25 skønhedscitater om succes

1. “Skønhed af enhver art, i sin suveræne udvikling, ophidser uvægerligt den følsomme sjæl til tårer.” Edgar Allan Poe 2. “En kvinde, hvis smil er åbent, og hvis udtryk er glad, har en slags skønhed, uanset hvad hun har på.” Anne Roiphe 3. “Det er på tide, at forældre tidligt lærer unge mennesker, at i mangfoldighed er der skønhed, og der er styrke.” Maya Angelou 4. “Alt har skønhed, men ikke alle ser det.” Konfucius 5. “Skønhed i tingene eksisterer i sindet, som betragter dem.” David Hume 6. “Elegance er den eneste skønhed, der aldrig falmer.” Audrey Hepburn 7. “Skønhed er en udstråling, der stammer fra indefra og kommer fra indre tryghed og stærk karakter.” Jane Seymour 8. “En ting af skønhed er en glæde for evigt: dens skønhed tiltager; det vil aldrig gå over i intet.” John Keats 9. “Skønhed er ingen egenskab i tingene selv: Den eksisterer blot i sindet, som betragter dem; og hvert sind opfatter en anden skønhed.” David Hume 10. “Find skønhed ikke kun i tingen selv, men i skyggernes mønster, det lyse og mørke, som den ting giver.” Junichiro Tanizaki 11. “Der er bestemt ingen absolut standard for skønhed. Det er netop det, der gør dens forfølgelse så interessant.” John Kenneth Galbraith 12. “Rigtig skønhed er at være tro mod sig selv. Det er det, der får mig til at føle mig godt.” Laetitia Casta 13. “Indre skønhed bør være den vigtigste del af at forbedre sig selv.” Priscilla Presley 14. “Når jeg arbejder på et problem, tænker jeg aldrig på skønhed. Jeg tænker kun på, hvordan man løser problemet. Men når jeg er færdig, hvis løsningen ikke er smuk, ved jeg, at den er forkert.” R. Buckminster Fuller 15. “Skønhed er ikke, hvem du er udefra, det er den visdom og tid, du gav væk for at redde en anden kæmpende sjæl som dig.” Shannon Alder 16. “En kvindes skønhed er ikke i en ansigtstilstand, men den sande skønhed i en kvinde afspejles i hendes sjæl. Det er den omsorg, hun kærligt giver den passion, hun viser. En kvindes skønhed vokser med årene, der går.” Audrey Hepburn 17. “Fremtiden tilhører dem, der tror på skønheden i deres drømme.” Eleanor Roosevelt 18. “Jo oftere vi ser tingene omkring os – selv de smukke og vidunderlige ting – jo mere bliver de usynlige for os. Derfor tager vi ofte denne verdens skønhed for givet: blomsterne, træerne, fuglene, skyerne – også dem, vi elsker. Fordi vi ser ting så ofte, ser vi dem mindre og mindre.” Joseph B. Wirthlin 19. “I enhver mands hjerte er der en hemmelig nerve, der svarer til skønhedens vibrationer.” Christopher Morley   20. “Livet er fuld af skønhed. Læg mærke til det. Læg mærke til humlebien, det lille barn og de smilende ansigter. Lugt regnen og mærk vinden. Lev dit liv til det fulde potentiale, og kæmp for dine drømme.” Ashley Smith 21. “Der er håb og en slags skønhed derinde et eller andet sted, hvis du leder efter det.” H. R. Giger 22. “Skønhed er en oplevelse, intet andet. Det er ikke et fast mønster eller et arrangement af funktioner. Det er noget følt, en glød eller en kommunikeret følelse af finhed.” D. H. Lawrence 23. “Karakter bidrager til skønhed. Det styrker en kvinde, efterhånden som hendes ungdom falmer. En adfærd, en standard for mod, disciplin, mod og integritet kan gøre meget for at gøre en kvinde smuk.” Jacqueline Bisset 24. “Nogle af os lærer os selv og vores børn at elske det overfladiske ydre; vores udseende, hår, hud, tøj snarere end den større skønhed, der bor indeni, mens det er den indre skønhed, der virkelig definerer dig, og hvem du virkelig er.” Rassool Jibraeel Snyman 25. “Folk er som farvede glasvinduer. De funkler og skinner, når solen er ude, men når mørket sænker sig, afsløres deres sande skønhed kun, hvis der er et lys indefra.” Elisabeth Kubler-Ross

1. “Skønhed af enhver art, i sin suveræne udvikling, ophidser uvægerligt den følsomme sjæl til tårer.” Edgar Allan Poe 2. “En kvinde, hvis smil er åbent, og hvis udtryk er glad, har en slags skønhed, uanset hvad hun har på.” Anne Roiphe 3. “Det er på tide, at forældre tidligt lærer unge mennesker, at i…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *