35 Dyrk citater om succes

1. “Det er bydende nødvendigt at opdyrke evnen til roligt at komme overens med enhver situation.” Craig D. Lounsbrough 2. “Det er lige så vigtigt at dyrke din tavshedskraft, som det er din ordkraft.” William James 3. ”Kunstnerens primære skelnen er, at han aktivt skal dyrke den tilstand, som de fleste mænd nødvendigvis må undgå; tilstanden af ​​at være alene.” James Baldwin 4. “Hvis vi ikke tøver med at sejle til vores tænknings dybe vand og tage os tid til at dyrke de rigtige ord, som vi har brug for til at opfatte og udtrykke, hvad vi føler, kan vi undgå mange misforståelser.” Erik Pevernagie 5. “En uddannelse, der ikke dyrker viljen, er en uddannelse, der fordærver sindet.” Anatole Frankrig 6. “Siden jeg var barn, så jeg bånd af Baggio, Zico og Maradona, og så prøvede jeg at kopiere dem, bare jeg spillede på egen hånd mod væggen. Det er bestemt talent, men du skal dyrke det talent.” Andrea Pirlo 7. “Lykke er en vane. Dyrk det.” Elbert Hubbard 8. “På en eller anden måde må vi indse, at det, vi ser, og det, vi lytter til, ikke kun ofte afspejler vores mest voldelige tendenser, men dyrker mere vold.” Bernice King 9. “Når du ikke dyrker din egen sensualitet, vil du ikke have meget at tilbyde i dit forhold, især på lang sigt.” Lebo Grand 10. ”Vi skal dyrke vores egen have. Da mennesket blev sat i Edens have, blev det sat der, for at det skulle arbejde, hvilket beviser, at mennesket ikke var født til at hvile.” Voltaire 11. “Evnen til at dyrke venner er en stærk hjælp til succes. Det er kapital, som vil stå ved siden af, når panikken kommer, når banker går i konkurs, når forretningsproblemer går til vægs.” Orison Swett Marden 12. “Når du har nok forståelse og medfølelse i dig, så vil den mængde forståelse og medfølelse forsøge at udtrykke sig i handling. Og din praksis skulle hjælpe dig til at dyrke mere forståelse og medfølelse.” Thich Nhat Hanh 13. “Dyv dine kurver – de kan være farlige, men de vil ikke blive undgået.” Mae West 14. “En modvillig villighed til at indrømme fejl er ikke tilstrækkelig; du skal dyrke en smag for det.” Aaron Haspel 15. “Hvis civilisationen skal overleve, må vi dyrke videnskaben om menneskelige relationer – alle folks, af alle slags, evne til at leve sammen i den samme verden i fred.” Franklin D. Roosevelt 16. “Markedsføringsverdenen handler om trends og marketingfolks evne til at identificere og dyrke dem.” John Rampton 17. “Viden dyrker dine frø og sår ikke i dine frø.” Khalil Gibran 18. “Opdyrk en holdning af taknemmelighed, af at give og tilgive. Intet kan give dig fred end dig selv.” Ralph Waldo Emerson 19. “Hvis du forsøger at dyrke dine talenter i en andens skygge, kan de visne.” Matshona Dhliwayo 20. “Det er en gylden maksime at dyrke haven for næsen, og øjnene vil passe sig selv.” Robert Louis Stevenson 21. “At give kunder og kundeemner et indblik i iværksætterens liv og tankegang kan give dem mulighed for at dyrke et dybere forhold til kunderne adskilt fra brandet.” Lewis Howes 22. “Overhold god tro og retfærdighed over for alle nationer. Dyrk fred og harmoni med alle.” George Washington 23. “At få penge er ikke kun en mands sag: at dyrke venlighed er en værdifuld del af livets forretning.” Samuel Johnson 24. ”Det betaler sig at dyrke popularitet. Det fordobler succesmulighederne, udvikler mandlighed og opbygger karakter.” Orison Swett Marden 25. “Uvidenhed er et ondt ukrudt, som diktatorer kan dyrke blandt deres duper, men som intet demokrati har råd til blandt sine borgere.” William Beveridge 26. “Og i kærlighed skal du dyrke visdom til at vide, hvad du skal opfatte, og hvornår du skal projicere.” Yash Thakur 27. “Find glæde og trøst i det enkle, og dyrk din utopi ved at mærke Tao i hver eneste kubikcentimeter af rummet.” Wayne Dyer 28. “Den, der dyrker den gyldne middelvej, undgår både fattigdommen i en kro og misundelsen af ​​et palads.” Horace 29. “En ‘god’ far vil ømt dyrke sine børn. Men en ‘god’ far, som også er en ‘modig’ far, vil lade børnene uden at dyrke barnet indeni.” Craig D. Lounsbrough 30. “Tro, at du med dine følelser og dit arbejde tager del i det største; jo stærkere du dyrker denne tro, jo mere vil virkeligheden og verden gå ud fra den.” Rainer Maria Rilke 31. “Det kræver en lille smule opmærksomhed og en lille smule opmærksomhed på andre for at være en god lytter, hvilket hjælper med at dyrke følelsesmæssig pleje og engagement.” Deepak Chopra 32. “Frihed er os ikke givet af nogen; vi skal selv dyrke det. Det er en daglig praksis. Ingen kan forhindre dig i at være opmærksom på hvert skridt du tager eller hvert åndedrag ind og ud.” Thich Nhat Hanh 33. “For at dyrke et sæt ledere med legitimitet i borgernes øjne er det nødvendigt, at vejen til lederskab er synligt åben for talentfulde og kvalificerede individer af enhver race og etnisk gruppe.

1. “Det er bydende nødvendigt at opdyrke evnen til roligt at komme overens med enhver situation.” Craig D. Lounsbrough 2. “Det er lige så vigtigt at dyrke din tavshedskraft, som det er din ordkraft.” William James 3. ”Kunstnerens primære skelnen er, at han aktivt skal dyrke den tilstand, som de fleste mænd nødvendigvis må undgå;…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *