35 Succescitater

1. “Succes er en sindstilstand. Hvis du vil have succes, så begynd at tænke på dig selv som en succes.” Joyce Brothers 2. “Succes skal ikke måles så meget på den position, man har nået i livet, som på de forhindringer, han har overvundet.” Booker T. Washington 3. “Stræb efter ikke at være en succes, men snarere at være af værdi.” Albert Einstein 4. “Succes opnås og vedligeholdes af dem, der prøver og bliver ved med at prøve.” W. Clement Stone 5. “Tænk dig om to gange, før du taler, fordi dine ord og indflydelse vil plante kimen til enten succes eller fiasko i en andens sind.” Napoleon Hill 6. “Succes består i at stå op bare én gang mere, end du falder.” Oliver Goldsmith 7. “Prisen for succes er hårdt arbejde, dedikation til det aktuelle job og beslutsomheden om, at uanset om vi vinder eller taber, så har vi brugt det bedste af os selv til den aktuelle opgave.” Vince Lombardi 8. “Succes er en elendig lærer. Det forfører kloge mennesker til at tro, at de ikke kan tabe.” Bill Gates 9. “Husk, succes er en rejse ikke en destination. Hav tro på dine evner. Du vil klare dig fint.” Bruce Lee 10. “Succes er ikke endelig, fiasko er ikke fatal: det er modet til at fortsætte, der tæller.” Winston Churchill 11. “Formel for succes: stå tidligt op, arbejde hårdt, slå olie på.” J. Paul Getty 12. “Begær er nøglen til motivation, men det er beslutsomhed og forpligtelse til en utrættelig forfølgelse af dit mål – en forpligtelse til ekspertise – der vil gøre dig i stand til at opnå den succes, du søger.” Mario Andretti 13. “Succes er summen af ​​små indsatser – gentaget dag ud og dag ind.” Robert Collier 14. “De to vigtigste krav til stor succes er: For det første at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, og for det andet at gøre noget ved det.” Ray Kroc 15. “Hemmeligheden bag succes er at være i harmoni med tilværelsen, at være altid rolig for at lade hver bølge af livet skylle os lidt længere op ad kysten.” Cyril Connolly 16. “Lige med hvad andre gør; gør det bedre end dig selv, slå din egen rekord fra dag til dag, og du er en succes.” William J. H. Boetcker 17. “Succes måles ikke ved penge eller magt eller social rang. Succes måles på din disciplin og indre fred.” Mike Ditka 18. “Succes ser ud til i høj grad at være et spørgsmål om at blive hængende, efter at andre har givet slip.” William Fjer 19. “Der er kun én succes – at kunne bruge dit liv på din egen måde.” Christopher Morley 20. “At komme sammen er en begyndelse; at holde sammen er fremskridt; at arbejde sammen er succes.” Edward Everett Hale 21. “Succes på enhver større skala kræver, at du i sidste ende accepterer ansvar. Den ene kvalitet, som alle succesrige mennesker har, er evnen til at påtage sig ansvar.” Michael Korda 22. “Sæt ikke efter succes, hvis du ønsker det; bare gør det, du elsker og tror på, og det vil komme naturligt.” David Frost 23. “Succes er sød og sødere, hvis den er længe forsinket og er kommet igennem mange kampe og nederlag.” Amos Bronson Alcott 24. “Succes består ikke i aldrig at begå fejl, men i aldrig at lave den samme en anden gang.” George Bernard Shaw 25. “Størrelsen af ​​din succes måles på styrken af ​​dit ønske; størrelsen af ​​din drøm; og hvordan du håndterer skuffelse undervejs.” Robert Kiyosaki 26. “Lydighed er succesens moder og er viet i sikkerhed.” Aischylos 27. “Succes er ikke nøglen til lykke. Lykke er nøglen til succes. Hvis du elsker det, du laver, vil du få succes.” Albert Schweitzer 28. “Succes er fred i sindet, som er et direkte resultat af selvtilfredshed ved at vide, at du gjorde dit bedste for at blive den bedste, du er i stand til at blive.” John Wooden 29. “Vi er tilbøjelige til at bedømme succes ud fra indekset for vores lønninger eller størrelsen af ​​vores biler snarere end efter kvaliteten af ​​vores service og forhold til menneskeheden.” Martin Luther King Jr. 30. “De fleste mennesker giver op, lige når de er ved at opnå succes. De sagde op på den ene yardlinje. De giver op i kampens sidste minut en fod fra et vindende touchdown.” Ross Perot 31. “Vindere er ikke bange for at tabe. Men tabere er. Fejl er en del af succesprocessen. Folk, der undgår fiasko, undgår også succes.” Robert Kiyosaki 32. “Succes måles ikke på, hvad du opnår, men på den modstand, du har mødt, og det mod, hvormed du har fastholdt kampen mod overvældende odds.” Orison Swett Marden 33. “Hvad er penge? En mand er en succes, hvis han står op om morgenen og går i seng om natten og ind i mellem gør, hvad han har lyst til.” Bob Dylant 34. “At nyde succes kræver evnen til at tilpasse sig. Kun ved at være åben over for forandring vil du have en sand mulighed for at få mest muligt ud af dit talent.” Nolan Ryan 35. “Tag én idé. Gør den ene idé til dit liv – tænk på den, drøm om den, lev på den idé. Lad hjernen, musklerne, nerverne, alle dele af din krop, være fuld af den idé, og lad bare enhver anden idé være. Dette er vejen til succes.” Swami Vivekananda

1. “Succes er en sindstilstand. Hvis du vil have succes, så begynd at tænke på dig selv som en succes.” Joyce Brothers 2. “Succes skal ikke måles så meget på den position, man har nået i livet, som på de forhindringer, han har overvundet.” Booker T. Washington 3. “Stræb efter ikke at være en succes,…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *