35 inspirerende Paul Walker-citater om succes

1. “Du skal tage smarte beslutninger, men du ved aldrig, hvad der vil ske i fremtiden.” Paul Walker 2. “Nogle gange er forhindringerne slet ikke rigtig forhindringer. De er velkomne udfordringer, tests.” Paul Walker 3. “Jeg er ikke bange for noget. Sådan er jeg bare.” Paul Walker 4. “Der er mange fyre, der bare bliver fortrolige med deres positioner og hviler på laurbærrene. Jeg var nødt til at tjene mig ind.” Paul Walker 5. “Det handler ikke om at arbejde længere, det handler om at udføre arbejde, jeg kan være stolt af.” Paul Walker 6. “Hvis fart dræber mig en dag, så græd ikke, fordi jeg smilede.” Paul Walker 7. “Surfing beroliger mig, det har altid været en slags Zen-oplevelse for mig. Havet er så storslået, fredeligt og fantastisk. Resten af ​​verden forsvinder for mig, når jeg er på en bølge.” Paul Walker 8. “Jeg er en doer, og uanset om det var tsunamien i Sri Lanka eller jordskælvet i Indonesien, sagde jeg altid: ‘Jeg burde være der; Jeg burde hjælpe.’” Paul Walker 9. “Jeg vil fortsætte med at arbejde hårdt, men jeg tager det ikke for seriøst, jeg gør bare det, der føles rigtigt, og jeg vil virkelig have det godt.” Paul Walker 10. “Du ved, det eneste, der virkelig betyder noget, er, at de mennesker, du elsker, er glade og sunde. Alt andet er bare drys på sundae.” Paul Walker 11. “Nogle gange tæller folk deres kyllinger, før de klækkes.” Paul Walker 12. “Jeg vil have friheden til at gøre, hvad jeg vil.” Paul Walker 13. “Da jeg var yngre, var presset bare cool. Jeg har aldrig tænkt på mig selv som en sej fyr. Jeg har altid tænkt på mig selv som mere den fjollede fyr.” Paul Walker 14. “Det er én ting ved Hollywood. Folk vil ikke altid have det, der er ægte. Folk vil altid have lidt mere. Så for mig er det et kompromis. Her er den hypervirkelighed.” Paul Walker 15. “Jeg lever efter ’Go big or go home.’ Det er med alt. Det er som enten at forpligte sig og gå efter det eller slet ikke gøre det. Jeg anvender det på alt. Jeg anvender det til forhold, jeg anvender det til at kunne lide sport, jeg anvender det til alt. Det er det, jeg lever af. Sådan kan jeg godt lide det.” Paul Walker 16. “Træn dit sind til at se det gode i alting.” Paul Walker 17. “Mig og mine venner er alle som brødre. Så det er okay for os at sige ‘jeg elsker dig’ eller hvad som helst. Det er altid fedt. Jeg tror, ​​det kommer fra min far. Sådan har han altid været.” Paul Walker 18. “Jeg er en af ​​de mennesker, der tror, ​​at visse ting sker på bestemte tidspunkter af alle de rigtige årsager.” Paul Walker 19. “Mit motto er, du skal dyrke en sport om dagen.” Paul Walker 20. “Min filosofi er: Hvis du ikke kan have det sjovt, er der ingen mening i at gøre det.” Paul Walker 21. “Jeg er ekstremt konkurrencedygtig, så når folk begynder at tælle mig ud eller forsøger at kategorisere mig, bliver jeg sådan set sulten.” Paul Walker 22. “Attitude er attitude, uanset om du er vestkystgangster eller østkystgangster, ved du?” Paul Walker 23. “Lige siden jeg var barn, har jeg villet være havbiolog. Når du går gennem en karrieres gnidninger og distraktion, er det nemt at miste dine drømme af syne.” Paul Walker 24. “Jeg ser på folk under visse omstændigheder, og jeg falder i vicevært-tilstand virkelig hurtigt, virkelig nemt. Jeg kan godt lide at bære folk op og bære dem med, og så ender jeg med at skabe en form for afhængighed. jeg aktiverer. Det er virkelig, virkelig svært for mig.” Paul Walker 25. “Drømmen er at få det hele. Hvem siger, at du ikke kan få din kage og spise den også? Lev dette liv, det liv, dette liv, ved du? Du lever kun én gang – jeg vil have det hele med.” Paul Walker 26. “Det, jeg finder virkelig svært, er at tage karrierebeslutninger. Normalt vil det tage mig to uger, indtil det allersidste øjeblik, og jeg må sige ja eller nej. I et par uger vil jeg tune alle, der giver mig råd, så jeg kan træffe en klar beslutning på egen hånd, og det tager tid.” Paul Walker 27. “’The Fast’ er hård; det er ikke nemt. Det repræsenterer for meget for mange mennesker. Men det er også det, der gør det sjovt.” Paul Walker 28. “Jeg har altid været en fod inde, en fod ude af dette spil, fordi jeg ikke er tryg ved at være på piedestalen eller plakaten. Det er bare ikke den, jeg er. Jeg er mere som grynten. Jeg vil gerne være fyren bag fyren.” Paul Walker 29. “Hvis du spiller med folk, der er bedre end dig, så bliver du bedre.” Paul Walker 30. “Der er tid og sted for alting, men når jeg bliver ældre, kan jeg godt lide at finde de menneskelige øjeblikke og virkelig forbinde. Måske er jeg ikke så sej, som jeg var engang.” Paul Walker 31. “Når du lægger god vilje derude, er det utroligt, hvad der kan opnås.” Paul Walker 32. “Jeg er ligeglad med, hvad det er i livet: lyt til dit hjerte. Hvis du gør, uanset hvad, vinder du.” Paul Walker 33. “Jeg har venner, der er super dygtige, som er langt mere dygtige end jeg på visse områder, men det sker bare ikke for dem. Nogle gange føler du dig skyldig for din succes, fordi du kender folk, der fortjener det meget mere.” Paul Walker 34. “Min mor var altid rigtig sund og forsigtig med sin kost, så jeg er ikke en stor sukkerfyr.” Paul Walker 35. “Vi er kun påjorden i en kort periode. Film er ikke nok. Jeg vil tage min succes og omsætte den til noget større og bedre.” Paul Walker

1. “Du skal tage smarte beslutninger, men du ved aldrig, hvad der vil ske i fremtiden.” Paul Walker 2. “Nogle gange er forhindringerne slet ikke rigtig forhindringer. De er velkomne udfordringer, tests.” Paul Walker 3. “Jeg er ikke bange for noget. Sådan er jeg bare.” Paul Walker 4. “Der er mange fyre, der bare bliver…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *