25 Inspirerende Bernard Arnault-citater om succes

1. “Hvis du styrer din distribution, styrer du dit billede.” Bernard Arnault 2. “Da jeg arbejdede i mit første job som ingeniørbyggeri, var det, jeg kunne lide mest, at arbejde med arkitekter og lave bygninger, der havde denne kreative side fra arkitekten, og som gjorde dem til en stor succes.” Bernard Arnault 3. “Jeg tager mig tid til at komme tæt på, og jeg kaster ikke straks mine arme rundt om nogen.” Bernard Arnault 4. “I luksusbranchen skal du bygge på arv.” Bernard Arnault 5. “Jeg møder designerne meget ofte, vi diskuterer produkterne, de viser mig deres ideer, vi diskuterer annoncekampagner og hver ny opfindelse, som vi kan finde for fremtiden.” Bernard Arnault 6. “Jeg møder designerne meget ofte, vi diskuterer produkterne, de viser mig deres ideer, vi diskuterer annoncekampagner og hver ny opfindelse, som vi kan finde for fremtiden.” Bernard Arnault 7. “Et godt produkt kan holde evigt.” Bernard Arnault 8. ”Når man er på ledelsessiden, skal man stadig forstå den kunstneriske sensibilitet, så der er en dialog med den kreative side.” Bernard Arnault 9. “Jeg er og forbliver skattemæssigt hjemmehørende i Frankrig, og i denne henseende vil jeg, som alle franskmænd, opfylde mine skattemæssige forpligtelser.” Bernard Arnault 10. “Luksusvarer er det eneste område, hvor det er muligt at lave luksusmarginer.” Bernard Arnault 11. “Jeg har altid været tilfreds med de investeringer, jeg har foretaget med min ven Albert Frere, og jeg fortryder ikke at have fulgt ham mere, for jeg ville have været meget rigere.” Bernard Arnault 12. “Jeg kan godt lide den kombination mellem kreativitet og den kreative proces og den organisation, der er nødvendig for at gøre en virksomhed som denne succesfuld på verdensplan.” Bernard Arnault 13. “Det er ikke nok at have en dygtig designer; ledelsen skal også inspireres. Den kreative proces er meget uorganiseret; produktionsprocessen skal være meget rationel.” Bernard Arnault 14. “Louis Vuitton, verdens største luksusmærke i form af salg, planlægger at dæmpe sin ekspansion på verdensplan og fokusere på avancerede produkter for at bevare sit eksklusive image.” Bernard Arnault 15. “Jeg tror, ​​at man i erhvervslivet skal lære at være tålmodig. Måske er jeg ikke særlig tålmodig selv. Men jeg tror, ​​at jeg har lært, at det meste er at kunne vente på noget og få det, når det er det rigtige tidspunkt.” Bernard Arnault 16. “Fra tid til anden kunne Wiener Filharmonikerne spille uden en dirigent, fordi de er så gode. Kina vil helt klart være den økonomiske magt nummer et, og det er allerede fuld af potentiale, med masser af befolkning og øget købekraft. om dagen.” Bernard Arnault 17. “Åh, jeg er opvokset i det nordlige Frankrig, og jeg havde en meget behagelig barndom med min familie, der arbejdede som iværksætter.” Bernard Arnault 18. “Overkommelig luksus – det er to ord, der ikke passer sammen.” Bernard Arnault 19. “Når noget skal gøres, så gør det! I Frankrig er vi fulde af gode ideer, men vi omsætter dem sjældent i praksis.” Bernard Arnault 20. “Kina har virkelig haft succes på grund af dets stabilitet. Så min fornemmelse er, hvordan de vil bevare denne fantastiske stabilitet i en meget hurtigt skiftende økonomisk situation. Jeg tror, ​​det er en udfordring, vi står over for, hvordan den globale region vil udvikle ustabilitet med så hurtig vækst. Hvis det lykkes dem at gøre det, vil det uden tvivl i den næste generation være det største område i verden, økonomisk.” Bernard Arnault 21. “Da vi besluttede at lave et tårn i New York, måtte det sige noget om vores gruppe, hvilket afspejlede blandingen af ​​modernitet og kreativitet i vores organisation. Det er et symbol.” Bernard Arnault 22. “Hvis du dybt værdsætter og elsker, hvad kreative mennesker gør, og hvordan de tænker, hvilket normalt er på uforudsigelige og irrationelle måder, så kan du begynde at forstå dem. Og endelig kan du se inde i deres sind og DNA.” Bernard Arnault 23. “Det, vi gør i vores gruppe, er det modsatte af globaliseringens dårlige virkninger. Vi producerer i Italien og i Frankrig, og vi sælger til Kina, når det normalt er det modsatte.” Bernard Arnault 24. “Det er rigtigt, at jeg ikke kommer fra syd, og jeg har en vis reserve. Jeg tager mig tid til at komme tæt på, og jeg slår ikke straks armene rundt om nogen. Men det er mere et spørgsmål om stil.” Bernard Arnault 25. “Når de arbejder i sammenhæng med ultraberømte mærker som Dior og Vuitton, vil kreative ånder altid føle sig tøjlet. Det er vigtigt, at de er frie til at udvikle ideer. Og i stedet for at forringe hovedjobbet, forstærker det det. Jeg tænker på de penge som risikovillig kapital. Det er ikke en stor investering.” Bernard Arnault

1. “Hvis du styrer din distribution, styrer du dit billede.” Bernard Arnault 2. “Da jeg arbejdede i mit første job som ingeniørbyggeri, var det, jeg kunne lide mest, at arbejde med arkitekter og lave bygninger, der havde denne kreative side fra arkitekten, og som gjorde dem til en stor succes.” Bernard Arnault 3. “Jeg tager…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *