25 tillidscitater om succes

1. “Tro på dig selv! Tro på dine evner! Uden en ydmyg, men rimelig tillid til dine egne kræfter, kan du ikke blive succesfuld eller lykkelig.” Norman Vincent Peale 2. “Når du har selvtillid, kan du have det rigtig sjovt. Og når du har det sjovt, kan du gøre fantastiske ting.” Joe Namath 3. “Erfaring fortæller dig, hvad du skal gøre; selvtillid giver dig mulighed for at gøre det.” Stan Smith 4. “Du er nødt til at tage initiativet og spille dit spil. I et afgørende sæt er tillid forskellen.” Chris Evert 5. “Livet er ikke let for nogen af ​​os. Men hvad med det? Vi skal have vedholdenhed og frem for alt tillid til os selv. Vi skal tro, at vi er begavet til noget, og at denne ting skal opnås.” Marie Curie 6. “Jeg ledte altid uden for mig selv efter styrke og selvtillid, men det kommer indefra. Den er der hele tiden.” Anna Freud 7. ”Venlighed i ord skaber selvtillid. Venlighed i tænkningen skaber dybde. Venlighed ved at give skaber kærlighed.” Lao Tzu 8. “Ære sigter værd. Tillid afføder tillid. Service giver tilfredshed. Samarbejde beviser kvaliteten af ​​ledelse.” James Cash Penney 9. “Hvis du ikke har tillid til dig selv, er du to gange besejret i livets kapløb.” Marcus Garvey 10. “Når jeg passer godt på mig selv, løfter det mit humør, booster min selvtillid og får mig til at føle mig stærk. Når nogen forsøger at kaste mig i skygge, hopper den lige af. Jeg ser de hadere lige i øjnene, holder hagen oppe og skuldrene tilbage. For jeg ved, at jeg er en voldsom dronning – og de ved det også.” Alyssa Edwards 11. “Lad ikke andre definere dig. Lad ikke fortiden begrænse dig. Tag ansvar for dit liv med tillid og beslutsomhed, og der er ingen grænser for, hvad du kan gøre eller være.” Michael Josephson 12. “Uhandling afføder tvivl og frygt. Handling afføder selvtillid og mod. Hvis du vil overvinde frygten, skal du ikke sidde hjemme og tænke over det. Gå ud og få travlt.” Dale Carnegie 13. “Optimisme er den tro, der fører til præstation. Intet kan gøres uden håb og tillid.” Helen Keller 14. “Elsk den du er, omfavn den du er. Elsk dig selv. Når du elsker dig selv, kan folk på en måde opfatte det: de kan se selvtillid, de kan se selvværd, og naturligvis drager folk til dig.” Lilly Singh 15. “Positivitet, selvtillid og vedholdenhed er nøglen i livet, så giv aldrig op på dig selv.” Khalid 16. “Uanset hvordan du har det indeni, så prøv altid at ligne en vinder. Selvom du er bagud, kan et vedvarende udseende af kontrol og selvtillid give dig en mental fordel, der resulterer i sejr.” Diane Arbus 17. “Skønhed har så mange former, og jeg synes, det smukkeste er selvtillid og at elske dig selv.” Kiesza 18. “Menneskets ånd er evnen til at møde fremtidens usikkerhed med nysgerrighed og optimisme. Det er troen på, at problemer kan løses, forskelle kan løses. Det er en form for selvtillid. Og det er skrøbeligt. Det kan blive sværtet af frygt og overtro.” Bernard Beckett 19. “En sand leder har selvtilliden til at stå alene, modet til at træffe svære beslutninger og medfølelsen til at lytte til andres behov. Han sætter sig ikke for at være en leder, men bliver en af ​​sine handlingers lighed og integriteten af ​​sin hensigt.” Douglas MacArthur 20. “Så længe du bliver ved, bliver du ved med at blive bedre. Og efterhånden som du bliver bedre, får du mere selvtillid. Det alene er succes.” Tamara Taylor 21. “At have tro betyder ikke, at du bliver mindre frustreret, når du ikke gør dit bedste, men du ved, at det ikke er liv og død. Tag, hvad du får, og når du fortsætter med at arbejde hårdt, vil du se resultater. Det vil give dig den selvtillid, du har brug for til at fortsætte.” Tom Lehman 22. “Når du ser godt ud, har du det godt. Tillid til det, du har på, er meget vigtigt. Hvis du har det godt, vil du altid yde dit bedste uden at bekymre dig om noget.” Maria Sharapova 23. “Stillid er den vigtigste enkeltfaktor i dette spil, og uanset hvor stort dit naturlige talent er, er der kun én måde at opnå og opretholde det på: arbejde.” Jack Nicklaus 24. “Kend din værdi. Tillid avler succes. Opfør dig som den person, du ønsker at blive, og folk vil begynde at se dig som den person.” Mark M. Ford 25. “Du får styrke, mod og selvtillid ved hver oplevelse, hvor du virkelig stopper op for at se frygten i ansigtet. Du er i stand til at sige til dig selv: ‘Jeg har levet igennem denne rædsel. Jeg kan tage det næste, der kommer.’” Eleanor Roosevelt

1. “Tro på dig selv! Tro på dine evner! Uden en ydmyg, men rimelig tillid til dine egne kræfter, kan du ikke blive succesfuld eller lykkelig.” Norman Vincent Peale 2. “Når du har selvtillid, kan du have det rigtig sjovt. Og når du har det sjovt, kan du gøre fantastiske ting.” Joe Namath 3. “Erfaring…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *