25 Uddannelsescitater om succes

1. “Formålet med uddannelse er at forberede de unge til at uddanne sig gennem hele livet.” Robert M. Hutchins 2. “Uddannelse er simpelthen sjælen i et samfund, når det går fra en generation til en anden.” Gilbert K. Chesterton 3. “Hele formålet med uddannelse er at forvandle spejle til vinduer.” Sydney J. Harris 4. “Uddannelse afføder selvtillid. Tillid avler håb. Håb skaber fred.” Konfucius 5. “Uddannelse er passet til fremtiden, for morgendagen tilhører dem, der forbereder sig på den i dag.” Malcolm X 6. “Uddannelse er en menneskeret med enorm kraft til at transformere. På dets grundlag hviler hjørnestenene i frihed, demokrati og bæredygtig menneskelig udvikling.” Kofi Annan 7. “Det store mål med uddannelse er ikke viden, men handling.” Herbert Spencer 8. “Uddannelsens funktion er at lære en at tænke intensivt og at tænke kritisk. Intelligens plus karakter – det er målet for ægte uddannelse.” Martin Luther King, Jr. 9. ”Viden er magt. Information er befriende. Uddannelse er forudsætningen for fremskridt, i ethvert samfund, i hver familie.” Kofi Annan 10. “Uddannelse er ikke forberedelse til livet; uddannelse er selve livet.” John Dewey 11. “Uddannelse er den bedste ven. En uddannet person er respekteret overalt. Uddannelse slår skønheden og ungdommen.” Chanakya 12. ”Jeg fortæller eleverne, at de muligheder, jeg havde, var et resultat af at have en god uddannelsesbaggrund. Uddannelse er det, der giver dig mulighed for at skille dig ud.” Ellen Ochoa 13. “Grundlaget for enhver stat er dens ungdoms uddannelse.” Diogenes 14. “Uddannelse er til at forbedre andres liv og for at efterlade dit samfund og verden bedre, end du fandt det.” Marian Wright Edelman 15. “Uddannelse er en beundringsværdig ting, men det er godt at huske fra tid til anden, at intet, der er værd at vide, kan læres.” Oscar Wilde 16. “Fattige mennesker kan ikke stole på, at regeringen kommer for at hjælpe dig i nødens stunder. Du skal have din uddannelse. Så kan ingen kontrollere din skæbne.” Charles Barkley 17. “Uddannelse er det mest magtfulde våben, som du kan bruge til at ændre verden.” Nelson Mandela 18. “Uddannelse er evnen til at lytte til næsten alt uden at miste dit temperament eller din selvtillid.” Robert Frost 19. “I en global økonomi, hvor den mest værdifulde færdighed, du kan sælge, er din viden, er en god uddannelse ikke længere kun en vej til muligheder – det er en forudsætning.” Barack Obama 20. “Uddannelsens formål er at erstatte et tomt sind med et åbent.” Malcolm Forbes 21. “Det skal huskes, at formålet med uddannelse ikke er at fylde elevernes sind med fakta, det er at lære dem at tænke.” Robert M. Hutchins 22. “Uddannelse er en progressiv opdagelse af vores egen uvidenhed.” Will Durant 23. “Uddannelse er nøglen til at låse frihedens gyldne dør op.” George Washington Carver 24. “En uddannelse er ikke, hvor meget du har forpligtet dig til hukommelsen, eller endda hvor meget du ved. Det er at kunne skelne mellem, hvad du ved, og hvad du ikke ved.” Anatole Frankrig 25. “Giv en mand en fisk, og du fodrer ham for en dag; Lær en mand at fiske, og du fodrer ham hele livet.” Maimonides

1. “Formålet med uddannelse er at forberede de unge til at uddanne sig gennem hele livet.” Robert M. Hutchins 2. “Uddannelse er simpelthen sjælen i et samfund, når det går fra en generation til en anden.” Gilbert K. Chesterton 3. “Hele formålet med uddannelse er at forvandle spejle til vinduer.” Sydney J. Harris 4. “Uddannelse…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *