35 inspirerende Alhamdulillah-citater

1. “Alhamdulillah for alt.” Anonym 2. “At sige Alhamdulillah med tusind smerter i brystet er et eksempel på din dybe tro på Allah (Gud).” Anonym 3. “Sig Alhamdulillah, fordi du altid har mere, end du tror, ​​du gør.” Anonym 4. “Sig Alhamdulillah og smil.” Anonym 5. “Lad ikke gå en dag uden at sige Alhamdulillah.” Anonym Lad ikke en dag gå uden at sige Alhamdulillah 6. “Alhamdulillah for alt.” Anonym 7. “Alhamdulillah for alt. Vi kan aldrig takke Allah (Gud) nok for de utallige gaver, han velsignede os med.” Anonym 8. “Hvis vi i sandhed var folk i ‘Alhamdulillah’ (der priser Gud/giver tak), ville vi ikke finde tid, energi eller motivation til at klage.” Nouman Ali Khan 9. “Alhamdulillah på godt og ondt.” Anonym 10. “Alhamdulillah for altid at give mig det, jeg havde brug for i stedet for det, jeg ønskede.” Anonym Alhamdulillah for altid at give mig, hvad jeg havde brug for i stedet for, hvad jeg ønskede 11. “Vær en grund til nogens Alhamdulillah.” Anonym 12. “Der er altid, altid noget at være taknemmelig for. Alhamdulillah.” Anonym 13. “Alhamdulillah for alt i livet. Nogle var velsignelser og nogle var lektioner.” Anonym 14. “Sig Alhamdulillah, fordi hvert åndedrag er en gave fra Allah (Gud).” Anonym 15. “Og Allah (Gud) velsigner mig stadig, Alhamdulillah.” Anonym Og Allah (Gud) velsigner mig stadig, Alhamdulillah 16. “Vær taknemmelig og sig Alhamdulillah.” Anonym 17. “Vi vågner op af søvnen ved Allahs (Guds) vilje, Han alene, genopretter vores sjæl til os, og det er Ham, som al tak tilkommer, Alhamdulillah.” Anonym 18. “Alhamdulillah. Uanset hvad.” Anonym 19. “Sig aldrig hvorfor mig? Sig Alhamdulillah, fordi Allah (Gud) tester dem, han elsker.” Anonym 20. “Sig bare Alhamdulillah og husk, at dit liv er bedre end millioner af andre mennesker, der intet har.” Anonym Bare sig Alhamdulillah og husk, at dit liv er bedre end millioner af andre mennesker, der ikke har noget 21. “Start din dag med Bismillah. Slut med Alhamdulillah.” Anonym 22. “Nogle dage er du glad, nogle dage er du trist. Det her er livet! Man er nødt til at tage det ru med det glatte og bare sige Alhamdulillah.” Anonym 23. “En muslim holder aldrig op med at sige Alhamdulillah, uanset om han er velsignet eller prøvet.” Anonym 24. “Hvordan kan du føle dig værdiløs, når Allah (Gud) har velsignet dig med islam, Alhamdulillah.” Anonym 25. “Ya Allah (Gud), Alhamdulillah for alle de skjulte velsignelser, som jeg ikke var i stand til at takke dig for.” Anonym Ya Allah (Gud), Alhamdulillah for alle de skjulte velsignelser, som jeg ikke var i stand til at takke dig for 26. “En anden dag, endnu en chance for at rette op på gårsdagens fejl, Alhamdulillah.” Anonym 27. “Alhamdulillah for livet, Alhamdulillah for Islam, Alhamdulillah for sundhed, Alhamdulillah for familien, Alhamdulillah for rigdom, Alhamdulillah for viden, Alhamdulillah for alt.” Anonym 28. “Alhamdulillah for alt, hvad jeg har, Alhamdulillah for alt, hvad jeg havde, og Alhamdulillah for alt, hvad jeg vil have.” Anonym 29. “Vær håbefuld, vær glad, Alhamdulillah.” Anonym 30. Den største rigdom er godt helbred, Alhamdulillah.” Asad Meah Den største rigdom er godt helbred, Alhamdulillah 31. “Prøv at sige Alhamdulillah, når du er forvirret, når du mister noget, når du er stresset, når du er knust eller slår, når du frygter, når du mister håbet, når dit hjerte knuses. Pris den Almægtige, for hvis Han oprejser dig, kan intet bringe dig ned.” Anonym 32. “Tak ikke bare Allah (Gud), når alt går rigtigt, tak Ham, selv når tingene er udfordrende, sig Alhamdulillah.” Anonym 33. “Mens du klager over alle de små problemer, kæmper nogen bare for at leve. Sig Alhamdulillah.” Anonym 34. “Allah (Gud) har velsignet os rigeligt, Alhamdulillah.” Asad Meah 35. “Alhamdulillah, vi er velsignet af Allah (Gud) på så mange måder. Husk det altid og vær taknemmelig.” Anonym

1. “Alhamdulillah for alt.” Anonym 2. “At sige Alhamdulillah med tusind smerter i brystet er et eksempel på din dybe tro på Allah (Gud).” Anonym 3. “Sig Alhamdulillah, fordi du altid har mere, end du tror, ​​du gør.” Anonym 4. “Sig Alhamdulillah og smil.” Anonym 5. “Lad ikke gå en dag uden at sige Alhamdulillah.”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *