35 falske ven-citater

1. “Falske venner er som skygger. De følger dig i solen, men efterlader dig i mørket.” Anonym 2. “Det eneste, der er mere frustrerende end bagtalere, er dem, der er tåbelige nok til at lytte til dem.” Chris Jammi 3. “Pas på, hvem du stoler på, for lige så hurtigt som de siger, de er dine venner, er det, hvor hurtigt de kan vende dig ryggen.” Abhishek Tiwari 4. “Lad dig ikke narre af deres maske. Falske mennesker viser til sidst deres sande farver. Bare vent, indtil deres maske trænger til at blive renset.” Ukendt 5. “De fleste mennesker vil gerne se dig gøre det bedre, men ikke gøre det bedre end dem.” London Mond 6. “Du har intet at tabe. Du taber ikke, når du mister falske venner.” Joan Jett 7. “Den bedste måde at holde dine hemmeligheder fra dine fjender på er at stoppe med at fortælle dine venner.” Ukendt 8. “Venner stiller dig spørgsmål; fjender stiller spørgsmålstegn ved dig.” Criss Jami 9. “Nogle gange er det en god ting at have falske mennesker i denne verden. Det hjælper dig med at finde ud af, hvem dine rigtige venner er.” Ukendt 10. “Vi frygter vores fjende, men den større og reelle frygt er den for en falsk ven, der er sødest i dit ansigt og mest modbydelig bag din ryg.” Mufti Ismael Menk 11. “Nogle mennesker glemmer dig, indtil de vil have dig noget.” Ukendt 12. “Falske venner er med dig i dag og imod dig i morgen. Hvad end de siger, definerer dem ikke dig.” Shizra 13. “Eliminér de falske venner, der virker ægte, når du har noget, og forsvind, når du intet har.” Rashida Rowe 14. “En rigtig situation vil altid afsløre en falsk ven.” Ukendt 15. “Nogen, der smiler for meget med dig, kan nogle gange rynke for meget med dig på ryggen.” Michael Bassey Johnson 16. “Se, hvem du kalder ven, fordi venner er de samme, som vil lække din virksomhed til alle, efter at du ikke længere er venner.” Ritu Ghatourey 17. “Fortsæt med at tale om mig bag min ryg, og se Gud blive ved med at velsigne mig foran dit ansigt.” Ukendt 18. “Bestfriends har 11 bogstaver, men det har Backstabber også.” Wiz Khalifa 19. “Den samme person, der taler højt om dig, vil være den samme person, der nedsætter dig. Pas på, hvem du kalder venner.” Ukendt 20. “Falske venner er som skygger: altid nær dig i dine lyseste øjeblikke, men ingen steder at se i din mørkeste time. Sande venner er som stjerner, man ser dem ikke altid, men de er der altid.” Habeeb Akande 21. “det er bedre at være sammen med fremmede end at beholde falske venner, i det mindste forventer vi ikke noget af en fremmed.” Ukendt 22. “En ærlig fjende er bedre end en falsk ven. Når du er i tvivl, så vær mere opmærksom på, hvad folk gør og mindre på, hvad de siger. Handlinger taler ikke kun højere end ord, de er sværere at forfalske.” Nul Dean 23. “Når de holder op med at tale til dig, begynder de at tale om dig.” Ukendt 24. “En falsk ven kan gøre mere skade end fem fjender.” Ukendt 25. “Frygt for noget er roden til had for andre, og had indeni vil til sidst ødelægge den, der hader.” George Washington Carver 26. “Vær meget forsigtig med, hvem du deler dit problem med, husk at ikke alle venner, der smiler til dig, er din bedste ven.” Kemmy Nola 27. “Jeg foragter ritualerne med falsk venskab. Jeg ville ønske, at vi bare kunne slå hinandens øjne ud og kalde det en dag; i stedet sætter vi store strålende smil på og giver komplimenter, indtil vores tænder gør ondt af den sakkarine sødme af det hele.” Jody Gehrman 28. “Når de ser, at du klarer dig bedre uden dem, er det, når de vil have dig tilbage.” Ukendt 29. “En ægte ven bekymrer sig om, hvad der sker i dit liv. En falsk ven vil få deres problemer til at lyde større. Vær en sand ven.” Ukendt 30. “Had fængsler haderne; kærlighed åbner døre.” Debasish Mridha 31. “Bedre at have en fjende, der slår dig i ansigtet, end en ven, der stikker dig i ryggen.” Ukendt 32. “Falske venner; dem, der kun borer huller under din båd for at få den utæt; dem, der miskrediterer dine ambitioner, og dem, der lader som om, de elsker dig, men bag deres ryg ved de, at de er med til at ødelægge din arv.” Israelmore Ayivor 33. “Hellere en ærlig fjende end en falsk ven.” tysk Proberb 34. “Folk bærer en løgnmaske, så de ser attraktive ud, så vær forsigtig.” Muhammad Saqib 35. “I sidste ende vil vi ikke huske vores fjenders ord, men vores venners tavshed.” Martin Luther King Jr.

1. “Falske venner er som skygger. De følger dig i solen, men efterlader dig i mørket.” Anonym 2. “Det eneste, der er mere frustrerende end bagtalere, er dem, der er tåbelige nok til at lytte til dem.” Chris Jammi 3. “Pas på, hvem du stoler på, for lige så hurtigt som de siger, de er…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *