35 familie citater

1. “Glæd dig med din familie i livets smukke land.” Albert Einstein 2. “Jeg er en stærk person, jeg er en stærk familiefar, jeg er en stærk mand og en stærk far.” David Beckham 3. “Familie og venner er skjulte skatte, søg dem og nyd deres rigdomme.” Wanda Hope Carter 4. “At opdrage en familie bør være et eventyr, ikke en ængstelig disciplin, hvor alle konstant bedømmes for præstationer.” Milton R. Saperstein 5. “På enhver tænkelig måde er familien link til vores fortid, bro til vores fremtid.” Alex Haley 6. “Familien er et af naturens mesterværker.” George Santayana 7. “Det bånd, der forbinder din sande familie, er ikke et bånd af blod, men af ​​respekt og glæde i hinandens liv.” Richard Bach 8. “Familien er prøven på frihed; fordi familien er det eneste, den frie mand skaber for sig selv og for sig selv.” Gilbert K. Chesterton 9. “Vores mest grundlæggende instinkt er ikke for overlevelse, men for familien. De fleste af os ville give vores eget liv for et familiemedlems overlevelse, men alligevel fører vi vores daglige liv for ofte, som om vi tager vores familie for givet.” Paul Pearsall 10. “Min familie er min styrke og min svaghed.” Aishwarya Rai Bachchan 11. “Kærligheden til familien og vennernes beundring er meget vigtigere end rigdom og privilegier.” Charles Kuralt 12. “Det vigtigste i verden er familie og kærlighed.” John Wooden 13. “Familien er ikke en vigtig ting, det er alt.” Michael J. Fox 14. “Andre ting kan ændre os, men vi starter og slutter med familien.” Anthony Brandt 15. “Tænk på din familie i dag og hver dag derefter, lad ikke den travle verden i dag afholde dig fra at vise, hvor meget du elsker og værdsætter din familie.” Josiah 16. “Der er ingen tvivl om, at det er omkring familien og hjemmet, at alle de største dyder i det menneskelige samfund skabes, styrkes og vedligeholdes.” Winston Churchill 17. “Den vigtigste faktor i vores langsigtede lykke er de forhold, vi har med vores familie og nære venner.” Clayton M. Christensen 18. “Familie betyder, at ingen bliver efterladt eller glemt.” David Ogden Stiers 19. “En familie er et sted, hvor principper bliver hamret og finpudset på dagligdagens ambolt.” Charles R. Swindoll 20. “Alle har brug for et hus at bo i, men en støttende familie er det, der bygger et hjem.” Anthony Liccione 21. “Jeg tror, ​​at samvær er en meget vigtig ingrediens i familielivet.” Barbara Bush 22. “Familien og Gud – det er det, der er vigtigt. Penge, biler, det er ting, der kommer og går.” Fabrice Muamba 23. “Det uformelle i familielivet er en velsignet tilstand, der giver os alle mulighed for at blive vores bedste, mens vi ser vores værste ud.” Marge Kennedy 24. “En families styrke ligger ligesom en hærs styrke i dens loyalitet over for hinanden.” Mario Puzo 25. “Hvis du kommer fra en solid familiestruktur, er det lige meget, hvad du går igennem i dit liv. Du bliver okay.” Alyssa Milano 26. “En af de ting, der binder os som familie, er en fælles sans for humor.” Ralph Fiennes 27. “Min familie er alt. Jeg er, hvad jeg er takket være min mor, min far, min bror, min søster, fordi de har givet mig alt. Den uddannelse, jeg har, er takket være dem.” Ronaldinho 28. “For os betyder familie at lægge armene om hinanden og være der.” Barbara Bush 29. “For at bringe verden i orden, må vi først bringe nationen i orden; for at bringe nationen i orden, må vi først bringe familien i orden; for at bringe familien i orden, må vi først dyrke vores personlige liv; vi skal først rette vores hjerter rigtigt.” Konfucius 30. “Familien er en unik gave, der skal værdsættes og værdsættes, selv når de driver dig til vanvid. Lige så meget som de gør dig sur, afbryder dig, irriterer dig, forbander dig, prøver at kontrollere dig, det er de mennesker, der kender dig bedst, og som elsker dig.” Jenna Morasca 31. “Uden familie skælver en mand, alene i verden, af kulde.” Andre Maurois 32. “En rigtig mand elsker sin kone og placerer sin familie som det vigtigste i livet. Intet har bragt mig mere fred og tilfredshed i livet end blot at være en god mand og far.” Frank Abagnale 33. “Når der kommer problemer, er det din familie, der støtter dig.” Guy Lafleur 34. “En mand bør aldrig forsømme sin familie i forretninger.” Walt Disney 35. “I sandhed er en familie, hvad du gør den til. Det gøres stærkt, ikke af antallet af hoveder talt ved middagsbordet, men af ​​de ritualer, du hjælper familiemedlemmer med at skabe, af de minder, du deler, af forpligtelsen af ​​tid, omsorg og kærlighed, du viser til hinanden, og af de håb for fremtiden, I har som individer og som enhed.” Marge Kennedy

1. “Glæd dig med din familie i livets smukke land.” Albert Einstein 2. “Jeg er en stærk person, jeg er en stærk familiefar, jeg er en stærk mand og en stærk far.” David Beckham 3. “Familie og venner er skjulte skatte, søg dem og nyd deres rigdomme.” Wanda Hope Carter 4. “At opdrage en familie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *