25 positive citater om succes

1. “Jeg glæder mig til at påvirke andre på en positiv måde. Mit budskab er, at du kan gøre alt, hvis du bare sætter dig i tankerne.” Justin Bieber 2. “Hvis du har en positiv indstilling og konstant stræber efter at yde din bedste indsats, vil du til sidst overvinde dine umiddelbare problemer og opdage, at du er klar til større udfordringer.” Pat Riley 3. “Lad ikke folk respektere dig. Min mor siger ikke åbne døren for djævelen. Omgiv dig med positive mennesker.” Cuba Gooding, Jr. 4. “Inspiration kommer inde fra dig selv. Man skal være positiv. Når du er positiv, sker der gode ting.” Deep Roy 5. “Når du erstatter negative tanker med positive, vil du begynde at få positive resultater.” Willie Nelson 6. “Du har gjort det før, og du kan gøre det nu. Se de positive muligheder. Omdiriger den væsentlige energi af din frustration og vend den til positiv, effektiv, ustoppelig beslutsomhed.” Ralph Marston 7. “Dit smil vil give dig et positivt ansigt, der vil få folk til at føle sig godt tilpas omkring dig.” Lew Brown 8. “For at udføre en positiv handling skal vi her udvikle en positiv vision.” Dalai Lama 9. “At forblive positiv betyder ikke, at alt bliver okay. Det betyder snarere, at du vil være okay, uanset hvordan tingene udvikler sig.” Ukendt 10. “Vend altid en negativ situation til en positiv situation.” Michael Jordan 11. “Hvis du får en chance for at være et forbillede, synes jeg, du altid skal tage det, fordi du kan påvirke et menneskes liv i et positivt lys, og det er det, jeg vil gøre. Det er det, det hele handler om.” Tiger woods 12. “Positiv tænkning vil lade dig gøre alt bedre end negativ tænkning vil.” Zig Ziglar 13. “Jeg tror, ​​at vi mange gange ikke er opmærksomme nok på folk med en positiv holdning, fordi vi antager, at de er naive eller dumme eller uskolede.” Amy Adams 14. “Folk beskæftiger sig for meget med det negative, med hvad der er galt. Hvorfor ikke prøve at se positive ting, bare røre ved de ting og få dem til at blomstre?” Thich Nhat Hanh 15. “Et stærkt, positivt selvbillede er den bedst mulige forberedelse til succes.” Joyce Brothers 16. “Positiv tænkning er mere end blot en tagline. Det ændrer den måde, vi opfører os på. Og jeg er overbevist om, at når jeg er positiv, gør det mig ikke kun bedre, men det gør også dem omkring mig bedre.” Harvey Mackay 17. “Arbejd hårdt for det, du vil, for det kommer ikke til dig uden kamp. Du skal være stærk og modig og vide, at du kan gøre alt, hvad du har lyst til. Hvis nogen slår dig ned eller kritiserer dig, så bliv bare ved med at tro på dig selv og vend det til noget positivt.” Leah LaBelle 18. “Når du vågner hver dag, har du to valg. Du kan enten være positiv eller negativ; en optimist eller en pessimist. Jeg vælger at være optimist. Det hele er et spørgsmål om perspektiv.” Harvey Mackay 19. “Jeg tror på, at vi alle er forbundet. Jeg tror på positiv energi. Jeg tror på bønnens kraft. Jeg tror på at bringe det gode ud i verden. Og jeg tror på at passe på hinanden.” Harvey Fierstein 20. “Uanset hvad du går igennem, er der et lys for enden af ​​tunnelen, og det kan virke svært at komme til det, men du kan gøre det og bare fortsætte med at arbejde hen imod det, og du vil finde den positive side af ting.” Demi Lovato 21. “Den positive tænker ser det usynlige, føler det uhåndgribelige og opnår det umulige.” Winston Churchill 22. “Jeg tror virkelig, at alt, hvad vi gør, og alle, vi møder, er lagt på vores vej med et formål. Der er ingen ulykker; vi er alle lærere – hvis vi er villige til at være opmærksomme på de lektioner, vi lærer, stole på vores positive instinkter og ikke være bange for at tage risici eller vente på, at et mirakel kommer og banker på vores dør.” Marla Gibbs 23. “Jeg tror på karma, og jeg tror, ​​at hvis du udsender positive vibes til alle, er det alt, du vil få tilbage.” Kesha 24. “Du er summen af ​​alt, hvad du nogensinde har set, hørt, spist, lugtet, fået at vide, glemt – det hele er der. Alt påvirker os hver især, og derfor prøver jeg at sikre, at mine oplevelser er positive.” Maya Angelou 25. “Hold dine tanker positive, fordi dine tanker bliver dine ord. Hold dine ord positive, fordi dine ord bliver din adfærd. Hold din adfærd positiv, fordi din adfærd bliver dine vaner. Hold dine vaner positive, fordi dine vaner bliver dine værdier. Hold dine værdier positive, fordi dine værdier bliver din skæbne.” Mahatma Gandhi

1. “Jeg glæder mig til at påvirke andre på en positiv måde. Mit budskab er, at du kan gøre alt, hvis du bare sætter dig i tankerne.” Justin Bieber 2. “Hvis du har en positiv indstilling og konstant stræber efter at yde din bedste indsats, vil du til sidst overvinde dine umiddelbare problemer og opdage,…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *