35 inspirerende Simon Sinek-citater om succes

1. “Som det zenbuddhistiske ordsprog siger, hvordan du gør noget, er hvordan du gør alting.” Simon Sinek 2. “Ledelse kræver to ting: en vision af verden, der endnu ikke eksisterer, og evnen til at kommunikere den.” Simon Sinek 3. “Drøm stort, start i det små. Men mest af alt, start.” Simon Sinek 4. “Passion alene kan ikke skære det. For at lidenskaben skal overleve, har den brug for struktur. Et hvorfor uden hvordan har ringe sandsynlighed for succes.” Simon Sinek 5. “Det er bedre at skuffe folk med sandheden end at formilde dem med en løgn.” Simon Sinek 6. “Du ansætter ikke for færdigheder, du ansætter for attitude. Du kan altid lære færdigheder.” Simon Sinek 7. “De store ledere er ikke de stærkeste, det er dem, der er ærlige om deres svagheder. De store ledere er ikke de klogeste; det er dem, der indrømmer, hvor meget de ikke ved. De store ledere kan ikke alt; det er dem, der ser til andre for at hjælpe dem. Store ledere ser ikke sig selv som store; de ser sig selv som mennesker.” Simon Sinek 8. ”Værdien bestemmes ikke af dem, der sætter prisen. Værdien bestemmes af dem, der vælger at betale den.” Simon Sinek 9. “Lad være med at holde op. Giv aldrig op med at bygge den verden, du kan se, selvom andre ikke kan se den.” Simon Sinek 10. “Folk køber ikke, hvad du gør; de køber, hvorfor du gør det. Og det, du gør, beviser simpelthen, hvad du tror på.” Simon Sinek 11. “Jeg forsøger at finde, fejre og lære ledere, hvordan man bygger platforme, der vil inspirere andre.” Simon Sinek 12. “Når vi hjælper os selv, finder vi øjeblikke af lykke. Når vi hjælper andre, finder vi varig tilfredsstillelse.” Simon Sinek 13. “Når du konkurrerer mod alle andre, er der ingen, der ønsker at hjælpe dig. Men når du konkurrerer mod dig selv, vil alle gerne hjælpe dig.” Simon Sinek 14. “Planlæg altid det faktum, at ingen plan nogensinde går efter planen.” Simon Sinek 15. “Der er kun to måder at påvirke menneskelig adfærd på: du kan manipulere den, eller du kan inspirere den.” Simon Sinek 16. “Store ledere er villige til at ofre tallene for at redde folket. Fattige ledere ofrer folket for at redde tallene.” Simon Sinek 17. “Hvis dine handlinger inspirerer andre til at drømme mere, lære mere, gøre mere og blive mere, er du en leder.” Simon Sinek 18. “Når folk er økonomisk investeret, vil de have et afkast. Når folk er følelsesmæssigt investerede, vil de gerne bidrage.” Simon Sinek 19. “Hvis ingen nogensinde brød reglerne, så ville vi aldrig gå videre.” Simon Sinek 20. “Prestation sker, når vi forfølger og opnår det, vi ønsker. Succes kommer, når vi er i klar jagt på, hvorfor vi ønsker det.” Simon Sinek 21. “Det store billede kommer ikke kun fra afstand; det kommer også af tiden.” Simon Sinek 22. “Målet er ikke at være perfekt til sidst, målet er at blive bedre i dag.” Simon Sinek 23. “Ledelse handler om integritet, ærlighed og ansvarlighed. Alle komponenter af tillid.” Simon Sinek 24. “Hvis du vil opnå noget i denne verden, skal du vænne dig til tanken om, at ikke alle vil kunne lide dig.” Simon Sinek 25. “Livet er smukt, ikke på grund af de ting, vi ser eller gør. Livet er smukt på grund af de mennesker, vi møder.” Simon Sinek 26. “Målet er ikke blot, at du krydser målstregen, men at se, hvor mange mennesker du kan inspirere til at løbe med dig.” Simon Sinek 27. “Selvtillid er evnen til at udvise tilbageholdenhed i lyset af manglende respekt og stadig vise respekt som svar.” Simon Sinek 28. “Vi er ikke ofre for vores situation. Vi er arkitekterne bag det.” Simon Sinek 29. “Mød ikke op for at bevise. Mød op for at forbedre.” Simon Sinek 30. “Et team er ikke en gruppe mennesker, der arbejder sammen. Et team er en gruppe mennesker, der stoler på hinanden.” Simon Sinek 31. “Der er ingen beslutning, vi kan træffe, som ikke kommer med en form for balance eller offer.” Simon Sinek 32. “Du kan nemt bedømme en mands karakter ud fra, hvordan han behandler dem, der ikke kan gøre noget for ham.” Simon Sinek 33. “Den primære ingrediens for fremskridt er optimisme. Den urokkelige tro på, at noget kan blive bedre, driver menneskeheden fremad.” Simon Sinek 34. “Hvad nytter en idé, hvis den forbliver en idé? Prøve. Eksperiment. Gentag. Svigte. Prøv igen. Ændr verden.” Simon Sinek 35. “At arbejde hårdt for noget, vi er ligeglade med, kaldes stress. At arbejde hårdt for noget, vi elsker, kaldes passion.” Simon Sinek

1. “Som det zenbuddhistiske ordsprog siger, hvordan du gør noget, er hvordan du gør alting.” Simon Sinek 2. “Ledelse kræver to ting: en vision af verden, der endnu ikke eksisterer, og evnen til at kommunikere den.” Simon Sinek 3. “Drøm stort, start i det små. Men mest af alt, start.” Simon Sinek 4. “Passion alene…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *