25 kærlighedscitater om succes

1. “Kærlighed er venskab, der har brændt. Det er stille forståelse, gensidig tillid, deling og tilgivelse. Det er loyalitet gennem gode og dårlige tider. Den nøjes med mindre end perfektion og tager højde for menneskelige svagheder.” Ann Landers 2. “Vi er født alene, vi lever alene, vi dør alene. Kun gennem vores kærlighed og venskab kan vi skabe illusionen for det øjeblik, at vi ikke er alene.” Orson Welles 3. “Kærlighedens første pligt er at lytte.” Paul Tillich 4. “Kærlighed betyder at forpligte sig uden garanti, at give sig selv fuldstændig i håbet om, at vores kærlighed vil frembringe kærlighed i den elskede person. Kærlighed er en trosgerning, og den, der er lidettroende, er også lidenkærlig.” Erich Fromm 5. “Hvis du kan lære at elske dig selv og alle fejlene, kan du elske andre mennesker så meget bedre. Og det gør dig så glad.” Kristin Chenoweth 6. “Kærligheden er stemmen under alle tavsheder, håbet som ikke har nogen modsætning i frygt; den styrke, der er så stærk blot en kraft, er svaghed: sandheden mere først end solen, mere sidst end stjernen.” e. e. cummings 7. “Kærlighed er, når den anden persons lykke er vigtigere end din egen.” H. Jackson Brown, Jr. 8. “Spred kærlighed overalt, hvor du går. Lad ingen nogensinde komme til dig uden at gå gladere derfra.” Moder Teresa 9. “Bevar kærligheden i dit hjerte. Et liv uden det er som en solfri have, når blomsterne er døde. Bevidstheden om at elske og blive elsket bringer en varme og en rigdom til livet, som intet andet kan bringe.” Oscar Wilder 10. “At elske er at beundre med hjertet; at beundre er at elske med sindet.” Theophile Gautier 11. “Forstå, at du intet ejer. Alt, hvad der omgiver dig, er midlertidigt. Kun kærligheden i dit hjerte vil vare evigt.” Leon Brown 12. “Måden til at elske noget er at indse, at det kan gå tabt.” Gilbert K. Chesterton 13. “Kærlighed har ingen alder, ingen grænse; og ingen død.” John Galsworthy 14. “Giv bare ikke op med at prøve at gøre det, du virkelig gerne vil. Hvor der er kærlighed og inspiration, tror jeg ikke, du kan gå galt.” Ella Fitzgerald 15. “Kærlighed føler ingen byrde, tænker intet på problemer, forsøger det, der er over dens styrke, påberåber sig ingen undskyldning for umulighed; thi den mener, at alt er lovligt for sig selv og alt muligt.” Thomas og Kempis 16. “Du ved, det er kærlighed, når alt, hvad du ønsker, er, at den person skal være glad, selvom du ikke er en del af deres lykke.” Julia Roberts 17. “Kærlighed er en handling af endeløs tilgivelse, et ømt blik, der bliver en vane.” Peter Ustinov 18. “Sand kærlighed kan ikke findes, hvor den ikke eksisterer, og den kan heller ikke nægtes, hvor den gør.” Torquato Tasso 19. “Spild ikke din kærlighed på nogen, der ikke værdsætter det.” william Shakespeare 20. “Du kan søge gennem hele universet efter en, der er mere fortjent til din kærlighed og hengivenhed, end du selv er, og den person er ikke at finde nogen steder. Du selv, lige så meget som nogen i hele universet, fortjener din kærlighed og hengivenhed.” Buddha 21. “For hver skønhed er der et øje et sted at se det. For hver sandhed er der et øre et sted at høre den. For hver kærlighed er der et hjerte et sted at modtage det.” Ivan Panin 22. “Kærlighed og medfølelse er nødvendigheder, ikke luksus. Uden dem kan menneskeheden ikke overleve.” Dalai Lama 23. “Kærlighed består ikke i at se på hinanden, men i at se udad sammen i samme retning.” Antoine de Saint-Exupéry 24. “Husk, at det bedste forhold er et, hvor jeres kærlighed til hinanden overstiger jeres behov for hinanden.” Dalai Lama 25. “Elsk dig selv først, og alt andet falder i tråd. Du skal virkelig elske dig selv for at få noget gjort i denne verden.” Lucille Ball

1. “Kærlighed er venskab, der har brændt. Det er stille forståelse, gensidig tillid, deling og tilgivelse. Det er loyalitet gennem gode og dårlige tider. Den nøjes med mindre end perfektion og tager højde for menneskelige svagheder.” Ann Landers 2. “Vi er født alene, vi lever alene, vi dør alene. Kun gennem vores kærlighed og venskab…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *