35 stoiske citater om succes

1. “Fremskridt opnås ikke ved held eller et uheld, men ved at arbejde på dig selv dagligt.” Epiktet 2. “Vi lider mere i fantasien end i virkeligheden.” Seneca 3. “At være rolig er selvets højeste præstation.” Zen Ordsprog 4. “Du kunne forlade livet lige nu. Lad det bestemme, hvad du gør og siger og tænker.” Marcus Aurelius 5. “Bare husk: Jo mere vi værdsætter ting uden for vores kontrol, jo mindre kontrol har vi.” Heraklit 6. “Hold din hensigt ren. Følelser vil forsøge at distrahere dig. Så fortsæt. Det er kuren.” Maxime Lagacé 7. “Mellem stimulus og respons er der et mellemrum. I det rum er vores magt til at vælge vores svar.” Viktor Frankl 8. “Selvkontrol er styrke. Den rigtige tanke er mestring. Ro er magt.” James Allen 9. “Livet er meget kort og ængsteligt for dem, der glemmer fortiden, forsømmer nutiden og frygter fremtiden.” Seneca 10. “At være ligesindet er den største dyd.” Heraklit 11. “Fordi noget virker svært for dig, skal du ikke tro, at det er umuligt for nogen at opnå.” Marcus Aurelius 12. “Hele fremtiden ligger i usikkerhed: lev med det samme.” Seneca 13. “Den bedste hævn er ikke at være som din fjende.” Marcus Aurelius 14. “Hvis det ikke er rigtigt, så gør det ikke, hvis det ikke er sandt, så sig det ikke.” Marcus Aurelius 15. “Det er ikke, hvad der sker med dig, men hvordan du reagerer på det, der betyder noget.” Epiktet 16. “Det er ikke, at vi har lidt tid, men mere, at vi spilder en hel del af det.” Seneca 17. “Universet er forandring; vores liv er, hvad vores tanker gør det til.” Marcus Aurelius 18. “Nogle gange i livet må vi kæmpe ikke kun uden frygt, men også uden håb.” Alessandro Pertini 19. “Det er ikke manden, der har for lidt, men manden, der higer efter mere, der er fattig.” Seneca 20. “Hvis man ikke ved, hvilken havn man sejler, er ingen vind gunstig.” Seneca 21. “De villige ledes af skæbnen, de modvillige slæbte.” Renser 22. “Rigdom består ikke i at have store ejendele, men i at have få behov.” Epiktet 23. “At klage fungerer ikke som en strategi. Vi har alle begrænset tid og energi. Det er usandsynligt, at enhver tid, vi bruger på at klynke, hjælper os med at nå vores mål. Og det vil ikke gøre os lykkeligere.” Randy Pausch 24. “Ubehag er succesens valuta.” Brooke Castillo 25. “Spild ikke mere tid på at skændes om, hvad en god mand skal være. Vær én.” Marcus Aurelius 26. “Hvor længe vil du vente, før du kræver det bedste for dig selv?” Epiktet 27. “Lær at være ligeglad med det, der ikke gør nogen forskel.” Marcus Aurelius 28. “Vi bør ikke, som får, følge flokken af ​​skabninger foran os og bane os vej, hvor andre går, ikke hvor vi burde gå.” Seneca 29. “Vær tolerant over for andre og streng over for dig selv.” Marcus Aurelius 30. “Ingen person har magten til at have alt, hvad de ønsker, men det er i deres magt ikke at ønske, hvad de ikke har, og muntert bruge det, de har.” Seneca 31. “Forklar ikke din filosofi. Legemliggøre det.” Epiktet 32. “Er en verden uden smerte mulig? Så spørg ikke det umulige.” Marcus Aurelius 33. “Hvis du er plaget af nogen ydre ting, er det ikke denne ting, der forstyrrer dig, men din egen dømmekraft om det. Og det er i din magt at udslette denne dom nu.” Marcus Aurelius 34. “Ingen stor ting skabes pludselig, lige så lidt som en klase vindruer eller en figen. Hvis du fortæller mig, at du ønsker dig en figen, svarer jeg, at der skal være tid. Lad det først blomstre, så bære frugt og så modne.” Epiktet 35. “En ædelsten kan ikke poleres uden friktion, ej heller en mand perfektioneres uden prøvelser.” Seneca

1. “Fremskridt opnås ikke ved held eller et uheld, men ved at arbejde på dig selv dagligt.” Epiktet 2. “Vi lider mere i fantasien end i virkeligheden.” Seneca 3. “At være rolig er selvets højeste præstation.” Zen Ordsprog 4. “Du kunne forlade livet lige nu. Lad det bestemme, hvad du gør og siger og tænker.”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *