25 lederskabscitater om succes

1. “Godt lederskab består i at vise gennemsnitlige mennesker, hvordan man udfører overlegne menneskers arbejde.” John D. Rockefeller 2. “Ledelse praktiseres ikke så meget i ord som i holdning og handling.” Harold S. Geneen 3. ”Ledelse handler ikke om en titel eller en betegnelse. Det handler om gennemslagskraft, indflydelse og inspiration. Impact involverer at få resultater, indflydelse handler om at sprede den passion, du har for dit arbejde, og du skal inspirere holdkammerater og kunder.” Robin Sharma 4. “Ledelse og læring er uundværlige for hinanden.” John F. Kennedy 5. “Ledelse frigør folks potentiale til at blive bedre.” Bill Bradley 6. “Jeg tror, ​​at en af ​​nøglerne til ledelse er at erkende, at alle har gaver og talenter. En god leder vil lære at udnytte disse gaver mod det samme mål.” Ben Carson 7. “Ledelse er evnen til at omsætte vision til virkelighed.” Warren Bennis 8. “Ledelse er at gøre tingene rigtigt; ledelse er at gøre de rigtige ting.” Peter Drucker 9. “Udfordringen ved ledelse er at være stærk, men ikke uhøflig; vær venlig, men ikke svag; vær modig, men ikke mobber; vær betænksom, men ikke doven; vær ydmyg, men ikke frygtsom; vær stolt, men ikke arrogant; have humor, men uden dårskab.” Jim Rohn 10. “Ledelse – ledelse handler om at tage ansvar, ikke at komme med undskyldninger.” Mitt Romney 11. “Ledelse er et privilegium at forbedre andres liv. Det er ikke en mulighed for at tilfredsstille personlig grådighed.” Mwai Kibaki 12. “Ære sigter værd. Tillid afføder tillid. Service giver tilfredshed. Samarbejde beviser kvaliteten af ​​ledelse.” James Cash Penney 13. ”Ledelse handler om at arrangere og fortælle. Ledelse handler om at pleje og styrke.” Tom Peters 14. “Ledelse er et spørgsmål om at få folk til at se på dig og få selvtillid, se hvordan du reagerer. Hvis du har kontrol, har de kontrol.” Tom Landry 15. “Det er bedre at lede bagfra og sætte andre foran, især når man fejrer sejren, når der sker pæne ting. Du tager frontlinjen, når der er fare. Så vil folk sætte pris på dit lederskab.” Nelson Mandela 16. “Kunsten at lede er at sige nej, ikke ja. Det er meget nemt at sige ja.” Tony Blair 17. “Ledelse er at løse problemer. Den dag, hvor soldater holder op med at bringe dig deres problemer, er den dag, du er holdt op med at lede dem. De har enten mistet tilliden til, at du kan hjælpe eller konkluderet, at du er ligeglad. Begge tilfælde er et ledelsessvigt.” Colin Powell 18. “Ledelse handler om at tage folk med på en rejse. Udfordringen er, at vi det meste af tiden beder folk om at følge os til steder, vi aldrig selv har været.” Andy Stanley 19. “Sandt lederskab stammer fra individualitet, der er ærligt og nogle gange ufuldkomment udtrykt. Ledere bør stræbe efter autenticitet frem for perfektion.” Sheryl Sandberg 20. “I sidste ende handler ledelse ikke om glorværdige kroningshandlinger. Det handler om at holde dit team fokuseret på et mål og motiveret til at gøre deres bedste for at nå det, især når indsatsen er høj, og konsekvenserne virkelig betyder noget. Det handler om at lægge grunden til andres succes, og så stå tilbage og lade dem skinne.” Chris Hadfield 21. “Den højeste kvalitet for ledelse er utvivlsomt integritet. Uden den er der ingen reel succes, uanset om det er på en sektionsbande, en fodboldbane, i en hær eller på et kontor.” Dwight D. Eisenhower 22. “Ledelse for mig betyder pligt, ære, land. Det betyder karakter, og det betyder at lytte fra tid til anden.” George W. Bush 23. “Effektiv ledelse handler ikke om at holde taler eller blive holdt af; ledelse er defineret af resultater ikke attributter.” Peter Drucker 24. “Ledelse er ikke en popularitetskonkurrence; det handler om at efterlade sit ego ved døren. Navnet på spillet er at lede uden en titel.” Robin Sharma 25. “Oplyst ledelse er spirituel, hvis vi forstår spiritualitet ikke som en slags religiøs dogme eller ideologi, men som bevidsthedens domæne, hvor vi oplever værdier som sandhed, godhed, skønhed, kærlighed og medfølelse, og også intuition, kreativitet, indsigt og fokuseret opmærksomhed.” Deepak Chopra

1. “Godt lederskab består i at vise gennemsnitlige mennesker, hvordan man udfører overlegne menneskers arbejde.” John D. Rockefeller 2. “Ledelse praktiseres ikke så meget i ord som i holdning og handling.” Harold S. Geneen 3. ”Ledelse handler ikke om en titel eller en betegnelse. Det handler om gennemslagskraft, indflydelse og inspiration. Impact involverer at få…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *