25 venlighedscitater om succes

1. “Uddannelse lærer os medfølelse og venlighed, forbindelse til andre.” Jill Biden 2. “Godhed handler om karakter – integritet, ærlighed, venlighed, generøsitet, moralsk mod og lignende. Mere end noget andet handler det om, hvordan vi behandler andre mennesker.” Dennis Prager 3. ”Man underviser ikke i moral og etik og empati og venlighed på skolerne. Det lærer man derhjemme, og børn lærer ved eksempel.” Judy Sheindlin 4. “Selve naturen af ​​venlighed er at sprede sig. Hvis du er venlig mod andre, vil de i dag være venlige mod dig og i morgen mod en anden.” Sri Chinmoy 5. “Vi kan alle kæmpe mod ensomhed ved at deltage i tilfældige handlinger af venlighed.” Gail Honeyman 6. ”Venlighed er et indre ønske, der giver os lyst til at gøre gode ting, selvom vi ikke får noget tilbage. Det er vores livs glæde at gøre dem. Når vi gør gode ting ud fra dette indre ønske, er der venlighed i alt, hvad vi tænker, siger, ønsker og gør.” Emanuel Swedenborg 7. “Sammen kan vi ændre verden, bare én tilfældig venlighedshandling ad gangen.” Ron Hall 8. “Fra i dag skal du behandle alle du møder, som om de skulle være døde ved midnat. Udvid dem al den omsorg, venlighed og forståelse, du kan mønstre, og gør det uden at tænke på nogen belønning. Dit liv bliver aldrig det samme igen.” Og Mandino 9. “Kærlighed og venlighed er aldrig spildt. De gør altid en forskel. De velsigner den, der modtager dem, og de velsigner dig, giveren.” Barbara De Angelis 10. “Ingen venlig handling, uanset hvor lille, er nogensinde spildt.” Æsop 11. “Når du udfører venlige handlinger, får du en vidunderlig følelse indeni. Det er, som om noget inde i din krop reagerer og siger, ja, det er sådan, jeg burde have det.” Harold Kushner 12. “Venlighed i ord skaber selvtillid. Venlighed i tænkningen skaber dybde. Venlighed ved at give skaber kærlighed.” Lao Tzu 13. “Det er ikke vores opgave at spille dommer og jury, at afgøre, hvem der er værdig til vores venlighed, og hvem der ikke er. Vi skal bare være venlige, betingelsesløst og uden bagtanker, selv – eller rettere, især – når vi foretrækker ikke at være det.” Josh Radnor 14. “Vis altid mere venlighed, end det ser ud til at være nødvendigt, fordi den person, der modtager det, har mere brug for det, end du nogensinde vil vide.” Colin Powell 15. “Udfør en tilfældig handling af venlighed, uden forventning om belønning, sikker i viden om, at nogen en dag kan gøre det samme for dig.” Prinsesse Diana 16. “Menneskelig venlighed har aldrig svækket et frit folks udholdenhed eller blødgjort fibrene. En nation behøver ikke være grusom for at være hård.” Franklin D. Roosevelt 17. “Forestil dig, hvor anderledes verden kunne være, hvis vi alle talte til alle med respekt og venlighed.” Holly Branson 18. “Jeg har lært tavshed fra de snakkesalige, tolerance fra de intolerante og venlighed fra de uvenlige; alligevel, mærkeligt, er jeg utaknemmelig over for de lærere.” Khalil Gibran 19. “Venlighed er det sprog, som døve kan høre og blinde kan se.” Mark Twain 20. “For smukke øjne, se efter det gode i andre; for smukke læber, tal kun venlighedsord; og for balancen, gå med viden om, at du aldrig er alene.” Audrey Hepburn 21. “Lev med et åbent sind og et åbent hjerte. Vælg altid kærlighed frem for frygt og venlighed frem for grusomhed.” Laurence Overmire 22. “Et træ kendes på sin frugt; en mand ved sine gerninger. En god gerning går aldrig tabt; den, der sår høflighed, høster venskab, og den, der planter venlighed, samler kærlighed.” Sankt Basilikum 23. “Sand skønhed er født gennem vores handlinger og forhåbninger og i den venlighed, vi tilbyder andre.” Alek Wek 24. “Når vi føler kærlighed og venlighed over for andre, får det ikke kun andre til at føle sig elsket og holdt af, men det hjælper os også til at udvikle indre lykke og fred.” Dalai Lama 25. “Vi er konstitueret således, at simple handlinger af venlighed, såsom at give til velgørenhed eller at udtrykke taknemmelighed, har en positiv effekt på vores langsigtede humør. Nøglen til det lykkelige liv, ser det ud til, er det gode liv: et liv med vedvarende relationer, udfordrende arbejde og forbindelser til fællesskabet.” Paul Bloom

1. “Uddannelse lærer os medfølelse og venlighed, forbindelse til andre.” Jill Biden 2. “Godhed handler om karakter – integritet, ærlighed, venlighed, generøsitet, moralsk mod og lignende. Mere end noget andet handler det om, hvordan vi behandler andre mennesker.” Dennis Prager 3. ”Man underviser ikke i moral og etik og empati og venlighed på skolerne. Det…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *