25 Ændre citater om succes

1. “Enhver ændring, selv en ændring til det bedre, er altid ledsaget af ulemper og ubehag.” Arnold Bennett 2. “Mine venner, kærlighed er bedre end vrede. Håb er bedre end frygt. Optimisme er bedre end fortvivlelse. Så lad os være kærlige, håbefulde og optimistiske. Og vi vil ændre verden.” Jack Layton 3. “Nogle mennesker kan ikke lide forandring, men du er nødt til at omfavne forandring, hvis alternativet er katastrofe.” Elon Musk 4. “Ændre dine meninger, hold dig til dine principper; skift dine blade, hold dine rødder intakte.” Vicor Hugo 5. “Når vi ikke længere er i stand til at ændre en situation – bliver vi udfordret til at ændre os selv.” Viktor E. Frankl 6. “Vores dilemma er, at vi hader forandringer og elsker dem på samme tid; Det, vi virkelig ønsker, er, at tingene forbliver de samme, men bliver bedre.” Sydney J. Harris 7. “Fremskridt er umuligt uden forandring, og de, der ikke kan ændre mening, kan ikke ændre noget.” George Bernard Shaw 8. “Hvis vi ikke ændrer os, vokser vi ikke. Hvis vi ikke vokser, lever vi ikke rigtig.” Gail Sheehy 9. “Jeg håber, at alle, der læser dette, har en rigtig god dag. Og hvis du ikke er det, skal du bare vide, at i hvert nyt minut, der går, har du en mulighed for at ændre det.” Gillian Andersen 10. “Hvis du ændrer den måde, du ser på tingene på, ændres de ting, du ser på.” Wayne Dyer 11. “Livet handler om ikke at vide, at skulle ændre sig, tage øjeblikket og få det bedste ud af det, uden at vide, hvad der skal ske næste gang.” Gilda Radner 12. “Penge og succes ændrer ikke mennesker; de forstærker blot det, der allerede er der.” Will Smith 13. “Vi kan ikke ændre noget, før vi accepterer det. Fordømmelse frigør ikke, den undertrykker.” Carl Jung 14. “Dit liv bliver ikke bedre tilfældigt, det bliver bedre af forandring.” Jim Rohn 15. “Forandring vil ikke komme, hvis vi venter på en anden person eller et andet tidspunkt. Vi er dem, vi har ventet på. Vi er den forandring, vi søger.” Barack Obama 16. “Forandring er livets lov. Og de, der kun ser til fortiden eller nutiden, vil helt sikkert savne fremtiden.” John F. Kennedy 17. “Mirakler sker hver dag, ændre din opfattelse af, hvad et mirakel er, og du vil se dem overalt omkring dig.” Jon Bon Jovi 18. “Det første skridt mod forandring er bevidsthed. Det andet trin er accept.” Nathaniel Branden 19. “Vi ændrer vores adfærd, når smerten ved at forblive den samme bliver større end smerten ved at ændre sig. Konsekvenser giver os den smerte, der motiverer os til at ændre.” Henry Ford 20. “Du skal være den forandring, du ønsker at se i verden.” Mahatma Gandhi 21. “At nyde succes kræver evnen til at tilpasse sig. Kun ved at være åben over for forandring vil du have en sand mulighed for at få mest muligt ud af dit talent.” Nolan Ryan 22. “Hvis du ikke kan lide noget, så skift det. Hvis du ikke kan ændre det, så skift din holdning.” Maya Angelou 23. “Uden forandring sover noget inde i os, og vågner sjældent. Den sovende skal vågne.” Frank Herbert 24. “Hvis du fokuserer på resultater, vil du aldrig ændre dig. Hvis du fokuserer på forandring, får du resultater.” Jack Dixon 25. “Nogle gange, hvis du ønsker at se en forandring til det bedre, må du tage tingene i dine egne hænder.” Clint Eastwood

1. “Enhver ændring, selv en ændring til det bedre, er altid ledsaget af ulemper og ubehag.” Arnold Bennett 2. “Mine venner, kærlighed er bedre end vrede. Håb er bedre end frygt. Optimisme er bedre end fortvivlelse. Så lad os være kærlige, håbefulde og optimistiske. Og vi vil ændre verden.” Jack Layton 3. “Nogle mennesker kan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *