tilgivelse er en dyd for de modige.” Indira Gandhi 18. “Mennesket har to store åndelige behov. Den ene er for tilgivelse. Den anden er for godhed.” Billy Graham 19. “Tilgivelse er åbenbar barmhjertighed; det er live in action – ikke kærlighed baseret på en følelse, men kærlighed baseret på en beslutning, et bevidst valg om at adlyde Gud.” Joyce Meyer 20. “Accept og tolerance og tilgivelse, det er livsændrende lektioner.” Jessica Lange 21. “Tilgivelse er et tegn på, at den person, der har forurettet dig, betyder mere for dig end den forkerte, de har gjort.” Ben Greenhalgh 22. “Tilgivelse er ikke altid let. Til tider føles det mere smertefuldt end det sår, vi pådrog os, at tilgive den, der påførte det. Og alligevel er der ingen fred uden tilgivelse.” Marianne Williamson 23. “At holde fast i vrede, vrede og sårhed giver dig kun spændte muskler, hovedpine og øm kæbe fra sammenbidte tænder. Tilgivelse giver dig latteren og letheden i dit liv tilbage.” Joan Lunden 24. “Uden tilgivelse er livet styret af en endeløs cyklus af vrede og gengældelse.” Roberto Assagioli 25. “Alle større religiøse traditioner bærer grundlæggende det samme budskab, det vil sige kærlighed, medfølelse og tilgivelse, det vigtige er, at de bør være en del af vores daglige liv.” Dalai Lama

1. “Vi tror, ​​at tilgivelse er svaghed, men det er det absolut ikke; det kræver en meget stærk person at tilgive.” T. D. Jakes 2. “Du vil vide, at tilgivelsen er begyndt, når du husker dem, der sårede dig, og føler kraften til at ønske dem alt godt.” Lewis B. Smedes 3. “Tilgivelse er nøglen,…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *