35 tillidscitater om succes

1. “Stol på dit instinkt til det sidste, selvom du ikke kan give nogen grund.” Ralph Waldo Emerson 2. “Tag ingens ord for noget, inklusive mit – men stol på din erfaring.” James Baldwin 3. “Tillid skal optjenes og bør først komme efter tidens forløb.” Arthur Ashe 4. “Jeg tror på tillid. Tillid avler tillid. Mistanken er fosterlig og kun stinker. Den, der stoler på, har endnu aldrig tabt i verden.” Mahatma Gandhi 5. “Så snart du stoler på dig selv, vil du vide, hvordan du skal leve.” Johann Wolfgang von Goethe 6. “Stol på dine instinkter, og afgør, hvad dit hjerte fortæller dig. Hjertet vil ikke forråde dig.” David Gemmell 7. “Hvis du giver din tillid til en person, der ikke fortjener det, giver du ham faktisk magten til at ødelægge dig.” Kaled Saad 8. “De uskyldiges tillid er løgnerens mest nyttige værktøj.” Stephen King 9. “Enhver form for fredeligt samarbejde mellem mænd er primært baseret på gensidig tillid.” Albert Einstein 10. “Den, der er skødesløs med sandheden i små sager, kan ikke betros vigtige sager.” Albert Einstein 11. “Tillid opstår, når nogen er sårbar og ikke udnyttet.” Bob Vanourek 12. “Stol ikke på den person, der har brudt troen én gang.” william Shakespeare 13. “Hold dine løfter og vær konsekvent. Vær den slags person, andre kan stole på.” Roy T. Bennett 14. “Stol på dig selv, du vil begynde at stole på andre.” Santosh Kalwar 15. “Tillid er som en vase, når den først er gået i stykker, selvom du kan reparere den, vil vasen aldrig blive den samme igen.” Walter Andersen 16. “Vise mænd sætter deres lid til ideer og ikke til omstændigheder.” Ralph Waldo Emerson 17. “Stol på dine egne instinkter, gå indenfor, følg dit hjerte. Lige fra starten. Gå videre og stå op for det, du tror på. Som jeg har lært, er det vejen til lykke.” Lesley Ann Warren 18. “Den bedste måde at finde ud af, om du kan stole på nogen, er at stole på dem.” Ernest Hemingway 19. “De, der stoler på os, uddanner os.” George Eliot 20. “Den, der ikke stoler nok på, vil ikke blive stolet på.” Lao Tzu 21. “Selvtillid er essensen af ​​heltemod.” Ralph Waldo Emerson 22. “Har mod nok til at stole på kærligheden en gang til og altid en gang til.” Maya Angelou 23. “Tillid åbner nye og uanede muligheder.” Robert C. Solomon 24. “Lær at stole på rejsen, selv når du ikke forstår den.” Lolly Daskal 25. ”Tillid er livets lim. Det er den vigtigste ingrediens i effektiv kommunikation. Det er det grundlæggende princip, der holder alle relationer.” Stephen Covey 26. “Tillid bygges med konsekvens.” Lincoln Chafee 27. “Bedre at stole på den mand, der ofte tager fejl, end den, der aldrig er i tvivl.” Erik Sevareid 28. “De mennesker, når de har ret og fuldt tillid, vil returnere tilliden.” Abraham Lincoln 29. “Stol på dig selv. Skab den slags selv, som du vil være glad for at leve med hele dit liv. Få mest muligt ud af dig selv ved at blæse mulighedernes små, indre gnister til præstationsflammer.” Golda Meir 30. “Få ting hjælper en person mere end at lægge ansvar på ham og lade ham vide, at du stoler på ham.” Booker T. Washington 31. “Tillid er ligesom luften, vi indånder – når den er til stede, er der ingen, der virkelig bemærker det; når det er fraværende, lægger alle mærke til det.” Warren Buffett 32. “Manglende evne til at åbne op for håb er det, der blokerer tillid, og blokeret tillid er årsagen til fordærvede drømme.” Elizabeth Gilbert 33. “Du skal stole på og tro på mennesker, ellers bliver livet umuligt.” Anton Tjekhov 34. “Stol ikke på alle mennesker, men stol på værdifulde mænd; det første er fjollet, det sidste et tegn på forsigtighed.” Demokrit 35. “Grib dagen, og sæt mindst mulig tillid til i morgen.” Horace

1. “Stol på dit instinkt til det sidste, selvom du ikke kan give nogen grund.” Ralph Waldo Emerson 2. “Tag ingens ord for noget, inklusive mit – men stol på din erfaring.” James Baldwin 3. “Tillid skal optjenes og bør først komme efter tidens forløb.” Arthur Ashe 4. “Jeg tror på tillid. Tillid avler tillid.…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *