25 udholdenhedscitater om succes

1. “Et ædelt formål inspirerer til ofre, stimulerer innovation og tilskynder til udholdenhed.” Gary Hamel 2. “Jeg lærte tålmodighed, udholdenhed og dedikation. Nu kender jeg virkelig mig selv, og jeg kender min stemme. Det er en stemme af smerte og sejr.” Anthony Hamilton 3. “Udholdenhed fejler 19 gange og lykkes den 20..” Julie Andrews 4. “Ingen lykkes uden indsats. De, der lykkes, skylder deres succes til vedholdenhed.” Ramana Maharshi 5. “Succes er ingen tilfældighed. Det er hårdt arbejde, vedholdenhed, læring, studier, ofre og mest af alt kærlighed til det, du laver eller lærer at gøre.” Pele 6. “Hvis du ønsker at lykkes i livet, så gør udholdenhed til din ven, oplev din kloge rådgiver, forsigtig din ældre bror, og håb om dit værgegeni.” Joseph Addison 7. “Stop aldrig med at kæmpe, før du ankommer til dit skæbnested – altså det unikke dig. Hav et mål i livet, tilegne dig løbende viden, arbejd hårdt og hav udholdenhed for at realisere det store liv.” A.P.J. Abdul Kalam 8. “Husk, det er ikke drømmerne, der har et godt liv – det er gørerne. Husk også, hvad jeg kalder de tre P’er for succes: passion, planlægning og vedholdenhed.” Homer Hickam 9. “Jeg tror ikke, at der er nogen anden kvalitet, der er så afgørende for succes af nogen art som kvaliteten af ​​udholdenhed. Den overvinder næsten alt, selv naturen.” John D. Rockefeller 10. “Grit er det “ekstra noget”, der adskiller de mest succesrige mennesker fra resten. Det er passionen, udholdenheden og udholdenheden, som vi skal kanalisere for at holde fast i vores drømme, indtil de bliver til virkelighed.” Travis Bradberry 11. “Vi leder efter et sæt personlige egenskaber, der forudsiger succes, hvoraf den først og fremmest er vedholdenhed i forhold til udfordringer. Vi ser også efter evnen til at påvirke og motivere andre, der deler dine værdier, stærke problemløsningsevner og lederskab.” Wendy Kopp 12. “Nøglen til succes er handling, og det væsentlige i handling er udholdenhed.” Sun Yat-sen 13. “Udholdenhed er ikke et langt løb; det er mange korte løb efter hinanden.” Walter Elliot 14. “Bevar troen, mist ikke din udholdenhed og stol altid på, at din tarm er uddød.” Paula Abdul 15. “Bare husk, du kan gøre alt, hvad du har lyst til, men det kræver handling, udholdenhed og at se din frygt i øjnene.” Gillian Andersen 16. “Succes er et barn af slid og vedholdenhed. Det kan ikke lokkes eller bestikkes; betal prisen, og den er din.” Orison Swett Marden 17. “Vejen fra drømme til succes eksisterer. Må du have visionen til at finde den, modet til at komme videre til den og udholdenheden til at følge den.” Kalpana Chawla 18. “Livet er ikke let for nogen af ​​os. Men hvad med det? Vi skal have vedholdenhed og frem for alt tillid til os selv. Vi skal tro, at vi er begavet til noget, og at denne ting skal opnås.” Marie Curie 19. “Den simple sandhed er, at for at blive god skal du være besat. Du skal lægge forfærdelig meget tid og hårdt arbejde i og kombinere det med lyst og urokkelig vedholdenhed.” Yngwie Malmsteen 20. “Udholdenhed er det hårde arbejde, du gør, efter du er blevet træt af at udføre det hårde arbejde, du allerede har gjort.” Newt Gingrich 21. “Vi tror virkelig på, at vi med hårdt arbejde, dedikation og vedholdenhed kan blive de bedste til det, vi gør. Ingen ønsker at blive middelmådige.” Andy Biersack 22. “Vedholdenhed, udholdenhed og vedholdenhed på trods af alle forhindringer, modløshed og umuligheder: Det er dette, der i alle ting adskiller den stærke sjæl fra den svage.” Thomas Carlyle 23. “Udholdenhed betyder ikke altid at vinde og tabe. Vedholdenhed betyder at dukke op og stå op til lejligheden og optræde.” Michael Chiesa 24. “Hvis din beslutsomhed er fast, råder jeg dig ikke til at fortvivle. Få ting er umulige at flid og dygtighed. Store gerninger udføres ikke ved styrke, men udholdenhed.” Samuel Johnson 25. “Personligt har jeg lært om vedholdenhed: Når du hører ordet ‘Nej’, og når du hører afvisning, er det ikke altid endeligt. Og den timing er alt, og du skal holde kursen og bare fortsætte med at arbejde hårdt og vide, at når din tid kommer, vil det være sødt, og at det vil være det perfekte tidspunkt.” Angela Robinson

1. “Et ædelt formål inspirerer til ofre, stimulerer innovation og tilskynder til udholdenhed.” Gary Hamel 2. “Jeg lærte tålmodighed, udholdenhed og dedikation. Nu kender jeg virkelig mig selv, og jeg kender min stemme. Det er en stemme af smerte og sejr.” Anthony Hamilton 3. “Udholdenhed fejler 19 gange og lykkes den 20..” Julie Andrews 4.…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *