25 Smertecitater om succes

1. “Smerte er midlertidig. At holde op varer evigt.” Lance Armstrong 2. “Smerte får mennesket til at tænke. Tanken gør mennesket klogt. Visdom gør livet udholdeligt.” John Patrick 3. “Ensomhed udtrykker smerten ved at være alene og ensomhed udtrykker herligheden ved at være alene.” Paul Tillich 4. “Positiv tænkning er et værdifuldt værktøj, der kan hjælpe dig med at overvinde forhindringer, håndtere smerte og nå nye mål.” Amy Morin 5. “For at være en mester, tror jeg, man skal se det store billede. Det handler ikke om at vinde og tabe; det handler om hver dag hårdt arbejde og om at trives med en udfordring. Det handler om at omfavne den smerte, du vil opleve i slutningen af ​​et løb og ikke at være bange. Jeg tror, ​​folk tænker for meget og bliver bange for en bestemt udfordring.” Sommer Sanders 6. ”Den, der lærer, skal lide. Og selv i vores søvn falder smerte, der ikke kan glemmes, dråbe for dråbe på hjertet, og i vores egen fortvivlelse, mod vores vilje, kommer visdom til os ved Guds forfærdelige nåde.” Aischylos 7. “Tag chancer, lav fejl. Sådan vokser du. Smerter nærer dit mod. Du skal fejle for at øve dig i at være modig.” Mary Tyler Moore 8. “Hvis du ikke er i øjeblikket, ser du enten frem til usikkerhed eller tilbage til smerte og fortrydelse.” Jim Carrey 9. “Der er sind så utålmodige af mindreværd, at deres taknemmelighed er en art af hævn, og de returnerer fordele, ikke fordi kompensation er en fornøjelse, men fordi forpligtelse er en smerte.” Samuel Johnson 10. “Smerte er midlertidig. Det kan vare et minut, eller en time, eller en dag eller et år, men til sidst vil det aftage, og noget andet vil tage dens plads. Hvis jeg holder op, varer det dog for evigt.” Lance Armstrong 11. “Hver dag skal du vælge, smerten ved disciplin eller smerten ved fortrydelse.” Erik Mangini 12. “For at have stor lykke skal du have stor smerte og ulykke – ellers hvordan ville du vide, hvornår du er glad?” Leslie Caron 13. “Uanset hvor ødelæggende vores kampe, skuffelser og problemer er, er de kun midlertidige. Uanset hvad der sker med dig, uanset dybden af ​​tragedie eller smerte du møder, uanset hvordan døden forfølger dig og dine kære, lover opstandelsen dig en fremtid med umådeligt godt.” Josh McDowell 14. “Der er skønhed i smerte, og alle oplever det – og det er en lektie.” Wynter Gordon 15. ”Det er blevet sagt, at tiden læger alle sår. Jeg er ikke enig. Sårene forbliver. Tiden – sindet, der beskytter dets fornuft – dækker dem med noget arvæv, og smerten aftager, men den er aldrig væk.” Rose Kennedy 16. “Efter min mening er det bedste ved menneskeheden i vores udøvelse af empati og medfølelse. Det er, når vi udfordrer os selv til at gå i skoene på en, hvis smerte eller situation kan virke så anderledes end din, at det næsten er uforståeligt.” Sarah McBride 17. “Bestigningen kan være hård og udfordrende, men udsigten er det værd. Der er et formål med den smerte; du kan bare ikke altid se det med det samme.” Victoria Arlen 18. “Livet er kort. Du skal kunne grine af vores smerte, ellers kommer vi aldrig videre.” Jeff Ross 19. “Mange af os bruger hele vores liv på at løbe fra at føle med den fejlagtige tro på, at du ikke kan bære smerten. Men du har allerede båret smerten. Det, du ikke har gjort, er at føle alt, hvad du er hinsides den smerte.” Khalil Gibran 20. “Dårlige ting sker; hvordan jeg reagerer på dem, definerer min karakter og kvaliteten af ​​mit liv. Jeg kan vælge at sidde i evig tristhed, immobiliseret af alvoren af ​​mit tab, eller jeg kan vælge at rejse mig fra smerten og værdsætte den mest dyrebare gave, jeg har – selve livet.” Walter Andersen 21. “Smerte gør kun ondt, når du leder efter en grund til at holde op. Du mærker ikke noget, når du ved, at du stadig kan vinde.” Dane Cook 22. “Jeg lærte tålmodighed, udholdenhed og dedikation. Nu kender jeg virkelig mig selv, og jeg kender min stemme. Det er en stemme af smerte og sejr.” Anthony Hamilton 23. “Livet er ikke altid let at leve, men muligheden for at gøre det er en velsignelse ud over fatteevnen. I løbet af livet vil vi stå over for kampe, hvoraf mange vil få os til at lide og opleve smerte.” L. Lionel Kendrick 24. “Historien kan, på trods af dens voldsomme smerte, ikke leves uden, men hvis den står over for mod, behøver den ikke leves igen.” Maya Angelou 25. “Uden smerte ville der ikke være nogen lidelse, uden lidelse ville vi aldrig lære af vores fejl. For at gøre det rigtigt er smerte og lidelse nøglen til alle vinduer, uden det er der ingen måde at leve på.” Angelina Jolie

1. “Smerte er midlertidig. At holde op varer evigt.” Lance Armstrong 2. “Smerte får mennesket til at tænke. Tanken gør mennesket klogt. Visdom gør livet udholdeligt.” John Patrick 3. “Ensomhed udtrykker smerten ved at være alene og ensomhed udtrykker herligheden ved at være alene.” Paul Tillich 4. “Positiv tænkning er et værdifuldt værktøj, der kan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *