35 inspirerende Maria Sharapova-citater om succes

1. “Jeg er bare en meget hård person, når jeg går på banen, og jeg vil virkelig ikke tabe.” Maria Sharapova 2. “Du har dine dårlige øjeblikke i din karriere og dine gode øjeblikke. Og det har været en god tur indtil videre, men det er ikke slut endnu.” Maria Sharapova 3. “Jeg er en atlet. Jeg går derud og kæmper mit hjerte.” Maria Sharapova 4. “Når jeg forpligter mig, holder jeg mig til det.” Maria Sharapova 5. “Nogle gange, når du lægger arbejdet i, virker det bare så, så hårdt, og du ved aldrig, hvornår det arbejde vil betale sig.” Maria Sharapova 6. “Når du er ung, er du lidt naiv.” Maria Sharapova 7. “Jeg ser frem til udfordringerne.” Maria Sharapova 8. “Jeg har haft masser af held i min karriere, men der har også været meget hårdt arbejde.” Maria Sharapova 9. “Jeg slår en bold for at leve, men jeg har den passion for at blive ved med at lære.” Maria Sharapova 10. “Når du går igennem svære øjeblikke, ved du aldrig, hvornår du får gode øjeblikke.” Maria Sharapova 11. “Der er dage, hvor jeg går ud på banen, og jeg føler, at jeg ikke kan misse en bold.” Maria Sharapova 12. “Jeg elsker yoga. Jeg laver yoga, når jeg har tid, hvilket ikke er så tit.” Maria Sharapova 13. “Jeg er ikke den næste nogen, jeg er den første Maria Sharapova.” Maria Sharapova 14. “Jeg skylder mine forældre meget.” Maria Sharapova 15. “Mine forældre havde et normalt liv i Rusland, og de kunne nemt være blevet ved med at leve et normalt liv, arbejde og opdrage et barn i Rusland.” Maria Sharapova 16. “Jeg bekymrer mig ikke om, hvad min modstander laver.” Maria Sharapova 17. “Min familie og jeg byggede hele min karriere op fra bunden.” Maria Sharapova 18. “Jeg lærte, at der er stor forskel på juniorer og de professionelle.” Maria Sharapova 19. “Jeg vil gerne være anderledes. Hvis alle er iført sort, vil jeg gerne have rødt på.” Maria Sharapova 20. “Jo flere kampe jeg spiller, jo mere selvsikker bliver jeg.” Maria Sharapova 21. “Mit hovedmål er at forblive sund, fordi når du er skadet, indser du, hvor heldig du er med dit helbred.” Maria Sharapova 22. “Jeg har spillet mod ældre og stærkere konkurrencer hele mit liv. Det har gjort mig til en bedre tennisspiller og i stand til at spille mod dette niveau på trods af deres styrke og erfaring.” Maria Sharapova 23. “Når jeg går gennem den port til retten, er det min flugt. Jeg blokerer alt, godt og ondt.” Maria Sharapova 24. “Uanset hvad du studerer, er det, du ved bedst, det du voksede op med.” Maria Sharapova 25. “En fantastisk tenniskarriere er noget, som en 15-årig normalt ikke har. Jeg håber, at mit eksempel hjælper andre teenagere til at tro, at de kan udrette ting, de aldrig troede var muligt.” Maria Sharapova 26. “Du kontrollerer dine egne sejre og tab.” Maria Sharapova 27. “Når du ser godt ud, har du det godt. Tillid til det, du har på, er meget vigtigt. Hvis du har det godt, vil du altid yde dit bedste uden at bekymre dig om noget.” Maria Sharapova 28. “Som individ tager jeg hver kamp seriøst, uanset hvem jeg skal spille.” Maria Sharapova 29. “Tennis har givet mig dette vidunderlige liv, og jeg er meget taknemmelig for det.” Maria Sharapova 30. “Jeg følger ikke andre spillere eller de turneringer, de spiller. Jeg har mit eget skema og gør mine egne ting. Jeg tænker aldrig rigtigt: ’Åh, jeg vil være eller spille som sådan og sådan.’ Jeg kan bare godt lide at være mig selv.” Maria Sharapova 31. “Hvis du er i stand til at hjælpe nogle mennesker og få dem til at smile og få dem til at indse, at livet er godt, så er det så meget mere værd end at købe et par sko.” Maria Sharapova 32. “Jeg kender mine rødder, og jeg kan ikke glemme den rejse, jeg foretog.” Maria Sharapova 33. “Jeg mener, jeg synes, jeg klarer mig meget bedre end andre mennesker, der har fået foretaget en skulderoperation i deres karriere. Nogle mennesker er aldrig kommet tilbage.” Maria Sharapova 34. “Hvis jeg er nervøs, betyder det, at jeg var nødt til at arbejde hårdt for at nå dertil, uanset om det er at spille i en turnering eller tale ved en begivenhed. Så jeg prøver at stoppe op og være stolt af at leve i det øjeblik.” Maria Sharapova 35. “Jeg hørte endeløse samtaler mellem mine forældre, da jeg skulle sove om, hvordan vi ville overleve, hvordan vi ville fortsætte. De handlede alle om at forsøge at gøre mig bedre.” Maria Sharapova

1. “Jeg er bare en meget hård person, når jeg går på banen, og jeg vil virkelig ikke tabe.” Maria Sharapova 2. “Du har dine dårlige øjeblikke i din karriere og dine gode øjeblikke. Og det har været en god tur indtil videre, men det er ikke slut endnu.” Maria Sharapova 3. “Jeg er en…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *