50 Bitcoin-citater om succes

1. “Bitcoin vækkede os alle op til en ny måde at betale på, og kulturelt tror jeg, at en meget større procentdel af os er blevet vant til tanken om, at penge ikke længere kommer med den friktion, de engang havde.” John Batelle 2. “Jeg beskriver Bitcoin som en digital version af guld, eGold.” Arif Naseem 3. “Bitcoin er den vigtigste opfindelse i verdenshistorien siden internettet.” Roger Ver 4. “Jeg elsker disse ting – Bitcoin, Ethereum, Blockhain-teknologi – og hvad fremtiden bringer.” Abigail Johnson 5. “For at gøre vores verden til et bedre sted, er vi nødt til at bygge produkter, som de korrupte ikke kan misbruge – Bitcoin er det bedste eksempel på det.” Olawale Daniel For at-gøre-vores-verden-et-bedre-sted-vi-skal-bygge-produkter-som-de-korrupte-ikke-kan-misbruge-bitcoin-er-det-bedste-eksempel-på. 6. “Ligesom internettet vil Bitcoin ændre den måde, folk interagerer og driver forretning på rundt om i verden.” Erik Voorhees 7. “Bitcoin er forbløffende transformerende, fordi det er første gang i hele verdens historie, hvor nogen nu kan sende eller modtage et hvilket som helst beløb, med enhver anden, hvor som helst på planeten, uden at skulle spørge om tilladelse fra en bank eller regering.” Roger Ver 8. “Bitcoin er virkelig et fascinerende eksempel på, hvordan mennesker skaber værdi, og det er ikke altid rationelt, det er ikke en rationel valuta i så fald.” Alan Greenspan 9. “Bitcoin er en bemærkelsesværdig kryptografisk præstation, og evnen til at skabe noget, der ikke kan kopieres i den digitale verden, har enorm værdi.” Erik Schmidt 10. “Bitcoin er en teknologisk tour de force.” Bill Gates Bitcoin er en teknologisk tour de force. 11. “Ligesom det blev nemmere at bruge e-mail, bliver det nemmere at bruge Bitcoin, efterhånden som folk investerer i det og bliver mere fortrolige med det.” Gavin Andresen 12. “Da jeg først hørte om Bitcoin, troede jeg, at det var umuligt. Hvordan kan du have en rent digital valuta? Kan jeg ikke bare kopiere din harddisk og få din Bitcoin? Jeg forstod ikke, hvordan det kunne lade sig gøre, og så kiggede jeg på det, og det var genialt.” Jeff Garzik 13. “Bitcoin er en meget spændende udvikling, det kan føre til en verdensvaluta. Jeg tror, ​​at det i løbet af det næste årti vil vokse til at blive en af ​​de vigtigste måder at betale for ting og overføre aktiver på.” Kim Dotcom 14. “Blockchain er teknologien. Bitcoin er blot den første mainstream-manifestation af dets potentiale.” Marc Kenigsberg 15. “Hvis du kan lide guld, er der mange grunde til, at du bør kunne lide Bitcoin.” Cameron Winklevoss Hvis du kan lide guld, er der mange grunde til, at du bør kunne lide Bitcoin. 16. “Bitcoin er et af de mest virale koncepter, jeg nogensinde har stødt på.” Barry Silbert 17. “Bitcoin er absolut finansernes vilde vesten, og gudskelov. Det repræsenterer en hel legion af eventyrere og iværksættere, af risikotagere, opfindere og problemløsere. Det er grænsen. Enorme mængder af rigdom vil blive skabt og ødelagt, efterhånden som dette nye landskab kortlægges.” Erik Voorhees 18. “Tænk på Bitcoin som en bankkonto i skyen, og den er fuldstændig decentraliseret: ikke den schweiziske regering, ikke den amerikanske regering. Det er alle deltagerne i netværket, der håndhæver.” Naval Ravikant 19. “Bitcoin har faktisk balancen og incitamenterne rigtige, og det er derfor, det begynder at tage fart.” Julian Assange 20. “Enhver informeret person har brug for at vide om Bitcoin, fordi det kan være en af ​​verdens vigtigste udviklinger.” Leon Luow Enhver informeret person har brug for at vide om Bitcoin, fordi det kan være en af ​​verdens vigtigste udviklinger 21. “Jeg vil være med til at skabe verdens første globale valuta bygget på internettet og bygget på åbne platforme og standarder som Bitcoin, og jeg vil oven i købet bygge en finansiel institution. Det er, hvad jeg gør med Circle.” Jeremy Allaire 22. “Bitcoin, på kort eller endda lang sigt, kan vise sig at være en god investering på samme måde, som alt, der er sjældent, kan betragtes som værdifuldt. Som baseballkort. Eller en Picasso.” Andrew Ross Sorkin 23. “Der kan være andre valutaer som det, der kan være endnu bedre. Men i mellemtiden er der en stor industri omkring Bitcoin.” Richard Branson 24. “Bitcoin er ikke en valuta for en regering, det er en global valuta for folket.” Wences Casares 25. “Bitcoin kommer til at ændre verden fra et pengetransaktionssynspunkt, ikke kun for Afrika, men for overalt.” Akon Bitcoin kommer til at ændre verden fra et pengetransaktionssynspunkt, ikke kun for Afrika, men for overalt 26. “Bitcoin vil gøre for bankerne, hvad e-mail gjorde ved postindustrien.” Rick Falkvinge 27. “Bitcoin, og ideerne bag det, vil være en forstyrrelse af de traditionelle forestillinger om valuta. I sidste ende vil valuta være bedre for det.” Edmund C. Moy 28. “I sin kerne er Bitcoin smart valuta designet af meget fremadskuende ingeniører. Det eliminerer behovet for banker, slipper for kreditkortgebyrer, valutavekslingsgebyrer, pengeoverførselsgebyrer og reducerer behovet for advokater i overgange, alt gode ting.” Peter Diamandis 29. “Hvis vi husker det, for femten år siden, hvis du lavede noget på internettet, ville du tjene millioner. Jeg tror, ​​det kunne være det samme med Bitcoin.” Jared Kenna 30. “Du kan ikke stoppe ting som Bitcoin. Det vil være overalt, og verden bliver nødt til at omstille sig. Verdens regeringer bliver nødt til at omstille sig.” John McAfee Du kan ikke stoppe ting som Bitcoin. Det vil være overalt, og verden bliver nødt til at omstille sig. Verdens regeringer bliver nødt til at omstille sig. 31. “Bitcoin blev skabt for at tjene en meget politisk hensigt. Et gratis og ucensureret netværk, hvor alle kan deltage med lige adgang.” Amir Takki 32. “Vi ser Bitcoin som potentielt det største sociale netværk af alle.” Tyler Winklevoss 33. “Bitcoin sover aldrig. Vi skal bevæge os hurtigt og vokse hurtigt og gøre alting før end senere.” Roger Ver 34. “Folk har tjent formuer på Bitcoin, nogle har tabt penge. Det er flygtigt, men folk tjener også penge på volatilitet.” Richard Branson 35. “Med gode ideer følger store forandringer. Bitcoin er det.” Cameron Winklevoss Med gode ideer følger store forandringer. Bitcoin er det 36. “Intet vil skabe flere millionærer end bitcoin og kryptovalutaer.” Anonym 37. “Jeg har investeret i Bitcoin, fordi jeg tror på dets potentiale, den kapacitet, den har til at transformere globale betalinger, er meget spændende.” Richard Branson 38. “Jeg tror, ​​at fremtiden for valuta er digital, og Bitcoin har et godt skud på at være fremtidens valuta.” Adam Draper 39. “Bitcoin er kommet for at blive.” Roger Ver 40. “Virgin Galactic er en fed iværksætterteknologi. Det driver en revolution, og Bitcoin gør det samme, når det kommer til at opfinde en ny valuta.” Richard Branson Virgin Galactic er en fed iværksætterteknologi. Det driver en revolution, og Bitcoin gør præcis det samme, når det kommer til at opfinde en ny valuta 41. “Jeg synes, at det faktum, at en algoritme i Bitcoin-universet erstatter regeringens funktion, er faktisk ret cool.” Al Gore 42. “Bitcoin vil ramme tusindvis af dollars per mønt, fordi den er mindst så meget værd, eller den er nul værd.” Erik Voorhees 43. “Den guddommelige linje ‘Bitcoin/Cryptocurrency er for kriminelle’ er en snedig defensiv strategi skabt af den såkaldte traditionelle finansielle servicesektor.” Mohith Agadi 44. “Hovedbegivenheden er ikke Bitcoin. Det bruger blockchain til at forstyrre andre industrier og Wall Street.” Patrick M. Byrne 45. “Jeg tror, ​​Bitcoin er de første [krypterede penge], der har potentialet til at gøre noget som at ændre verden.” Peter Thiel Jeg tror, ​​Bitcoin er de første [krypterede penge], der har potentialet til at gøre noget som at ændre verden 46. ​​”Folk ønskede, at Bitcoin skulle leve så meget, at de grundlæggende ville have det til at eksistere igen. Det viste mig, hvor passioneret dette samfund var omkring det.” Adam Draper 47. “Folk er blevet skræmt fra Bitcoin af det faktum, at du var nødt til at lægge dine penge på en ureguleret oversøisk platform, der er blevet afskåret af banker og gransket af Fed. Vi søger at fjerne smertepunkterne og skabe en måde at investere på, der er hurtigere og mere sikker.” Barry Silbert 48. “Evnen til nemt at købe og sælge Bitcoin har været en virkelig nøglefaktor i at accelerere Bitcoin-adoptionen.” Fred Ehrsam 49. “Du vil virkelig have en naturlig måde for folk at få Bitcoins, som en del af deres lønseddel eller en anden aktivitet, så de kan vende om og bruge dem. Det er meget bedre, hvis Bitcoin-økonomien er en selvstændig ting.” Gavin Andresen 50. “Bitcoin er kontanter med vinger.” Charlie Shrem

1. “Bitcoin vækkede os alle op til en ny måde at betale på, og kulturelt tror jeg, at en meget større procentdel af os er blevet vant til tanken om, at penge ikke længere kommer med den friktion, de engang havde.” John Batelle 2. “Jeg beskriver Bitcoin som en digital version af guld, eGold.” Arif…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *