35 inspirerende Michael Bloomberg-citater om succes

1. “Vi vil gå fremad, vi vil aldrig gå tilbage.” Michael Bloomberg 2. “Offentligheden er gal, frustreret, men det, offentligheden ønsker, er fremskridt.” Michael Bloomberg 3. “Jeg har det bedste job, jeg overhovedet kunne have.” Michael Bloomberg 4. “Jeg tror, ​​at hvis du ser på folk, hvad enten de er i erhvervslivet eller i regeringen, som ikke har haft noget moralsk kompas, som lige har ændret sig til at sige, hvad de troede, det populære var, i sidste ende er de tabere.” Michael Bloomberg 5. “Fremskridt er virkelig muligt.” Michael Bloomberg 6. “Folk har ingen tillid til, at Washington, begge sider af gangen, går sammen for at prøve at gøre det, der er rigtigt for økonomien.” Michael Bloomberg 7. “Jeg vil med glæde rådgive, hvis nogen spurgte mig, uanset hvem præsidenten er.” Michael Bloomberg 8. “Hvis Warren Buffett tjente sine penge fra almindelig indkomst frem for kapitalgevinster, ville hans skattesats være meget højere end hans sekretærs. Faktisk betaler en meget lille procentdel af mennesker i dette land en stor del af skatten.” Michael Bloomberg 9. “Du er mere sikker her i aften, end du ville være på gaden i nogen anden by i verden.” Michael Bloomberg 10. “Jamen, vi skal levere verdens bedste skoler. Vi har dem bestemt ikke, men det er vores mål.” Michael Bloomberg 11. “Du kan ikke stole på meningsmålinger.” Michael Bloomberg 12. “Det er præcis, fordi vi er en by, der omfavner frihed, som byder alle velkommen og opmuntrer deres drømme, at New York forbliver i frontlinjen i krigen mod terror.” Michael Bloomberg 13. “Folk bruger så meget mere sundhedspleje, når de lever længere.” Michael Bloomberg 14. “Jeg tror, ​​vi ikke er seriøse med at angribe det langsigtede gældsproblem, og det er en af ​​de ting, han bliver nødt til at finde en måde at komme på dagsordenen.” Michael Bloomberg 15. “Jeg lyver aldrig, så hvis nogen stillede mig et spørgsmål, fortalte jeg dem.” Michael Bloomberg 16. “Jeg er, hvad jeg er, og du ved, jeg er en meget heldig fyr.” Michael Bloomberg 17. “Du træffer ikke forbrugsbeslutninger, investeringsbeslutninger, ansættelsesbeslutninger eller om-du-skal-søge-et-job-beslutninger, når du ikke ved, hvad der kommer til at ske.” Michael Bloomberg 18. “Det, der har ændret sig, er, at folk er holdt op med at arbejde sammen.” Michael Bloomberg 19. “Jamen, du har offentligheden, der ikke ønsker noget nyt forbrug, du har republikanerne, der ikke ønsker nogen nye skatter, du har demokraterne, der ikke ønsker nogen nye udgiftsnedskæringer, du har markederne, der ikke ønsker noget nyt lån, og du har økonomer, der ønsker alt ovenstående. Og det fører til lammelse.” Michael Bloomberg 20. “Du kan ikke sidde der og bekymre dig om alting.” Michael Bloomberg 21. “Den kolde barske virkelighed er, at vi skal balancere budgettet.” Michael Bloomberg 22. “Du kan ikke definere, hvad der er middelklasse, hvad der er velhavende, hvad der er fattigt.” Michael Bloomberg 23. “Der er ingen ansvarlighed i dag – ingen vilje til at fokusere på store ideer.” Michael Bloomberg 24. “Dette er drømmernes by, og igen og igen er det stedet, hvor den største drøm af alle, den amerikanske drøm, er blevet testet og har sejret.” Michael Bloomberg 25. “Jeg ved ikke, hvorfor du skal være stolt af noget. Det gør dig hverken bedre eller værre. Du er, hvad du er.” Michael Bloomberg 26. “Og jeg tror, ​​at jo flere penge du lægger i hænderne på folk, jo mere vil de bruge. Og hvis de ikke bruger det, investerer de det. Og at investere det er en anden måde at skabe job på. Det sætter penge ind i investeringsforeninger eller andre former for banker, der kan gå ud og yde lån, og det skal vi gøre.” Michael Bloomberg 27. “Offentligheden er oprørt. Hvis de ikke har mistet deres arbejde, kender de nogen, der har. Hvis de ikke har mistet deres hus, kender de nogen, der har. Hvad laver du? Når noget er galt, er det regeringens opgave at ordne det, det må være regeringen, der er ansvarlig for at forårsage det.” Michael Bloomberg 28. “Du ved, hvis det er et trevejsløb, har offentligheden flere valgmuligheder, end hvis det er et tovejsløb, og har flere valgmuligheder i et tovejsløb end et envejsløb.” Michael Bloomberg 29. “Du ved, jeg starter med den antagelse, at – eller med, med troen på, at denne præsident skal lykkes. Vi har alle en enorm mængde kapital investeret i hans succes. Hans succes er landets succes.” Michael Bloomberg 30. “Jeg ved, hvordan man træffer beslutninger og står op til kritikken hver dag.” Michael Bloomberg 31. Og fordi uanset hvem du er, hvis du tror på dig selv og din drøm, vil New York altid være stedet for dig.” Michael Bloomberg 32. “Vi ville forråde vores værdier og spille vores fjender i hænderne, hvis vi skulle behandle muslimer anderledes end nogen andre. I virkeligheden ville det være at give terroristerne en sejr at give efter for folkestemningen, og det bør vi ikke stå for.” Michael Bloomberg 33. “Ingen kommer til at uddelegere en masse magt til en sekretær, som de ikke kan kontrollere.” Michael Bloomberg 34. “Vi har vist verden, at New York aldrig kan besejres på grund af dets dynamiske og mangfoldige befolkning, og fordi det legemliggør entringsånden erprise og kærligheden til frihed. Og fordi uanset hvem du er, hvis du tror på dig selv og din drøm, vil New York altid være stedet for dig.” Michael Bloomberg 35. “Jeg har det bedste job i verden. Der er intet andet job i regeringen, hvor årsag og virkning er så tæt forbundet, hvor du kan gøre en forskel hver dag på så mange forskellige måder og i så mange forskellige menneskers liv. Det er en stor udfordring.” Michael Bloomberg

1. “Vi vil gå fremad, vi vil aldrig gå tilbage.” Michael Bloomberg 2. “Offentligheden er gal, frustreret, men det, offentligheden ønsker, er fremskridt.” Michael Bloomberg 3. “Jeg har det bedste job, jeg overhovedet kunne have.” Michael Bloomberg 4. “Jeg tror, ​​at hvis du ser på folk, hvad enten de er i erhvervslivet eller i regeringen,…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *