35 illusionscitater om succes

1. “Virkelighed er blot en illusion, omend en meget vedvarende.” Albert Einstein 2. “Alt er fint i dag, det er vores illusion.” Voltaire 3. “Tradition er illusionen om varighed.” Woody Allen 4. “Fremskridt er ikke en illusion, det sker, men det er langsomt og uvægerligt skuffende.” George Orwell 5. “Grænser er, ligesom frygt, ofte en illusion.” Michael Jordan 6. “Det miljø, som vi kalder samfundet, er skabt af tidligere generationer; vi accepterer det, da det hjælper os med at bevare vores grådighed, besiddelse og illusion.” Jiddu Krishnamurti 7. “Skelnen mellem fortid, nutid og fremtid er kun en stædigt vedvarende illusion.” Albert Einstein 8. “Hvis vi vælger det, kan vi leve i en verden af ​​trøstende illusion.” Noam Chomsky 9. “Illusion er den første af alle fornøjelser.” Voltaire 10. “Hvis du kan tale glimrende om et problem, kan det skabe den trøstende illusion, at det er blevet mestret.” Stanley Kubrick 11. “Det er let at fjerne sindet fra at tude på den tabte illusion om udødelighed. Det disciplinerede intellekt frygter ingenting og higer efter ingen sukkerblomme ved dagens afslutning, men er tilfreds med at acceptere livet og tjene samfundet så godt det kan.” H. P. Lovecraft 12. “Store følelser vil ofte tage fejlaspektet, og stor tro vil være aspektet af illusion.” Robert Burton 13. “Vi lever i en fantasiverden, en verden af ​​illusion. Den store opgave i livet er at finde virkeligheden.” Iris Murdoch 14. “Vi er født alene, vi lever alene, vi dør alene. Kun gennem vores kærlighed og venskab kan vi skabe illusionen for det øjeblik, at vi ikke er alene.” Orson Welles 15. “Tingen med præstationer, selvom det kun er en illusion, er, at det er en fejring af det faktum, at vi rummer uendelige muligheder i os selv.” Sydney Smith 16. “Kærlighed er illusionens barn og desillusionens forælder.” Miguel de Unamuno 17. “Folk tror måske, at jeg prøver noget nyt ved at fortælle historier, men de er bare jokes, der er forbundet for at give en illusion af historier. Men egentlig fortsætter jeg bare med at bruge min fantasi og skabe. Det er hvad jeg gør.” Steven Wright 18. “Der er lige så mange puder af illusion som flager i en snestorm. Vi vågner fra en drøm til en anden drøm.” Ralph Waldo Emerson 19. “At spille en karakter er en illusion, og jeg føler, at når du ved for meget om en person, bliver en del af den illusion muligvis forstyrret.” Al Pacino 20. “Det største enkeltstående problem i kommunikation er illusionen om, at det har fundet sted.” George Bernard Shaw 21. “Hvem ved, hvad ægte ensomhed er – ikke det konventionelle ord, men den nøgne terror? Til de ensomme selv bærer den en maske. Den mest elendige udstødte krammer en hukommelse eller en illusion.” Joseph Conrad 22. “For dig, der ikke længere besidder det, er frihed alt, for os, der gør, er det blot en illusion.” Emil Cioran 23. “Dit problem er, hvordan du kommer til at tilbringe dette ene mærkelige og dyrebare liv, du har fået udleveret. Uanset om du vil bruge det på at prøve at se godt ud og skabe illusionen om, at du har magt over mennesker og omstændigheder, eller om du skal smage det, nyd det og find ud af sandheden om, hvem du er.” Anne Lamott 24. “Et system af moral, som er baseret på relative følelsesmæssige værdier, er en ren illusion, en grundigt vulgær opfattelse, som ikke har noget sundt i sig og intet sandt.” Sokrates 25. “Forfatteren skal tro, at det, han laver, er det vigtigste i verden. Og han skal holde fast i denne illusion, selv når han ved, at den ikke er sand.” John Steinbeck 26. “Når du går i krig som dreng, har du en stor illusion om udødelighed. Andre mennesker bliver dræbt, ikke dig. Så, når du bliver hårdt såret første gang, mister du den illusion, og du ved, at det kan ske for dig.” Ernest Hemingway 27. “Bliv ikke vildledt af det, du ser omkring dig, eller bliv påvirket af det, du ser. Du lever i en verden, som er en illusions legeplads, fuld af falske stier, falske værdier og falske idealer. Men du er ikke en del af den verden.” Sai Baba 28. “Meget vold er baseret på illusionen om, at livet er en ejendom, der skal forsvares og ikke deles.” Henri Nouwen 29. “Der er en optisk illusion om hver person, vi møder.” Ralph Waldo Emerson 30. “Pret dit hjem. Det giver en illusion af, at dit liv er mere interessant, end det i virkeligheden er.” Charles M. Schulz 31. “Egoet er kun en illusion, men en meget indflydelsesrig. At lade ego-illusionen blive din identitet kan forhindre dig i at kende dit sande jeg. Ego, den falske idé om at tro, at du er, hvad du har, eller hvad du gør, er en bagvendt måde at vurdere og leve livet på.” Wayne Dyer 32. “Vi kaster uvurderlig tid bort i drømme, født af fantasi, fodret på illusion og dræbt af virkeligheden.” Judy Garland 33. “Kærlighedsmatches, såkaldte, har illusion for deres far og behov for deres mor.” Friedrich Nietzsche 34. “Den, der giver bort, skal have virkelig vinding. Den, der underlægger sig, skal være fri; han skal ophøre med at være en træl af lidenskaber. Den retfærdige mand forkaster det onde, og ved at udrydde lus t, bitterhed og illusion når vi Nirvana.” Buddha 35. “En dag kigger du måske op og ser mig spille spillet som 50-årig. Lad være med at grine. Sig aldrig aldrig, for grænser, ligesom frygt, er ofte bare en illusion.” Michael Jordan

1. “Virkelighed er blot en illusion, omend en meget vedvarende.” Albert Einstein 2. “Alt er fint i dag, det er vores illusion.” Voltaire 3. “Tradition er illusionen om varighed.” Woody Allen 4. “Fremskridt er ikke en illusion, det sker, men det er langsomt og uvægerligt skuffende.” George Orwell 5. “Grænser er, ligesom frygt, ofte en…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *