25 Godmorgen-citater om succes

1. “Godmorgen! Husk: En person kan få succes med næsten alt, som de har ubegrænset entusiasme for.” Charles M. Schwab 2. “Smil i spejlet. Gør det hver morgen, og du vil begynde at se en stor forskel i dit liv.” Yoko Ono 3. “Morgen er et vigtigt tidspunkt på dagen, for hvordan du bruger din morgen, kan ofte fortælle dig, hvilken slags dag du vil have.” Daniel Handler 4. “Jeg står op hver morgen, og det bliver en fantastisk dag. Man ved aldrig, hvornår det er overstået, så jeg nægter at have en dårlig dag.” Paul Henderson 5. “Livet er for kort til at vågne op om morgenen med fortrydelser. Så elsk de mennesker, der behandler dig rigtigt, og glem dem, der ikke gør det.” Christy Chung 6. “Først hver morgen, før du står op, sig højt: ‘Jeg tror’ tre gange.” Ovid 7. “Hvad jeg ved med sikkerhed er, at hver solopgang er som en ny side, en chance for at rette os selv og modtage hver dag i al dens herlighed. Hver dag er et vidunder.” Oprah Winfrey 8. “Jeg har altid været glad for udsigten til en ny dag, et nyt forsøg, en start mere, med måske lidt magi, der venter et sted bag morgenen.” J.B. Priestley 9. “Min primære motivation er at støtte min familie, hvilket ikke er en dårlig grund til at stå op om morgenen. Det har altid været min motivation – at tage sig af de mennesker, der stoler på mig.” Tony Parsons 10. “Hvis du kun har ét smil i dig, så giv det til de mennesker, du elsker. Vær ikke sur derhjemme, så gå ud på gaden og begynd at grine ‘Godmorgen’ til totalt fremmede.” Maya Angelou 11. “Manerer er nøglen. Sig for eksempel, når du vokser op, går du ned ad gaden, du er nødt til at sige godmorgen til alle. Alle. Du kan ikke gå forbi én person.” Usain Bolt 12. “Hver solopgang giver dig en ny begyndelse og en ny slutning. Lad denne morgen være en ny begyndelse til et bedre forhold og en ny afslutning på de dårlige minder. Det er en mulighed for at nyde livet, trække vejret frit, tænke og elske. Vær taknemmelig for denne smukke dag.” Norton Juster 13. “Jeg minder mig selv hver morgen: Intet, jeg siger denne dag, vil lære mig noget. Så hvis jeg skal lære, må jeg gøre det ved at lytte.” Larry King 14. “Hvis du ændrer verden, arbejder du på vigtige ting. Du er spændt på at stå op om morgenen.” Larry Page 15. “Når du står op om morgenen, så tak for lyset, for dit liv, for din styrke. Sig tak for din mad og for glæden ved at leve. Hvis du ikke ser nogen grund til at takke, ligger fejlen i dig selv.” Tecumseh 16. “Det er altid sådan en glæde, at du vågner om morgenen, og der er arbejde at lave.” Jerome Lawrence 17. “Når du står op om morgenen, så tænk på, hvilket dyrebart privilegium det er at være i live – at trække vejret, at tænke, at nyde, at elske.” Marcus Aurelius 18. “Alle har op- og nedture, som de skal lære af, men hver morgen starter jeg med et godt hoved på skuldrene og siger til mig selv: ‘Det bliver en god dag!’.” Lindsay Lohan 19. “Jeg tænker altid på at skabe. Min fremtid starter, når jeg vågner hver morgen. Hver dag finder jeg noget kreativt at lave med mit liv.” Miles Davis 20. “Velkommen hver morgen med et smil. Se på den nye dag som endnu en speciel gave fra din Skaber, endnu en gylden mulighed for at fuldføre det, du ikke var i stand til at afslutte i går. Vær en selvstarter. Lad din første time sætte temaet succes og positiv handling, der helt sikkert vil genlyde hele din dag. I dag vil aldrig ske igen. Spild det ikke med en falsk start eller slet ingen start. Du er ikke født til at fejle.” Og Mandino 21. “Når jeg først åbner mine øjne på morgenens enge og ser ud på den smukke verden, takker jeg Gud, at jeg er i live.” Ralph Waldo Emerson 22. “Bare en lille positiv tanke om morgenen kan ændre hele din dag.” Dalai Lama 23. “Kærlighed. Forelsk dig og forbliv forelsket. Skriv kun hvad du elsker, og elsk hvad du skriver. Nøgleordet er kærlighed. Du skal stå op om morgenen og skrive noget, du elsker, noget at leve for.” Ray Bradbury 24. “Hvad er penge? En mand er en succes, hvis han står op om morgenen og går i seng om natten og ind i mellem gør, hvad han har lyst til.” Bob Dylan 25. “Hvis du keder dig med livet – du står ikke op hver morgen med et brændende ønske om at gøre ting – du har ikke nok mål.” Lou Holtz

1. “Godmorgen! Husk: En person kan få succes med næsten alt, som de har ubegrænset entusiasme for.” Charles M. Schwab 2. “Smil i spejlet. Gør det hver morgen, og du vil begynde at se en stor forskel i dit liv.” Yoko Ono 3. “Morgen er et vigtigt tidspunkt på dagen, for hvordan du bruger din…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *