25 fredscitater om succes

1. “Vi kan aldrig opnå fred i den ydre verden, før vi slutter fred med os selv.” Dalai Lama 2. “Fred er en rejse på tusind miles, og den skal tages et skridt ad gangen.” Lyndon B. Johnson 3. “Hvis du vil slutte fred med din fjende, skal du arbejde med din fjende. Så bliver han din partner.” Nelson Mandela 4. “Mens du forkynder fred med dine læber, så vær forsigtig med at have det endnu mere fuldt ud i dit hjerte.” Frans af Assisi 5. “Fred begynder med et smil.” Moder Teresa 6. “Du kan ikke adskille fred fra frihed, fordi ingen kan være i fred, medmindre han har sin frihed.” Malcolm X 7. “Når kærlighedens magt overvinder kærligheden til magten, vil verden kende fred.” Jimi Hendrix 8. “At stræbe efter fred betyder at hæve sig over ens egne ønsker, behov og følelser.” Benazir Bhutto 9. “Fred er en daglig, ugentlig, månedlig proces, gradvist skiftende meninger, langsomt udhuling af gamle barrierer, stille opbygning af nye strukturer.” John F. Kennedy 10. “De, der er i krig med andre, har ikke fred med sig selv.” William Hazlitt 11. “Mod er den pris, livet kræver for at give fred.” Amelia Earhart 12. “Den mest værdifulde ejendom, du kan eje, er et åbent hjerte. Det mest kraftfulde våben, du kan være, er et redskab til fred.” Carlos Santana 13. “Ingen kan bringe dig fred undtagen dig selv.” Ralph Waldo Emerson 14. “Taknemmelighed giver mening i vores fortid, bringer fred for i dag og skaber en vision for i morgen.” Melodi Beattie 15. “Du kan ikke finde fred ved at undgå livet.” Virginia Woolf 16. “Hvis du er deprimeret, lever du i fortiden, hvis du er angst, lever du i fremtiden, hvis du er i fred, lever du i nuet.” Lao Tzu 17. “Fred er ikke et fravær af krig, det er en dyd, en sindstilstand, en disposition for velvilje, tillid, retfærdighed.” Baruch Spinoza 18. “Hver ny dag begynder med muligheder. Det er op til os at fylde det med de ting, der bevæger os mod fremskridt og fred.” Ronald Reagan 19. “Verdensfred skal udvikle sig fra indre fred. Fred er ikke blot fravær af vold. Fred er, tror jeg, manifestationen af ​​menneskelig medfølelse.” Dalai Lama 20. “Fred er ikke fravær af konflikt, det er evnen til at håndtere konflikt med fredelige midler.” Ronald Reagan 21. “Hvis vi i vores daglige liv kan smile, hvis vi kan være fredelige og glade, vil ikke kun vi, men alle drage fordel af det. Dette er den mest grundlæggende form for fredsarbejde.” Nhat Hanh 22. “Lykke, sand lykke, er en indre kvalitet. Det er en sindstilstand. Hvis dit sind er i fred, er du glad. Hvis dit sind er i fred, men du ikke har andet, kan du være glad. Hvis du har alt, hvad verden kan give – fornøjelse, ejendele, magt – men mangler ro i sindet, kan du aldrig være lykkelig.” Dada Vaswani 23. “Fred kan ikke holdes med magt; det kan kun opnås ved forståelse.” Albert Einstein 24. “Fred betyder ikke fravær af konflikter; forskelle vil altid være der. Fred betyder at løse disse forskelle gennem fredelige midler; gennem dialog, uddannelse, viden; og gennem humane måder.” Dalai Lama 25. “Det er ikke nok at tale om fred. Man skal tro på det. Og det er ikke nok at tro på det. Man skal arbejde på det.” Eleanor Roosevelt

1. “Vi kan aldrig opnå fred i den ydre verden, før vi slutter fred med os selv.” Dalai Lama 2. “Fred er en rejse på tusind miles, og den skal tages et skridt ad gangen.” Lyndon B. Johnson 3. “Hvis du vil slutte fred med din fjende, skal du arbejde med din fjende. Så bliver…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *