25 motiverende citater om succes

1. “Jeg hadede hvert minut af træning, men jeg sagde: ‘Lad være med at holde op. Lid nu og lev resten af ​​dit liv som en mester.” Muhammad Ali 2. “Smarte mennesker lærer af alt og alle, gennemsnitlige mennesker af deres erfaringer, dumme mennesker har allerede alle svarene.” Sokrates 3. “Hvis du tror på, at det vil lykkes, vil du se muligheder. Hvis du ikke tror på, at det vil lykkes, vil du se forhindringer.” Wayne Dyer 4. “Du behøver ikke at se hele trappen, bare tag det første skridt.” Martin Luther King Jr. 5. “Mislykkede mennesker træffer deres beslutninger baseret på deres nuværende situationer. Succesfulde mennesker træffer deres beslutninger baseret på, hvor de ønsker at være.” Benjamin Hardy 6. “Det eneste, der står i vejen mellem dig og dit mål, er den historie, du bliver ved med at fortælle dig selv om, hvorfor du ikke kan nå det.” Jordan Belfort 7. “Begræns ikke dig selv. Mange mennesker begrænser sig til, hvad de tror, ​​de kan. Du kan gå så langt som dit sind tillader dig. Hvad du tror, ​​husk, kan du opnå.” Mary Kay Ash 8. “Ting kan komme til dem, der venter, men kun de ting, der efterlades af dem, der travler.” Abraham Lincoln 9. ”Åh ja, fortiden kan gøre ondt. Men som jeg ser det, kan du enten løbe fra det eller lære af det.” Løvernes Konge 10. “Når du finder dig selv i tvivl om, hvor langt du kan gå, så husk bare, hvor langt du er nået.” Ukendt 11. “Lær af andres fejl. Du kan ikke leve længe nok til at lave dem alle sammen.” Eleanor Roosevelt 12. “Du kan enten opleve smerten ved disciplin eller smerten ved fortrydelse. Det er dit valg.” Ukendt 13. “Bliv ikke skubbet rundt af frygten i dit sind. Lad dig lede af drømmene i dit hjerte.” Roy T. Bennett 14. “Hvis du ikke kommer ud af den boks, du er vokset op i, vil du ikke forstå, hvor meget større verden er.” Agelina Jolie 15. “Succes er ingen tilfældighed. Det er hårdt arbejde, vedholdenhed, læring, studier, ofre og mest af alt kærlighed til det, du laver eller lærer at gøre.” Pele 16. “Vi indser først vigtigheden af ​​vores stemmer, når vi bliver bragt til tavshed.” Malala Yousafzai 17. “Alle vores drømme kan gå i opfyldelse, hvis vi har modet til at forfølge dem.” Walt Disney 18. “Giv aldrig op på en drøm, bare på grund af den tid, det vil tage at opnå den. Tiden går alligevel.” Earl Nightingale 19. “Det er kun, når vi tager chancer, når vores liv forbedres. Den første og sværeste risiko, vi skal tage, er at blive ærlige.” Walter Andersen 20. “Lad være med at holde op endnu, de værste øjeblikke bliver normalt efterfulgt af de smukkeste sølvforinger. Du skal forblive stærk, huske at holde hovedet oppe og forblive håbefuld.” Ukendt 21. “Lær at tænde et lys i de mørkeste øjeblikke af en persons liv. Vær lyset, der hjælper andre med at se; det er det, der giver livet dets dybeste betydning.” Roy T. Bennett 22. “Vi er nødt til at acceptere, at vi ikke altid vil tage de rigtige beslutninger, at vi nogle gange vil skrue kongeligt op – at forstå, at fiasko ikke er det modsatte af succes, det er en del af succes.” Arianna Huffington 23. “Hvis noget er vigtigt nok, selvom oddsene er stablet imod dig, bør du stadig gøre det.” Elon Musk 24. “Tro på dig selv, tag dine udfordringer op, grav dybt i dig selv for at overvinde frygt. Lad aldrig nogen bringe dig ned. Du skal fortsætte.” Chantal Sutherland 25. “Sig ikke, at du ikke har tid nok. Du har nøjagtig det samme antal timer om dagen, som blev givet til Helen Keller, Pasteur, Michelangelo, Mother Teresa, Leonardo Da Vinci, Thomas Jefferson og Albert Einstein.” H. Jackson Brown Jr.

1. “Jeg hadede hvert minut af træning, men jeg sagde: ‘Lad være med at holde op. Lid nu og lev resten af ​​dit liv som en mester.” Muhammad Ali 2. “Smarte mennesker lærer af alt og alle, gennemsnitlige mennesker af deres erfaringer, dumme mennesker har allerede alle svarene.” Sokrates 3. “Hvis du tror på, at…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *