25 livscitater om succes

1. “Vi skal være villige til at give slip på det liv, vi har planlagt, for at få det liv, der venter på os.” E. M. Forster 2. “Gør plads i dit liv til de ting, der betyder noget, til familie og venner, kærlighed og generøsitet, sjov og glæde. Uden dette vil du brænde ud midt i karrieren og spekulere på, hvor dit liv blev af.” Jonathan Sacks 3. “Livet er ti procent, hvad der sker med dig, og halvfems procent, hvordan du reagerer på det.” Lou Holtz 4. “Livet er en mulighed, drag fordel af det. Livet er skønhed, beundre det. Livet er en drøm, indse det. Livet er en udfordring, mød den.” Moder Teresa 5. “Livet er det, der sker, mens du har travlt med at lægge andre planer.” John Lennon 6. “Du vil møde mange nederlag i dit liv, men lad dig aldrig besejre.” Maya Angelou 7. “Livet er en drøm for de kloge, et spil for fjolsen, en komedie for de rige, en tragedie for de fattige.” Sholom Aleichem 8. “Livet er en serie af sammenstød med fremtiden; det er ikke summen af, hvad vi har været, men hvad vi længes efter at være.” Jose Ortega og Gasset 9. “Sammenlign ikke dit liv med andre. Du aner ikke, hvad de har været igennem.” Sam Cawthorn 10. “Intet i livet er at frygte, det er kun til at forstå. Nu er det tid til at forstå mere, så vi kan frygte mindre.” Marie Curie 11. “Livet er som et spil kort. Hånden du får tildelt er determinisme; måden du spiller det på er fri vilje.” Jawaharlal Nehru 12. “Det handler om livskvalitet og at finde en lykkelig balance mellem arbejde og venner og familie.” Philip Grøn 13. “Livet er som et kamera. Fokuser på det, der er vigtigt. Fang de gode tider. Og hvis tingene ikke lykkes, så tag et nyt skud.” Ziad K. Abdelnour 14. “Livet er en pligt, fuldfør det. Livet er et spil, spil det. Livet er et løfte, indfri det. Livet er sorg, overvind det.” Moder Teresa 15. “Åbn dine øjne, se indenfor. Er du tilfreds med det liv, du lever?” Bob Marley 16. “De eneste grænser for mulighederne i dit liv i morgen er de men, du bruger i dag.” Les Brown 17. “Nogle gange slår livet dig i hovedet med en mursten. Mist ikke troen.” Steve Jobs 18. “Livet er en række naturlige og spontane forandringer. Modstå dem ikke – det skaber kun sorg. Lad virkeligheden være virkeligheden. Lad tingene flyde naturligt fremad på den måde, de vil.” Lao Tzu 19. “I skolen bliver du undervist i en lektion og derefter testet. I livet får du en test, der lærer dig en lektie.” Tom Bodett 20. “Sandheden er, at du ikke ved, hvad der skal ske i morgen. Livet er en vanvittig tur, og intet er garanteret.” Eminem 21. “Der kommer et tidspunkt i dit liv, hvor du indser: Hvem betyder noget, Hvem gjorde det aldrig, Hvem vil ikke længere, Og hvem vil altid gøre det. Så du skal ikke bekymre dig om folk fra din fortid, der er en grund til, at de ikke nåede din fremtid.” Adam Lindsay Gordon 22. “Livet er ikke et problem, der skal løses, men en realitet, der skal opleves.” Søren Kierkegaard 23. “Et liv brugt på at lave fejl er ikke kun mere ærefuldt, men mere nyttigt end et liv brugt på at lave ingenting.” George Bernard Shaw 24. “Livet er en kamp, ​​accepter det. Livet er en tragedie, konfronter det. Livet er et eventyr, tør det. Livet er held, gør det. Livet er for dyrebart, ødelæg det ikke. Livet er liv, kæmp for det.” Moder Teresa 25. “Hvor langt du går i livet afhænger af, at du er øm over for de unge, medfølende med de ældre, sympatisk med de stræbende og tolerante over for de svage og stærke. For en dag i dit liv vil du have været alle disse.” George Washington Carver

1. “Vi skal være villige til at give slip på det liv, vi har planlagt, for at få det liv, der venter på os.” E. M. Forster 2. “Gør plads i dit liv til de ting, der betyder noget, til familie og venner, kærlighed og generøsitet, sjov og glæde. Uden dette vil du brænde ud…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *