35 At være stærk citater om succes

1. “Det er værd at huske på, at tiden med størst gevinst i form af visdom og indre styrke ofte er den største vanskelighed.” Dalai Lama 2. “De svage kan aldrig tilgive. Tilgivelse er den stærkes egenskab.” Mahatma Gandhi 3. “De fleste af de vigtige ting i verden er blevet opnået af mennesker, der er blevet ved med at prøve, når der ikke syntes at være noget håb overhovedet.” Dale Carnegie 4. “Jeg har ikke fortrudt i mit liv. Jeg tror, ​​at alt sker for dig af en grund. De hårde tider, du går igennem, opbygger karakter, hvilket gør dig til en meget stærkere person.” Rita Mero 5. “Smerte gør dig stærkere. Tårer gør dig modigere. Heartbreak gør dig klogere. Og vodka gør, at du ikke husker noget af det lort.” Nishan Panwar 6. “Det, der ikke dræber os, gør os stærkere.” Friedrich Nietzsche 7. “Du kan ikke drømme dig til en karakter; du skal hamre og smede dig selv en.” James A. Froude 8. “Nogle gange indser du ikke din egen styrke, før du står ansigt til ansigt med din største svaghed.” Susan Gale 9. “Hersk dit sind, ellers vil det herske over dig.” Horace 10. “Jeg er taknemmelig for alle dem, der sagde NEJ til mig. Det er på grund af dem, jeg gør det selv.” Albert Einstein 11. “Hårde tider varer aldrig, men det gør hårde mennesker.” Robert H. Schuller 12. “Ting sker med dig for at få dig til at realisere dit sande potentiale, styrke, viljestyrke og hjerte. Du skal have tro.” Dr. Byron Hayes 13. “Styrke kommer ikke af at vinde. Dine kampe udvikler dine styrker. Når du går gennem strabadser og beslutter dig for ikke at overgive dig, er det styrke.” Ukendt 14. “Uanset hvor hård fortiden er, kan du altid begynde igen.” Buddha 15. “Styrke kommer ikke af at vinde. Dine kampe udvikler dine styrker. Når du går gennem strabadser og beslutter dig for ikke at overgive dig, er det styrke.” Arnold Schwarzenegger 16. “Udsæt dig selv for din dybeste frygt. Derefter har frygt ingen magt.” Jim Morrison 17. “Vedholdenhed, udholdenhed og vedholdenhed på trods af alle forhindringer, modløshed og umuligheder: Det er dette, der i alle ting adskiller den stærke sjæl fra den svage.” Thomas Carlyle 18. “Du kan altid tage den nemme vej ud og give op, men ægte styrke kommer, når du beslutter dig for at fortsætte med at skubbe fremad, uanset hvordan omstændighederne er.” Ukendt 19. “Svigt vil aldrig overhale mig, hvis min vilje til at lykkes er stærk nok.” Og Mandino 20. “Gennem vedholdenhed, selverkendelse, bøn, engagement, optimisme, en resolut tillid til Gud og opbygningen af ​​din egen personlige moralske styrke, kan du nyde velsignelserne fra en dybere tro og møde livets vanskeligheder med mod og selvtillid .” Norman Vincent Peale 21. “Enhver kan gemme sig. At se tingene i øjnene, arbejde igennem dem, det er det, der gør dig stærk.” Sarah Dessen 22. “Nogle gange er det at være stærk at tilgive i kærlighedens navn, at få nogen til at smile, når vores eget hjerte er knust, at trøste en ven, når vi selv havde brug for hjælp og at bevare troen, når vi har mistet håbet.” Brigitte Nicole 23. “De svage falder, men de stærke vil blive og aldrig gå under!” Anne Frank 24. “At smile betyder ikke nødvendigvis, at du er glad. Nogle gange betyder det bare, at du er stærk.” Nishan Panwar 25. “Hvis du går igennem helvede, så fortsæt.” Winston Churchill 26. “Du ved aldrig, hvor stærk du er, før det at være stærk er det eneste valg, du har.” Cyla Mills 27. “Jeg elsker den mand, der kan smile i vanskeligheder, som kan samle styrke fra nød og blive modig ved eftertanke. DET er små sinds sag at krympe, men den, hvis hjerte er fast, og hvis samvittighed godkender hans adfærd, vil forfølge sine principper til døden.” Thomas Paine 28. “Det er i vores mørkeste øjeblikke, at ew skal fokusere for at se lyset.” Aristoteles 29. “Bliv forbundet med din virkelighed, dit virkelige liv, i stedet for din følelsesmæssigt gennemblødte fortælling om dit liv.” Gary John Bishop 30. “Giv aldrig efter. aldrig, aldrig, aldrig, aldrig, i intet stort eller småt, stort eller småligt, giv aldrig efter undtagen for overbevisning om ære og god fornuft. Giv aldrig efter for magt. Giv aldrig efter for fjendens tilsyneladende overvældende magt.” Winston Churchill 31. “Din styrke kommer ikke fra at vinde. Det kommer fra kampe og modgang. Alt, hvad du går igennem, forbereder dig til det næste niveau.” Tyskland Kent 32. “Succes er ikke endelig, fiasko er ikke fatal: det er modet til at fortsætte, der tæller.” Winston Churchill 33. “Karakter kan ikke udvikles let og roligt. Kun gennem erfaring med prøvelser og lidelser kan sjælen styrkes, vision renses, ambitioner inspireres og succes opnås.” Helen Keller 34. “Livet kan til tider være så svært, men at kæmpe sig igennem smerten er så det værd. Det er bedre at mærke enhver slags følelser end slet ikke at føle.” Demi Lovato 35. “Styrke kommer ikke fra fysisk kapacitet. Det kommer fra en ukuelig vilje.” Mahatma Gandhi

1. “Det er værd at huske på, at tiden med størst gevinst i form af visdom og indre styrke ofte er den største vanskelighed.” Dalai Lama 2. “De svage kan aldrig tilgive. Tilgivelse er den stærkes egenskab.” Mahatma Gandhi 3. “De fleste af de vigtige ting i verden er blevet opnået af mennesker, der er…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *