35 inspirerende Anais Nin-citater om succes

1. “Hver kontakt med et menneske er så sjælden, så værdifuld, man bør bevare den.” Anais Nin 2. “Livet er i sandhed kun kendt af dem, der lider, taber, udholder modgang og snubler fra nederlag til nederlag.” Anais Nin 3. “Det personlige liv, der leves dybt, udvider sig altid til sandheder ud over sig selv.” Anais Nin 4. “Vi ser ikke tingene, som de er, vi ser dem, som vi er.” Anais Nin 5. “Vi rejser, nogle af os for evigt, for at søge andre tilstande, andre liv, andre sjæle.” Anais Nin 6. “Jeg udsætter døden ved at leve, ved at lide, ved at fejle, ved at risikere, ved at give, ved at miste.” Anais Nin 7. “Besiddelsen af ​​viden dræber ikke følelsen af ​​undren og mystik. Der er altid mere mystik.” Anais Nin 8. “En forfatters rolle er ikke at sige, hvad vi alle kan sige, men hvad vi ikke er i stand til at sige.” Anais Nin 9. “Jeg må være en havfrue, Rango. Jeg har ingen frygt for dybder og en stor frygt for overfladisk liv.” Anais Nin 10. “Alder beskytter dig ikke mod kærlighed. Men kærlighed beskytter dig til en vis grad mod alder.” Anais Nin 11. “Smid dine drømme ud i rummet som en drage, og du ved ikke, hvad det vil bringe tilbage, et nyt liv, en ny ven, en ny kærlighed, et nyt land.” Anais Nin 12. “Livet skrumper eller udvider sig i forhold til ens mod.” Anais Nin 13. ”Det er kunstens funktion at forny vores opfattelse. Det, vi er bekendt med, holder vi op med at se. Forfatteren ryster op i den velkendte scene, og som ved et trylleslag ser vi en ny mening i den.” Anais Nin 14. “Når du gør en verden tolerabel for dig selv, gør du en verden tolerabel for andre.” Anais Nin 15. “Angst er kærlighedens største dræber. Det får andre til at føle, som du gør, når en druknende mand holder om dig. Du vil redde ham, men du ved, at han vil kvæle dig med sin panik.” Anais Nin 16. “Drømme er nødvendige for livet.” Anais Nin 17. “Der er mange måder at være fri på. En af dem er at transcendere virkeligheden ved hjælp af fantasi, som jeg forsøger at gøre.” Anais Nin 18. “Hver ven repræsenterer en verden i os, en verden, der ikke er født, før de ankommer, og det er kun ved dette møde, at en ny verden er født.” Anais Nin 19. “Et blad flagrede ind ad vinduet i morges, som støttet af solens stråler, en fugl slog sig ned på brandtrappen, glæde over opgaven med kaffe, glæde fulgte mig mens jeg gik.” Anais Nin 20. “Hvis du ikke trækker vejret gennem skrivning, hvis du ikke råber på skrift eller synger på skrift, så lad være med at skrive, for vores kultur har ingen brug for det.” Anais Nin 21. “Vi skriver for at smage livet to gange: i øjeblikket og i tilbageblik.” Anais Nin 22. “Hvad jeg ikke kan elske, overser jeg. Er det ægte venskab?” Anais Nin 23. “Der er meget få mennesker, der modtager sandheden, fuldstændig og svimlende, ved øjeblikkelig belysning. De fleste af dem erhverver det fragment for fragment, i lille skala, ved successive udviklinger, cellulært, som en møjsommelig mosaik.” Anais Nin 24. “Hvor er det forkert for en kvinde at forvente, at manden bygger den verden, hun ønsker, i stedet for at skabe den selv.” Anais Nin 25. “Kærlighed dør aldrig en naturlig død. Den dør, fordi vi ikke ved, hvordan vi skal genopbygge dens kilde. Den dør af blindhed og fejl og forræderi. Den dør af sygdom og sår; den dør af træthed, af visnen, af pletter.” Anais Nin 26. “Mine ideer kommer normalt ikke ved mit skrivebord og skriver, men midt i livet.” Anais Nin 27. “Folk, der lever dybt, har ingen frygt for døden.” Anais Nin 28. “At leve har aldrig slidt en så meget som anstrengelsen for ikke at leve.” Anais Nin 29. “Drømme går over i handlingens virkelighed. Fra handlingerne udspringer drømmen igen; og denne gensidige afhængighed frembringer den højeste livsform.” Anais Nin 30. “Sandhed er noget, der ikke kan fortælles med få ord. De, der forenkler universet, reducerer kun udvidelsen af ​​dets betydning.” Anais Nin 31. “Der er ikke én stor kosmisk betydning for alle, der er kun den mening, vi hver især giver vores liv, en individuel mening, et individuelt plot, som en individuel roman, en bog for hver person.” Anais Nin 32. “Søg ikke fordi – i kærlighed er der ingen fordi, ingen grund, ingen forklaring, ingen løsninger.” Anais Nin 33. ”Vores liv er i høj grad sammensat af drømme, fra det ubevidste, og de skal bringes i forbindelse med handling. De skal væves sammen.” Anais Nin 34. “Livet er en tilblivelsesproces, en kombination af tilstande, vi skal igennem. Hvor folk fejler, er, at de ønsker at vælge en stat og forblive i den. Dette er en slags død.” Anais Nin 35. “Drømmen løb altid foran mig. At indhente det, at leve et øjeblik i samklang med det, det var miraklet.” Anais Nin

1. “Hver kontakt med et menneske er så sjælden, så værdifuld, man bør bevare den.” Anais Nin 2. “Livet er i sandhed kun kendt af dem, der lider, taber, udholder modgang og snubler fra nederlag til nederlag.” Anais Nin 3. “Det personlige liv, der leves dybt, udvider sig altid til sandheder ud over sig selv.”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *