35 Ældre citater om succes

1. “Uanset hvad der sker i livet, vær god mod mennesker. At være god ved mennesker er en vidunderlig arv at efterlade.” Taylor Swift 2. “Jeg kæmper ikke for pengene. Jeg kæmper for min arv. Jeg kæmper for historien. Jeg kæmper for mit folk.” Khabib Nurmagamedov 3. “Hvis du skal leve, så efterlad en arv. Sæt et mærke på verden, som ikke kan slettes.” Maya Angelou 4. “Arv er ikke det, der er tilbage i morgen, når du er væk. Det er det, du giver, skaber, påvirker og bidrager med i dag, mens du er her, som så tilfældigvis lever videre.” Rasheed Ogunlaru 5. “Tænk venligst på din arv, fordi du skriver det hver dag.” Gary Vaynerchuk 6. “Vigtigere end at efterlade en arv er at efterlade en arv.” Anonym 7. “Vi må begynde at tænke som en flod, hvis vi skal efterlade en arv af skønhed og liv til fremtidige generationer.” David Brower 8. “Mit nytårsforsæt: Vær aldrig bange for at blive sparket i tænderne. Lad blodet og blå mærker definere din arv.” Lady Gaga 9. “Hvis dine handlinger skaber en arv, der inspirerer andre til at drømme mere, lære mere og blive mere, så er du en fremragende leder.” Dolly Parton 10. “Skær dit navn på hjerter, ikke gravsten. En arv er ætset ind i andres sind og de historier, de deler om dig.” Shannon Adler 11. “Arv er større end valuta.” Gary Vaynerchuk 12. “Den største arv er den, der kommer det bredeste antal mennesker til gode i længst tid uden grænse for værdi. Ingen andre end profeten Muhammed fik den rolle som seglet på Guds budskab.” Kat Stevens 13. “Din familiearv er bestemt af de handlinger, du foretager dig i dag.” John Di Lemme 14. “De ting, du gør for dig selv, er væk, når du er væk, men de ting, du gør for andre, forbliver som din arv.” Kalu Kalu 15. “Ingen arv er så rig som ærlighed.” william Shakespeare 16. “Bliv husket af de rigtige grunde. Efterlad en arv og et smil i tourhjertet hinsides livet.” Jasmina Siderovski 17. “Arven fra helte er mindet om et stort navn og arven fra et godt eksempel.” Benjamin Disraeli 18. “Vi har vores bedste chance for at efterlade en arv til dem, der ønsker at lære, vores børn, ved at stå fast. I spørgsmål om stil, hey, sving med strømmen. Men i principielle spørgsmål skal du stå som en sten.” Kevin Costner 19. “Det kræver styrke, mod og visdom at bygge en arv.” Anyaele Sam Chiyson 20. “Din historie er den største arv, du vil efterlade til dine venner. Det er den længstvarende arv, du vil efterlade til dine arvinger.” Steve Saint 21. “Dette er min arv, der efterlader spor af kærlighed uden at leve videre.” Saaj 22. “Vi er nødt til at erkende, at situationen i Ferguson taler til bredere udfordringer, som vi stadig står over for som nation. Faktum er, at der i alt for mange dele af dette land eksisterer en dyb mistillid mellem retshåndhævelse og farvede samfund. Noget af dette er resultatet af arven fra racediskrimination i dette land. Barack Obama” 23. “Einstein refererer til ens ‘arv’ og dets tilsigtede fremtidige modtagere som bevidste formål at gavne dem på deres rejse gennem denne livsgave givet os af Gud.” R. Alan Woods 24. “I modsætning til rigdom er der en uendelig værdi i arv.” Chris Jammi 25. “Arv er ikke at efterlade noget til mennesker. Det efterlader noget i folk.” Peter Strople 26. “Det er alt sammen en del af min fars arv. Hvis du har en drøm, så gå efter den.” Kim Fisher 27. “Jeg tror, ​​at hele verden er ved at dø efter at høre nogen sige: ‘Jeg elsker dig.’ Jeg tror, ​​at hvis jeg kan efterlade arven fra kærlighed og lidenskab i verden, så tror jeg, at jeg har gjort mit arbejde i en verden det bliver koldere og koldere for hver dag.” Lionel Richie 28. “Alle disse mure, der afholder os fra at elske hinanden som én familie eller én race – racisme, religion, hvor vi voksede op, uanset hvad, klasse, socioøkonomisk – hvad gør os så egoistiske og stolte, hvad afholder os fra at ville hjælp den næste mand, hvad der får os til at være så fokuserede på en personlig arv i modsætning til hele arven fra en race.” Kanye West 29. “En sand arv etableres over et helt liv og relaterer sig til, hvad et menneske gør for andre, ikke for sig selv.” Bill Courtney 30. “Selvom vores tid i dette liv er midlertidig, hvis vi lever godt nok, vil vores arv vare for evigt.” Idowu koyenikan 31. “Jeg er egentlig ligeglad med, om folk glemmer mig. Min arv handlede ikke om mig. Det handlede om alt, hvad jeg kunne gøre for en anden. Når det synker ind, så prøver du lidt hårdere. Du drømmer lidt bredere. Dit hjerte strækker sig lidt længere, og du opdager, at du ikke kan gå tilbage til det samme sted og få det til at passe. Du bliver et idémenneske og opsøger din egen slags. Og så sker det: En dag opdager du, at det er skræmmende at forblive det samme, og at forandring er blevet dit nye hjem.” Shannon L. Alder 32. “Den største arv, man kan give videre til sine børn og børnebørn, er ikke penge eller andre materielle ting, der er akkumuleret i ens liv, men snarere en arv af karakter og tro.” Billy Graham 33. “Sproget giver os mulighed for at nå udo mennesker, at røre dem med vores inderste frygt, håb, skuffelser, sejre. For at nå ud til mennesker, vi aldrig vil møde. Det er den største arv, du nogensinde kunne efterlade dine børn eller dine kære: Historien om, hvordan du havde det.” Simon Van Booy 34. “En af mine venner sagde noget stærkt ved sin bedstefars begravelse. Han sagde, at den største lektie fra hans bedstefars liv var, at han døde tom, fordi han opnåede alt, hvad han ønskede, uden at fortryde. Jeg tror, at det sammen med at efterlade en arv ville være det største tegn på succes.” Marvin Sapp 35. “Arbejd for en sag, ikke for bifald. Lev livet for at udtrykke, ikke for at imponere. Stræb ikke efter at gøre din tilstedeværelse bemærket, bare gør dit fravær mærket. Mærk arven. Ikke kun penge.” Anonym

1. “Uanset hvad der sker i livet, vær god mod mennesker. At være god ved mennesker er en vidunderlig arv at efterlade.” Taylor Swift 2. “Jeg kæmper ikke for pengene. Jeg kæmper for min arv. Jeg kæmper for historien. Jeg kæmper for mit folk.” Khabib Nurmagamedov 3. “Hvis du skal leve, så efterlad en arv.…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *