25 Giv slip-citater om succes

1. “Træk vejret. Giv slip. Og husk dig selv, at netop dette øjeblik er det eneste, du med sikkerhed ved, du har.” Opray Winfrey 2. “Når du har en drøm, som du ikke kan give slip på, så stol på dine instinkter og forfølge den. Men husk: Rigtige drømme kræver arbejde, de kræver tålmodighed, og nogle gange kræver de, at du graver meget dybt ned. Vær sikker på, at du er villig til at gøre det.” Harvey Mackay 3. “Lad komme, hvad der kommer, slip det, der går. Se, hvad der er tilbage.” Ramana Maharshi 4. “Når vi giver os selv chancen for at give slip på alle vores spændinger, kan kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv begynde at virke.” Thich Nhat Hanh 5. “De fleste mennesker ror mod livets strøm. I stedet for at vende båden, skal de bare slippe årerne.” Esther Hicks 6. “Når man kommer tæt på råvarerne og smager på dem i det øjeblik, de slipper jorden, lærer man at respektere dem.” Rene Redzepi 7. “Men troens holdning er at give slip og blive åben for sandheden, hvad end den måtte vise sig at være.” Alan Watts 8. “Vi må give slip på det liv, vi har planlagt, for at acceptere det, der venter på os.” Joseph Campbell 9. “Slip fornærmelsen. Slip frygten. Giv slip på hævn. Lev ikke vred, slip nu!” Joel Osteen 10. “Livet er som abebarerne: du skal give slip for at komme videre. Når du har truffet beslutningen om at springe ind i iværksætteri, skal du sørge for at løsne dit greb om gamle koncepter, så du kan svinge din vej til nye.” Leah Busque 11. “Hvis du ikke er en, der har en naturlig og ubesværet kærlighed til dig selv, er det svært at give slip på dit ønske om at glæde andre mennesker, og det er virkelig ikke en ingrediens for et lykkeligt liv.” Anne Hathaway 12. “I årevis prøvede jeg at putte mig selv i en boks, og det frustrerede mig, så jeg var nødt til at give slip og lade universet gå sin gang.” Billy Porter 13. “Det kræver ikke mange kræfter at hænge på. Det kræver meget styrke at give slip.” J.C. Watts 14. “Det er svært at være klar over, hvem du er, når du bærer rundt på en masse bagage fra fortiden. Jeg har lært at give slip og bevæge mig hurtigere til det næste sted.” Angelina Jolie 15. “Når vi tror på det bedste af mennesker, giver vi slip på hver ting, de gør, som er sårende for os. Og vi vælger at tænke ting som: ‘Jeg tror ikke på, at de havde til hensigt at såre mig.’ ‘Måske har de en dårlig dag eller har det ikke godt.’ ‘” Joyce Meyer 16. “Min mor lod mig ikke spille videospil da jeg voksede op, så nu gør jeg det. Gaming giver mig en chance for bare at give slip, sprænge nogen i luften og kæmpe mod nogen fra en anden dimension. Det hele er eskapisme.” Wayne Brady 17. “Succes ser ud til i høj grad at være et spørgsmål om at blive hængende, efter at andre har givet slip.” William Fjer 18. “Slip i går. Lad i dag være en ny begyndelse og vær det bedste, du kan, og du vil nå derhen, hvor Gud ønsker, at du skal være.” Joel Osteen 19. “Jeg vil have en, som jeg kan have det sjovt med og grine med. Jeg elsker at grine, og jeg er virkelig sarkastisk, så det er vigtigt, at hun kan tage en joke. Jeg tror, ​​at hvis du skal være sammen med nogen i et stykke tid, har du virkelig brug for en, du kan slippe løs med og give slip på al dagens stress.” Matt Lanter 20. “Nogle gange betyder det at være en ven at mestre kunsten at timing. Der er en tid til stilhed. En tid til at give slip og tillade folk at kaste sig ind i deres egen skæbne. Og en tid til at forberede sig på at samle brikkerne op, når det hele er overstået.” Octavia E. Butler 21. “Det er en hård ting at give slip på fejl, vi har begået, og synder. Gud ønsker, at vi skal gøre det, fordi han ved, at skylden og fordømmelsen vil afholde os fra at blive den, han har skabt os til at være.” Joel Osteen 22. “Når du har en drøm, er du nødt til at gribe den og aldrig give slip.” Carol Burnett 23. “Vi vil få større succes i alle vores bestræbelser, hvis vi kan give slip på vanen med at løbe hele tiden og tage små pauser for at slappe af og centrere os selv igen. Og vi vil også have meget mere glæde ved at leve.” Thich Nhat Hanh 24. “Nu mediterer jeg to gange om dagen i en halv time. I meditation kan jeg give slip på alt. Jeg er ikke Hugh Jackman. Jeg er ikke far. Jeg er ikke en mand. Jeg dykker bare ned i den kraftfulde kilde, der skaber alt. Jeg tager et lille bad i det.” hugh Jackman 25. “Jeg vil bare sige, vær ikke bange, tro på dig selv, uanset hvad der kommer din vej, skal du opleve det for virkelig at vide, hvad det er. Så hvis du har for meget frygt indeni, kan du give slip på visse muligheder eller chancer, så stol på dig selv og bliv ved med det.” Jisoo

1. “Træk vejret. Giv slip. Og husk dig selv, at netop dette øjeblik er det eneste, du med sikkerhed ved, du har.” Opray Winfrey 2. “Når du har en drøm, som du ikke kan give slip på, så stol på dine instinkter og forfølge den. Men husk: Rigtige drømme kræver arbejde, de kræver tålmodighed, og…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *