35 arabiske ordsprog om succes

1. “‘Løgnens reb er kort.’ Der er kun så meget spillerum, du har, når du lyver. Når først det meget korte reb løber ud, bliver du nødt til at se konsekvenserne i øjnene.” arabisk ordsprog 2. “Enhed er magt.” arabisk ordsprog 3. “Vær tålmodig, og du får, hvad du vil have.” arabisk ordsprog 4. “Uvidenhed er det mest forfærdelige bekendtskab.” arabisk ordsprog 5. “Mangel på intelligens er den største fattigdom.” arabisk ordsprog 6. “Tavshedens frugt er ro.” arabisk ordsprog 7. “Forsink ikke dagens arbejde til i morgen. Udsæt ikke!” arabisk ordsprog 8. “Tiden er lavet af guld.” arabisk ordsprog 9. “Et træ begynder med et frø.” arabisk ordsprog 10. “‘Giv dine venner dine penge og dit blod, men retfærdiggør ikke dig selv. Dine fjender vil ikke tro det, og dine venner vil ikke have brug for det.’ Dette ordsprog handler om altruisme, og hvordan du aldrig skal forklare, hvorfor du gør godt mod nogen, for forklaringen er ikke nødvendig.” arabisk ordsprog 11. “Det, man lærer i ungdommen, er hugget i sten.” arabisk ordsprog 12. “Falskhed varer en time, sandheden varer indtil tidens ende.” arabisk ordsprog 13. “Det er bedre at ordne det, du har, end at vente med at få det, du ikke har.” arabisk ordsprog 14. “Nøglen til alt er beslutsomhed.” arabisk ordsprog 15. “Hvis du ikke er i stand til at belønne, så sørg for at takke.” arabisk ordsprog 16. “‘De misundelige blev skabt bare for at blive rasende.’ Det betyder, at der ikke er noget slutresultat at misunde andet end raseri. Hvis du føler dig misundelig, fører du kun dig selv ned ad en vej til vrede.” arabisk ordsprog 17. “‘Pas på den ligesindede person, hvis de er vred.’ Venlige mennesker er normalt rolige og overbeviste og bliver ikke let vrede. Dette ordsprog refererer til det faktum, at hvis noget satte gang i en ligeglad person, bør du være mere bekymret!” arabisk ordsprog 18. “Godt helbred er en krone, som de raske bærer, end kun de syge kan se.” arabisk ordsprog 19. “En kendt fejl er bedre end en ukendt sandhed.” arabisk ordsprog 20. “Vær på vagt omkring din fjende én gang, og din ven tusinde gange. En ven, der går på kryds og tværs, ved mere om, hvad der skader dig.” arabisk ordsprog 21. “‘Undgå ting, der vil kræve en undskyldning.’ Det betyder, at hvis du vil gøre noget, som du ved, du bliver nødt til at undskylde for, skal du nok bare lade være med at gøre det!” arabisk ordsprog 22. “‘Rigdom kommer som en skildpadde og løber væk som en gazelle.’ Det betyder, at det kan tage evigheder for dig at finde rigdom, men at bruge det hele er alt for nemt – det kan forsvinde, før du ved af det!” arabisk ordsprog 23. „Send en klog mand; rådgiv ham ikke.” arabisk ordsprog 24. “Lygn er en sygdom, og sandhed er en kur.” arabisk ordsprog 25. “Undgå selskab med løgnere, men hvis du ikke kan, så tro dem ikke.” arabisk ordsprog 26. “‘Spis ikke dit brød på en andens bord.’ Det betyder, at du ikke skal have gavn af en andens regning; som i, du bør ikke snavse andres bord, hvis du bare skal spise dit brød.” arabisk ordsprog 27. “Du vil kende din ven i nødens tid.” arabisk ordsprog 28. “Alle er kritiske over for andres fejl, men blinde over for deres egne.” arabisk ordsprog 29. “Le og verden ler med dig; græd, og du græder alene.” arabisk ordsprog 30. “Du høster, hvad du sår.” arabisk ordsprog 31. “Den, der ser andre menneskers ulykke, finder sit eget ulykkeslys.” arabisk ordsprog 32. “‘I hastværk er der fortrydelse, men i tålmodighed og omsorg er der fred og sikkerhed.’ Det betyder, at du ikke skal forhaste dig, for hvis du skynder dig noget, ender du med at gøre et dårligt stykke arbejde og fortryde resultaterne. Hvis du tager dig god tid, sikrer du et godt slutresultat og kan føle fred ved at vide det.” arabisk ordsprog 33. “De nærige har store verandaer og lidt moral.” arabisk ordsprog 34. “Tag jer sammen som brødre, men arbejd sammen som fremmede.” arabisk ordsprog 35. “Jeg led, jeg lærte, jeg ændrede mig.” arabisk ordsprog

1. “‘Løgnens reb er kort.’ Der er kun så meget spillerum, du har, når du lyver. Når først det meget korte reb løber ud, bliver du nødt til at se konsekvenserne i øjnene.” arabisk ordsprog 2. “Enhed er magt.” arabisk ordsprog 3. “Vær tålmodig, og du får, hvad du vil have.” arabisk ordsprog 4. “Uvidenhed…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *