35 Hjælpe andre citater om succes

1. “Selvløst at give er kunsten at leve.” Frederic Lenz 2. “Fremskridt afhænger af vores hjerne. Den vigtigste del af vores hjerne, det der er neokortikal, skal bruges til at hjælpe andre og ikke kun til at gøre opdagelser.” Rita Levi-Montalcini 3. “Der er ingen motion bedre for hjertet end at række ned og løfte folk op.” John Holmes 4. “Hvis du kan, så hjælp andre; hvis du ikke kan gøre det, skal du i det mindste ikke skade dem.” Dalai Lama 5. “Store muligheder for at hjælpe andre kommer sjældent, men små omgiver os hver dag.” Sally Koch 6. “Hjælp andre med at opnå deres drømme, og du vil opnå dine.” Les Brown 7. “Vær tro mod dig selv. Gør hver dag til et mesterværk. Hjælp andre. Drik dybt af gode bøger. Gør venskab til en kunst. Byg et ly mod en regnvejrsdag.” John Wooden 8. “Succesfulde mennesker leder altid efter muligheder for at hjælpe andre. Mislykkede mennesker spørger altid: ‘Hvad giver det mig?'” Brian Tracy 9. “Du kan gå på arbejde og faktisk gøre en andens arbejde mindre elendigt. Brug dit job til at hjælpe andre.” Patrick Lencioni 10. “Den, der tjener mest, høster mest.” Jim Rohn 11. “En leders opgave er ikke at gøre arbejdet for andre, det er at hjælpe andre med at finde ud af, hvordan de selv gør det, at få tingene gjort og at få succes ud over, hvad de troede muligt.” Simon Sinek 12. “Elsk hinanden og hjælp andre til at stige til de højere niveauer, simpelthen ved at udøse kærlighed. Kærlighed er smitsom og den største helbredende energi.” Sai Baba 13. “Se aldrig ned på nogen, medmindre du hjælper ham op.” Jesse Jackson 14. “Det er nødvendigt at hjælpe andre, ikke kun i vores bønner, men i vores daglige liv. Hvis vi opdager, at vi ikke kan hjælpe andre, er det mindste, vi kan gøre, at afstå fra at skade dem.” Dalai Lama 15. “Vi lever af, hvad vi får, vi lever af, hvad vi giver.” Winston Churchill 16. “Jeg tror, ​​at når du arbejder virkelig hårdt, og du hjælper andre, hjælper Gud dig med at få det, du ønsker.” Gina Rodriguez 17. “Vores storhed er altid kommet fra mennesker, der ikke forventer noget og ikke tager noget for givet – folk, der arbejder hårdt for det, de har, så rækker tilbage og hjælper andre efter dem.” Michelle Obama 18. “I Brasilien tror vi, vi kan hjælpe ved at bruge vores image, det faktum at vi er meget kendte, til at hjælpe andre. Jeg tror, ​​at mange fodboldspillere gerne vil gøre noget, men mange ved ikke hvordan.” Kaka 19. “Hjælp andre med at nå verdensklasse. Og de vil med glæde hjælpe dig med at nå dit bedste.” Robin S. Sharma 20. “Du kan få alt, hvad du ønsker i livet, hvis du bare hjælper nok mennesker med at få det, de ønsker i livet.” Zig Ziglar 21. “Husk, at hvis du nogensinde har brug for en hjælpende hånd, er det for enden af ​​din arm, når du bliver ældre, husk at du har en anden hånd: Den første er at hjælpe dig selv, den anden er at hjælpe andre.” Audrey Hepburn 22. “Gennem vores villighed til at hjælpe andre kan vi lære at være glade frem for deprimerede.” Gerald Jampolsky 23. “Jeg tror, ​​at i denne nye verden, som vi lever i, har vi ofte et ansvar, du ved, faktisk at gå ud over det, du ikke må – det vil sige ikke at skade andre – og sige, at vi kan hjælpe andre, og vi bør at hjælpe andre.” Peter Singer 24. “Når jeg forlader denne jord, ved jeg, at jeg har gjort noget, der vil fortsætte med at hjælpe andre.” Jackie Joyner-Kersee 25. “Det nytter ikke noget at forsøge at hjælpe mennesker, der ikke hjælper sig selv. Du kan ikke skubbe nogen op ad en stige, medmindre han er villig til at klatre selv.” Andrew Carnegie 26. “Vi ønsker alle at være modige og stærke i lyset af katastrofer. Vi ønsker alle at blive set op til for vores udholdenhed og indsats for at hjælpe andre.” Clarissa Pinkola Estes 27. “Menneskets formål er at tjene og vise medfølelse og viljen til at hjælpe andre.” Albert Schweitzer 28. “Jo mere kredit du giver væk, jo mere vil komme tilbage til dig. Jo mere du hjælper andre, jo mere vil de gerne hjælpe dig.” Brian Tracy 29. “Hvis du har et fælles formål og et miljø, hvor folk ønsker at hjælpe andre med at få succes, vil problemerne blive løst hurtigt.” Alan Mulally 30. “De, der er mest lykkelige, er dem, der gør mest for andre.” Booker T. Washington 31. “For mig har det altid handlet om at bruge min platform til at hjælpe andre.” Bobby Bones 32. “Lad os spørge os selv: ‘Hvilken slags mennesker tror vi, vi er?’ Og lad os svare: ‘Fri mennesker, værdige til frihed og fast besluttet på ikke blot at forblive det, men også at hjælpe andre med at få deres frihed.’ Ronald Raegan 33. “Min rejse gennem livet har ført mig gennem både lyse og mørke steder, og det er på grund af disse oplevelser, at jeg har lært, hvordan man kan arbejde gennem mine karakterdefekter og hjælpe andre med at gøre det samme.” Jessie Pavelka 34. “At være selvskabt betyder at sætte dig selv i stand til at hjælpe andre med at sætte sig selv i stand til at få succes.” En Boogie Wit da Hoodie 35. “Den bedste måde at finde dig selv på er at miste dig selv i andres tjeneste.” Mahatma Gandhi

1. “Selvløst at give er kunsten at leve.” Frederic Lenz 2. “Fremskridt afhænger af vores hjerne. Den vigtigste del af vores hjerne, det der er neokortikal, skal bruges til at hjælpe andre og ikke kun til at gøre opdagelser.” Rita Levi-Montalcini 3. “Der er ingen motion bedre for hjertet end at række ned og løfte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *