25 Mother Teresa-citater om succes

1. “Nogle mennesker kommer i vores liv som velsignelser. Nogle kommer ind i dit liv som lektioner.” Moder Teresa 2. “Fred begynder med et smil.” Moder Teresa 3. “Hvis du ikke kan brødføde hundrede mennesker, så spis kun én.” Moder Teresa 4. “Hvis du ikke kan gøre store ting, så gør små ting med stor kærlighed. Hvis du ikke kan gøre dem med stor kærlighed, så gør dem med lidt kærlighed. Hvis du ikke kan gøre dem med lidt kærlighed, så gør dem alligevel.” Moder Teresa 5. “Du skal ikke bekymre dig om, hvorfor der findes problemer i verden – bare svar på folks behov.” Moder Teresa 6. “Kærlighed begynder med at tage sig af de nærmeste – dem derhjemme.” Moder Teresa 7. “Spred kærlighed overalt, hvor du går. Lad ingen nogensinde komme til dig uden at gå gladere derfra.” Moder Teresa 8. “Miraklet er ikke, at vi udfører dette arbejde, men at vi er glade for at gøre det.” Moder Teresa 9. “Hvis dine øjne er positive, vil du elske verden. Men hvis din tunge er positiv, vil verden elske dig.” Moder Teresa 10. “Ensomhed og følelsen af ​​at være uønsket er den mest forfærdelige fattigdom.” Moder Teresa 11. “Uden tålmodighed vil vi lære mindre i livet. Vi vil se mindre. Vi vil føle mindre. Vi vil høre mindre. Ironisk nok betyder travlhed og mere normalt mindre.” Moder Teresa 12. “Lad os altid møde hinanden med et smil, for smilet er begyndelsen på kærlighed.” Moder Teresa 13. “Lad os ikke nøjes med bare at give penge. Penge er ikke nok, penge kan fås, men de har brug for jeres hjerter til at elske dem. Så spred din kærlighed overalt, hvor du går.” Moder Teresa 14. “Vær glad i øjeblikket, det er nok. Hvert øjeblik er alt, hvad vi har brug for, ikke mere.” Moder Teresa 15. “Hvis du er venlig, kan folk beskylde dig for egoistiske, bagtanker: Vær venlig alligevel. Hvis du har succes, vil du vinde nogle falske venner og sande fjender: Få succes alligevel. Hvis du er ærlig og ærlig, vil folk forsøge at snyde dig: Vær ærlig alligevel. Det, du bruger årevis på at bygge, kan nogen ødelægge natten over: Byg alligevel. Hvis du finder sindsro og lykke, kan de være jaloux på dig: Vær glad alligevel. Det gode, du gør i dag, vil ofte være glemt i morgen: Gør det godt alligevel. Giv verden det bedste, du har, og det er måske aldrig nok: Giv dit bedste alligevel.” Moder Teresa 16. “Vær venlige mod hinanden. Det er bedre at begå fejl med mildhed end at udføre mirakler med uvenlighed.” Moder Teresa 17. “Vi føler selv, at det, vi laver, bare er en dråbe i havet. Men havet ville være mindre på grund af den manglende dråbe.” Moder Teresa 18. “Vi tror nogle gange, at fattigdom kun er at være sulten, nøgen og hjemløs. Fattigdommen ved at være uønsket, uelsket og uplejet er den største fattigdom. Vi må starte i vores eget hjem for at afhjælpe denne form for fattigdom.” Moder Teresa 19. “Hvis du har en syg eller ensom person derhjemme, så vær der. Måske bare for at holde en hånd, måske bare for at give et smil, det er det største, det smukkeste værk.” Moder Teresa 20. “Vær tro i små ting, for det er i dem, din styrke ligger.” Moder Teresa 21. “Kære ord kan være korte og nemme at sige, men deres ekko er virkelig uendelige.” Moder Teresa 22. “Glæde er bøn; glæde er styrke: glæde er kærlighed; glæde er et net af kærlighed, hvormed du kan fange sjæle.” Moder Teresa 23. “Lad os røre ved de døende, de fattige, de ensomme og de uønskede i overensstemmelse med de nåder, vi har modtaget, og lad os ikke skamme os eller sene til at udføre det ydmyge arbejde.” Moder Teresa 24. “Din sande karakter måles mest nøjagtigt ved, hvordan du behandler dem, der ikke kan gøre ‘ingenting’ for dig.” Moder Teresa 25. “Livet er en mulighed, drag fordel af det. Livet er skønhed, beundre det. Livet er en drøm, indse det. Livet er en udfordring, mød den. Livet er en pligt, fuldfør det. Livet er et spil, spil det. Livet er et løfte, indfri det. Livet er sorg, overvind det. Livet er en sang, syng den. Livet er en kamp, ​​accepter det. Livet er en tragedie, konfronter det. Livet er et eventyr, tør det. Livet er held, gør det. Livet er for dyrebart, ødelæg det ikke. Livet er liv, kæmp for det.” Moder Teresa

1. “Nogle mennesker kommer i vores liv som velsignelser. Nogle kommer ind i dit liv som lektioner.” Moder Teresa 2. “Fred begynder med et smil.” Moder Teresa 3. “Hvis du ikke kan brødføde hundrede mennesker, så spis kun én.” Moder Teresa 4. “Hvis du ikke kan gøre store ting, så gør små ting med stor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *