25 taknemmelighedscitater om succes

1. “Nogle gange er vi nødt til at minde os selv om, at taknemmelighed virkelig er en dyd.” William Bennett 2. “Hvis hvert øjeblik er helligt, og hvis du er forbløffet og i ærefrygt det meste af tiden, når du finder dig selv trække vejret og ikke er skør, så er du i en tilstand af konstant taknemmelighed, tilbedelse og ydmyghed.” Bernice Johnson Reagon 3. “Livet uden taknemmelighed er blottet for kærlighed og lidenskab. Håb uden taknemmelighed mangler i fin opfattelse.” John Henry Jowett 4. “Hvis en fyr ikke er taknemmelig for det, han har, vil han sandsynligvis ikke være taknemmelig for det, han vil få.” Frank A. Clark 5. “Pause og husk – Hver eneste begivenhed i dit liv, især de svære lektioner, har gjort dig klogere, stærkere og klogere, end du var i går. Vær taknemmelig!” Jennifer Young 6. “Påskønnelse er den højeste form for bøn, for den anerkender tilstedeværelsen af ​​det gode, hvor end du skinner lyset af dine taknemmelige tanker.” Alan Cohen 7. “Taknemmelighed er begyndelsen til taknemmelighed. Taknemmelighed er fuldendelsen af ​​taknemmelighed. Taknemmelighed kan kun bestå af ord. Taknemmelighed vises i handlinger.” Henri Frederic Amiel 8. “Lad os rejse os og være taknemmelige, for hvis vi ikke lærte meget i dag, lærte vi i det mindste lidt.” Buddha 9. “Lad os i dag indstille vores sind og hjerter til at føle os mere taknemmelige for det, vi er, end skyldige for det, vi ikke er. Lad os klippe trådene af skyld med ynde.” Lysa TerKeurst 10. “Du er måske ikke, hvor du vil være, men du kan se tilbage og være taknemmelig for, at du ikke er, hvor du plejede at være.” Joel Osteen 11. “Et taknemmeligt hjerte er ikke kun den største dyd, men forælderen til alle de andre dyder.” Marcus Tullius Cicero 12. “Taknemmelighed er den indre følelse af venlighed modtaget. Taknemmelighed er den naturlige impuls til at udtrykke den følelse. Thanksgiving er følgende af denne impuls.” Henry Van Dyke 13. ”Vær taknemmelig for livsglæden. Vær glad for det privilegium at arbejde. Vær taknemmelig for muligheden for at give og tjene. Godt arbejde er den store karakterskaber, livets sødemiddel, skaberen af ​​skæbnen.” Grenville Kleiser 14. “Vær taknemmelig for problemer. Hvis de var mindre vanskelige, kunne en person med mindre evner have dit job.” Jim Lovell 15. “Al vores utilfredshed med, hvad vi ønsker, så ud til at udspringe af mangel på taknemmelighed for det, vi har.” Daniel Defoe 16. “Arbejd hårdt, lad være med at holde op, vær anerkendende, vær taknemmelig, vær taknemmelig, vær respektfuld, også for aldrig at klynke, aldrig klage, og altid, for at græde højt, bevar en sans for humor.” Michael Keaton 17. “Jeg vil sige, at mange af følelserne i det, jeg laver, er en slags taknemmelighed for de energier, der eksisterer, fordi der har været punkter i mit liv, hvor de ikke var til stede, og det er en rigtig slags elendig tilværelse. ” John Frusciante 18. “Tro uden taknemmelighed mangler styrke og udholdenhed. Enhver dyd, der er skilt fra taknemmelighed, lemlæstes og halter ad den åndelige vej.” John Henry Jowett 19. “Forkæl dig ikke med drømme om at have det, du ikke har, men opregn hovedparten af ​​de velsignelser, du besidder, og husk så heldigvis, hvordan du ville hige efter dem, hvis de ikke var dine.” Marcus Aurelius 20. “Jeg tror, ​​at en af ​​livets store milepæle er, når en person kan se tilbage og være næsten lige så taknemmelig for tilbageslagene som for sejrene.” Bob Dole 21. “Livet er smukt. Du skal være taknemmelig for, at vi lever. Hvor end du kigger hen, er skønhed. Jeg kender til de dårlige ting, men jeg leder efter de gode ting.” Alice Herz-Sommer 22. “Jeg vil gerne udsende min taknemmelighed og taknemmelighed til alle dem, der holder af og elsker min familie og mig selv, og vores situation, især det amerikanske folk, der viser deres omsorg for kvaliteten af ​​retfærdighed som en universel værdi, og jeg er meget taknemmelig. til jer alle.” Chen Guangcheng 23. “Imiter indtil du efterligner; matche og overgå dem, der lancerede dig. Det er den højeste form for taknemmelighed.” Mark Victor Hansen 24. “Vær taknemmelig for det, du har; du ender med at have mere. Hvis du koncentrerer dig om det, du ikke har, vil du aldrig nogensinde få nok.” Oprah Winfrey 25. “Så ofte er vi deprimerede over det, der mangler at blive gjort, og glemmer at være taknemmelige for alt, hvad der er blevet gjort.” Marian Wright Edelman

1. “Nogle gange er vi nødt til at minde os selv om, at taknemmelighed virkelig er en dyd.” William Bennett 2. “Hvis hvert øjeblik er helligt, og hvis du er forbløffet og i ærefrygt det meste af tiden, når du finder dig selv trække vejret og ikke er skør, så er du i en tilstand…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *