25 hårdt arbejde citater om succes

1. ”Viden kommer, men visdommen bliver hængende. Det er måske ikke svært at gemme en enorm mængde fakta i sindet inden for en forholdsvis kort tid, men evnen til at danne domme kræver hårdt arbejdes strenge disciplin og den dæmpende hede af erfaring og modenhed.” Calvin Coolidge 2. “Succes handler ikke altid om storhed. Det handler om konsistens. Konsekvent hårdt arbejde fører til succes. Storhed vil komme.” Dwayne Johnson 3. “Talent er billigere end bordsalt. Det, der adskiller det talentfulde individ fra det succesrige, er meget hårdt arbejde.” Stephen King 4. “I det øjeblik, vi tror på, at succes er bestemt af et indgroet niveau af evner i modsætning til modstandskraft og hårdt arbejde, vil vi være skrøbelige i lyset af modgang.” Joshua Waitzkin 5. “Jeg er stolt af mit hårde arbejde. At arbejde hårdt vil ikke altid føre til de præcise ting, vi ønsker. Der er mange ting, jeg har ønsket mig, som jeg ikke altid har fået. Men jeg har en stor tilfredsstillelse med velsignelserne fra min mor og far, som indgydte en stor arbejdsmoral i mig både personligt og professionelt.” Tamron Hall 6. “Du vil have op- og nedture – men tro på, at alt er muligt. Med hårdt arbejde kan det komme af.” Geraint Thomas 7. “Fokuseret, hårdt arbejde er den virkelige nøgle til succes. Hold øje med målet, og fortsæt bare med at tage det næste skridt mod at fuldføre det. Hvis du ikke er sikker på, hvilken måde du skal gøre noget på, så gør det begge veje og se, hvilken der fungerer bedst.” John Carmack 8. “Når du har forpligtet dig, har du brug for disciplinen og hårdt arbejde for at få dig dertil.” Hej Gebrselassie 9. “Alt liv kræver kamp. De, der har fået alt givet, bliver dovne, egoistiske og ufølsomme over for livets virkelige værdier. Selve den stræben og det hårde arbejde, som vi så konstant forsøger at undgå, er den store byggesten i den person, vi er i dag.” Pave Paul VI 10. “Alle har evnen til at øge modstandsdygtigheden over for stress. Det kræver hårdt arbejde og dedikation, men med tiden kan du udruste dig selv til at håndtere alt, hvad livet byder dig på, uden at det påvirker dit helbred. At træne din hjerne til at håndtere stress vil ikke kun påvirke kvaliteten af ​​dit liv, men måske endda længden af ​​det.” Amy Morin 11. “Muligheder er normalt forklædt som hårdt arbejde, så de fleste mennesker genkender dem ikke.” Ann Landers 12. “Udholdenhed er det hårde arbejde, du gør, efter du er blevet træt af at udføre det hårde arbejde, du allerede har gjort.” Newt Gingrich 13. “Jeg er meget stolt af min mor og betragter hende som den mest modige kvinde, jeg kender. Med vedholdenhed, opofrelse og hårdt arbejde opfostrede hun en familie af olympiske atleter og gav os værktøjerne og ånden til at lykkes. Det er noget, som mine brødre og jeg altid vil være taknemmelige for.” Diana Lopez 14. “Uanset hvor talentfuld du er eller naturligt begavet du er, er der ingen erstatning for hårdt arbejde, hvis du skal opretholde standarder.” Rohit Sharma 15. “For at være en mester, tror jeg, man skal se det store billede. Det handler ikke om at vinde og tabe; det handler om hver dag hårdt arbejde og om at trives med en udfordring. Det handler om at omfavne den smerte, du vil opleve i slutningen af ​​et løb og ikke at være bange. Jeg tror, ​​folk tænker for meget og bliver bange for en bestemt udfordring.” Sommer Sanders 16. “Du skal bare finde den ting, der er speciel ved dig, som adskiller dig fra alle de andre, og gennem ægte talent, hårdt arbejde og passion kan alt ske.” Dr. Dre 17. “Vejen til succes er ikke let at navigere, men med hårdt arbejde, drive og passion er det muligt at opnå den amerikanske drøm.” Tommy Hilfiger 18. “Der er ingen erstatning for hårdt arbejde. Giv aldrig op. Stop aldrig med at tro. Stop aldrig med at kæmpe.” Håber Hicks 19. “Inspiration er én ting, og du kan ikke kontrollere det, men hårdt arbejde er det, der holder skibet i gang. Held og lykke betyder, arbejde hårdt. Fortsæt det gode arbejde.” Kevin Eubanks 20. “Hold dine drømme i live. Forståelse for at opnå noget kræver tro og tro på dig selv, vision, hårdt arbejde, beslutsomhed og dedikation. Husk, at alt er muligt for dem, der tror.” Gail Devers 21. “Succes er ingen tilfældighed. Det er hårdt arbejde, vedholdenhed, læring, studier, ofre og mest af alt kærlighed til det, du laver eller lærer at gøre.” Pele” 22. “Hårdt arbejde sætter fokus på menneskers karakter: nogle skruer op for ærmerne, nogle vender op for næsen, og nogle slår slet ikke op.” Sam Ewing 23. “En drøm bliver ikke til virkelighed gennem magi; det kræver sved, beslutsomhed og hårdt arbejde.” Colin Powell 24. “Prisen for succes er hårdt arbejde, dedikation til det aktuelle job og beslutsomheden om, at uanset om vi vinder eller taber, har vi brugt det bedste af os selv til den aktuelle opgave.” Vince Lombardi 25. “Alle vil gerne være berømte, men ingen vil gøre arbejdet. Det lever jeg efter. Du kværner hårdt, så du kan spille hårdt. I slutningen af ​​dagen lægger du alt arbejdet i, og i sidste ende vil det betale sig. Det kan være om et år, det kan være om 30 år. Til sidst vil dit hårde arbejde betale sig.” Kevin Hart

1. ”Viden kommer, men visdommen bliver hængende. Det er måske ikke svært at gemme en enorm mængde fakta i sindet inden for en forholdsvis kort tid, men evnen til at danne domme kræver hårdt arbejdes strenge disciplin og den dæmpende hede af erfaring og modenhed.” Calvin Coolidge 2. “Succes handler ikke altid om storhed. Det…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *