25 Natur-citater om succes

1. “Hvis synet af den blå himmel fylder dig med glæde, hvis et græsstrå, der springer op på markerne, har kraft til at bevæge dig, hvis naturens enkle ting har et budskab, som du forstår, glæd dig, for din sjæl er i live.” Eleanora Duse 2. “Naturen lærer mere, end hun prædiker. Der er ingen prædikener i sten. Det er lettere at få en gnist ud af en sten end en morale.” John Burroughs 3. “I hver tur i naturen modtager man langt mere, end han søger.” John Muir 4. “Naturens smukkeste gave er, at det giver en fornøjelse at se sig omkring og prøve at forstå, hvad vi ser.” Albert Einstein 5. “Enkelhed er naturens første skridt, og kunstens sidste.” Philip James Bailey 6. “Det er i naturens stille stilhed, hvor man vil finde sand lyksalighed.” Ukendt 7. “Naturen skynder sig ikke, men alt er gennemført.” Lao Tzu 8. “Hvis man virkelig elsker naturen, finder man skønhed overalt.” Vincent van Gogh 9. “Ved at opdage naturen, opdager du dig selv.” Maxime Lagacé 10. “I naturen er intet perfekt, og alt er perfekt. Træer kan forvredes, bøjes på mærkelige måder, og de er stadig smukke.” Alice Walker 11. “I det meste af historien har mennesket været nødt til at kæmpe mod naturen for at overleve; i dette århundrede begynder han at indse, at for at overleve må han beskytte det.” Jacques-Yves Cousteau 12. “Naturen er så stærk, så stærk. At fange dens essens er ikke let – dit arbejde bliver en dans med lyset og vejret. Det tager dig til et sted i dig selv.” Annie Leibovitz 13. “I alt i naturen er der noget af det vidunderlige.” Aristoteles 14. “Naturen er lige nok, men mænd og kvinder skal forstå og acceptere hendes forslag.” Antoinette Brown Blackwell 15. “Naturen har nøglen til vores æstetiske, intellektuelle, kognitive og endda spirituelle tilfredsstillelse.” E. O. Wilson 16. “Adopter naturens tempo. Hendes hemmelighed er tålmodighed.” Ralph Waldo Emerson 17. “Målet med livet er at få dit hjerteslag til at matche universets slag, at matche din natur med naturen.” Joseph Campbell 18. “Det, vi observerer, er ikke naturen selv, men naturen udsat for vores metode til at spørge.” Werner Heisenberg 19. “Lad børn gå med naturen, lad dem se de smukke blandinger og fællesskaber af død og liv, deres glædelige uadskillelige enhed, som lært i skove og enge, sletter og bjerge og vandløb af vores velsignede stjerne, og de vil lære, at døden er virkelig stikløs og lige så smuk som livet.” John Muir 20. “Se dybt ind i naturen, og så vil du forstå alting bedre.” Albert Einstein 21. “Naturen skynder sig aldrig. Atom for atom, lidt efter lidt, opnår hun sit arbejde.” Ralph Waldo Emerson 22. “Jeg går til naturen for at blive beroliget og helbredt, og for at få orden på mine sanser.” John Burroughs 23. “Hvis du vil forblive tæt på naturen, til dens enkelthed, til de små ting, der næsten ikke er mærkbare, kan disse ting uventet blive store og umådelige.” Rainer Maria Rilke 24. “Alt i naturen indeholder alle naturens kræfter. Alt er lavet af én skjult ting.” Ralph Waldo Emerson 25. “Jo dybere vi ser ind i naturen, jo mere erkender vi, at den er fuld af liv, og jo dybere ved vi, at alt liv er en hemmelighed, og at vi er forenet med alt liv, der er i naturen.” Albert Schweitzer

1. “Hvis synet af den blå himmel fylder dig med glæde, hvis et græsstrå, der springer op på markerne, har kraft til at bevæge dig, hvis naturens enkle ting har et budskab, som du forstår, glæd dig, for din sjæl er i live.” Eleanora Duse 2. “Naturen lærer mere, end hun prædiker. Der er ingen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *